İzmir Meme Büyütme Ameliyatı

Bende 5 nisanda fatih beye ameliyat olacağım çok hecanliyim
Merhaba ben de 20 nisan haftasi amrliyat olacagim. Dr. Olarak birine karar vermistim ama Fatih beye de bir gitsem mi diye dusunuyorum. Simdi aradim randevu vermiyorlar sanirim nisanda ayrilacak. Sen nerede ameliyat olacaksin yine ekolde mi? Doktorlarimiz bolumunde de Fstih bey gorunmuyor

Evet ekol de olacağım daha önce on görüşmeye gitmiştim onun için fatih bey ayrılmadan ameliyatimi orada yapacak alsancakta muayenehane açacakmış ben fatih beye çok güveniyorum daha önce 4 tane daha Dr gittim hiç biri onun gibi güven vermedi

Hangi doktorlara gittin? Ben özgür sunay'ı düşünüyorum duydun mu hic gorustun mu? Kimlerle gorustun

Özgür Sunay a gittim tubuler memem var 6 ay sonra tekrar bi duzeltme gerekebilir dedi bende onu eledim

Katip çelebi hastanesine gittim o da biz fazla meme operasyonu yapmıyoruz bu işi çok yapan birine git dedi

Özgür Sunay a gittim tubuler memem var 6 ay sonra tekrar bi duzeltme gerekebilir dedi bende onu eledim
Peki fatih bey gerekmez mi dedi? Yada özgür boyle bisey demeseydi yaptirir miydin ona merak ettim. Çünkü benim icime sindi ama yanlış karar vermek istemiyorum

Özgür bey 10 hastada 7 sinde olmayacağını 3 ünde bu gibi durumların olabilecegini ama bende olmayacağı anlamına gelmedigini soyledi ayrıca ilk etapta Dr dan elektrik alamadım yani içime sinmedi fatih bey daha çok içime sindi ayrıca fiyat olarak özgür bey daha uygun fiyat verdiği halde ben fatih beyı sectim

Okuduğu okul doc.olması ve aldığı ödüller ve tabiki buradaki yorumlar güven duymamami sağladı

Okuduğu okul doc.olması ve aldığı ödüller ve tabiki buradaki yorumlar güven duymamami sağladı

Aran hoşgrldin aramıza . Tübüler memeye sahip bir arkadaş vardı sonucu çok de güzel olmuştu şu sıralar foruma girmiyor sanırım umarım senin de sonucun içine siner iyi olur . Boy kilo göğüs altı ölçülerin kaç , kaç cclik protez takılacak görüştün mü ?

Benim istediğim yuvarlak bi memem olması büyüklük olarak b capolsam yeterli çok şey istemiyorum ama 300 350 araşı denmişti ameliyat sırasında netlesiyormus

Yıllardır küçük goguslerim olduğunu düşünüyordum yaşım 41 tüyler memem olduğunu ogrendim

Benim istediğim yuvarlak bi memem olması büyüklük olarak b capolsam yeterli çok şey istemiyorum ama 300 350 araşı denmişti ameliyat sırasında netlesiyormus

300-350 cc ile b cup olursunuz fazla meme dokunuz yoksa . Varsa da c cup olursunuz . Umarım herşey istediğiniz gibi olur ameliyat tarihi aldınız mı ?

Hayırlısı olsun bakalım fatih beyle görüştükten sonra yorumlarını bekliyorum

Pazartesi için randevu aldim Fatih beyden ikisi arasinda karar verip nisanda olucam artık

Hayırlı olsun kararınız çok da az kalmış ameliyat tarihine :)) cc konusu tam belli olmuyor yalnız ameliyatta deneme yapıp koydukları için . Aşağı yukarı bir rakam verebiliyor ama deri esnekliği de önemli . 300 cc bile konsa 1,5 cup artmış olacak ölçüleriniz . Şu an göğüs dokunuz kaç cm ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…