- 13 Haziran 2017
- 8
- 1
- 1
- 45
- Konu Sahibi Tiramisu35
-
- #2.101
Ayyy et gibi şeyler var onlardan mu bahsediyorsun ? Çok huylandırıcı birşey bence , en azından düşününce :)) bi de onlar düşmüyor mu hiç acaba ? Düşünsene bi iş filan yaparken çat diye önümüze düşüverirmiş
Merhaba ben de 20 nisan haftasi amrliyat olacagim. Dr. Olarak birine karar vermistim ama Fatih beye de bir gitsem mi diye dusunuyorum. Simdi aradim randevu vermiyorlar sanirim nisanda ayrilacak. Sen nerede ameliyat olacaksin yine ekolde mi? Doktorlarimiz bolumunde de Fstih bey gorunmuyorBende 5 nisanda fatih beye ameliyat olacağım çok hecanliyim
Hangi doktorlara gittin? Ben özgür sunay'ı düşünüyorum duydun mu hic gorustun mu? Kimlerle gorustunEvet ekol de olacağım daha önce on görüşmeye gitmiştim onun için fatih bey ayrılmadan ameliyatimi orada yapacak alsancakta muayenehane açacakmış ben fatih beye çok güveniyorum daha önce 4 tane daha Dr gittim hiç biri onun gibi güven vermedi
Peki fatih bey gerekmez mi dedi? Yada özgür boyle bisey demeseydi yaptirir miydin ona merak ettim. Çünkü benim icime sindi ama yanlış karar vermek istemiyorumÖzgür Sunay a gittim tubuler memem var 6 ay sonra tekrar bi duzeltme gerekebilir dedi bende onu eledim
Okuduğu okul doc.olması ve aldığı ödüller ve tabiki buradaki yorumlar güven duymamami sağladı
Benim istediğim yuvarlak bi memem olması büyüklük olarak b capolsam yeterli çok şey istemiyorum ama 300 350 araşı denmişti ameliyat sırasında netlesiyormus
Pazartesi için randevu aldim Fatih beyden ikisi arasinda karar verip nisanda olucam artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?