• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir Meme Büyütme Ameliyatı

Hayırlı olsun kararınız çok da az kalmış ameliyat tarihine :)) cc konusu tam belli olmuyor yalnız ameliyatta deneme yapıp koydukları için . Aşağı yukarı bir rakam verebiliyor ama deri esnekliği de önemli . 300 cc bile konsa 1,5 cup artmış olacak ölçüleriniz . Şu an göğüs dokunuz kaç cm ?
78 alttan olcunce ustunden de 86cm. 8 mi oluyo o zman??

Ben nasıl olculecegini bilmiyorum

Göğüs altını (içinde meme olmadan ) ölç ve daha sonra da göğüs uçlarından itibaren (memeyi de içine alarak ) tekrardan ölç . İki ölçümü birbirinden çıkardığında geriye kalan senin göğüs dokun oluyor .

Evet ölçüm 85 e 95 yani 10 haftaya bugün allah nasip ederse operasyonum bitmiş olacak ☺

Merhaba.benim ölçülerim 87-91 yani 4 cm.boyum 170 kilom 59.yaz başı gibi ameliyat olmak istiyorum henüz kimseye muayene olmadım ama sizce de göğüs dokum çok az değil mi

Merhaba.benim ölçülerim 87-91 yani 4 cm.boyum 170 kilom 59.yaz başı gibi ameliyat olmak istiyorum henüz kimseye muayene olmadım ama sizce de göğüs dokum çok az değil mi

Canım merhaba . Az diye birşey Yok zira benim 1 cm dokum vardı. Ölçülerim 78-79du sen düşün :)) neden muayene olmadın nerdensin?

Ameliyat oldunuz mu kaç cc takıldı 1 cm dokuya çok çok özür bende olacağım için merak ettim

Arkadaşlar size bir şey soracağım.haberlerde silikonu dönen kangren olan bir kadını gösterdiler.bu silikonun dönme süresi var mı? Yani mesela takıldıktan 5 sene sonra da dönebilir mi?

Back