İzmir Meme Büyütme Ameliyatı

Fatih hoca ekol u bırakıyormuymuş. Çok şaşırdım. Bende 6. Ayında kontrole gidecektim arayıp öğrenirim o zaman yeni yerini.

Oww 20 gün Aslında ameliyat tarihini alırken söz tarihim 31 Mart'tı. Ne güzel o bitecek sonrasında ameliyatımi olurum yaza kadar da toparlarım diye düşünürken aniden söz tarihini değiştirmek zorunda kaldık. Hal böyle olunca ameliyat tarihimle arasında 10 gün kalmış oldu. Madem öyle erteleyeyim ben bu ameliyatı. Çünkü o 10 günlük süreçte yatarak geçmeyecek bir sürü hazırlığı var , temizliği var masası var , elbisesi var var oğlu var Protez konusunda natrelle ve arion marka protezlerin yumuşaklığı ve hizli şekil almasıyla alakalı epey bir yorum okudum. Okuduktan sonra da aklım baya bir karıştı. Fatih Bey e protez markasında değişikliğe gidip gidemeyecegimizi sordum. Henüz yanıt alamadım yarın arayacağım hem ameliyatı erteleyeyim. Tek korkum sert ve ayrik göğüsler. Sizin daha gögus ölçünüz öncesinde ne idi operasyondan sonra ne oldu. Kac cc protez kullanıldı? Fatih Bey bende 400-450 civari kullanmayı düşündüğünü söyledi.

merhabalar
bende fatih beye ameliyat oldum benim 11 aya yaklaştı. fatih bey bendede mentor marka 425 cc kullandı.4 gün önce kontrole gittim çok iyi durumda olduklarını söyledi bende son derece memnunum herşeyiyle.ama ameliyat tarihi ve söz tarihi arasındaki süre için paris3535 e katılıyorum en azndan 1 aylık bir süre olsaydı daha rahat olurdu sanki.yinede hayırlısı olsun her iki olayın için :)

Eğer erteleme şansınız varsa bence ertele çünkü gerçekten zor bir süreç. Mentor markasının sa yumuşama konusunda en hızlı olan kohesiv 1 marka kullanıyor. Ben en çok onu duyduğum için farklı bi marka araştırma gereği duymadım açıkçası. Benim hiç göğsüm yoktu dümdüzdü. İlk muayenede 275 cc dedi bana. Ama ben mümkün olan en büyük protezi istediğimi ısrarla söyledim. Ameliyata girmeden önce ölçümler yapılırken size güveniyorum ve gerçekten büyük göğüslerin istiyorum dedim. Hatta o da bende büyük istiyorum demişti ameliyat tan çıktığımda 375 cc takıldığını öğrendim. Çok sevinmiştim. İlk aylarda sertlik mutlaka olacak. Gitgide şekli oturup yumuşayacak. Birleşme konusuna gelince o tamamen sizin göğüs kafesin izle alakalı bi durum. Benim göğüslerim ayrık mesela. Çok bekledim birleşmesini ama olmadı. Ama ben böyle de çok memnunum. Mesela fatih hocaya ameliyat olan başka bir arkadaşta 2. Aydan sonra ayrık olan göğüsleri tamamen Birleşmişti.o tamamen sizin yapınİzla alakalı

Bu arada 400 450 cc müthiş bi boyut. Keşke imkanım olsaydı da bana da o kadar büyük takılsaydı

Lacivert35 güzel dileklerin için çok teşekkür ederim:) Senin adına da cok sevindim darisi başımıza inşallah. Bir an önce kavuşmak istiyorum onlara:)

Bu arada 400 450 cc müthiş bi boyut. Keşke imkanım olsaydı da bana da o kadar büyük takılsaydı

Boyum, kilom ve omuz genişliğim göz önüne alındığında az bile kalacak diye korkuyorum
Gerçi buyukluk benim için o kadar mühim değil destekli sütyen bikini kullanmayayım , yumuşak ve bitişik göğüslerim olsun yeter :) Mesela örnek olarak Fatih Bey e aşağıdaki resimi gösterdim bu boyutlarda bu doğallıkta olsunlar istiyorumBuna yakin bir sonuc elde ederiz dedi. Inşallah Allahım

Lacivert35 güzel dileklerin için çok teşekkür ederim:) Senin adına da cok sevindim darisi başımıza inşallah. Bir an önce kavuşmak istiyorum onlara:)

Canım bence fatih beye güven ben son derece memnunum.ben ilk görüşmemizde çok büyük istemiyorum demiştim.ameliyattan 15 dk önce bana 400 cc takmayı düşünüyorum dedi tamam dedim.tam odasından çıkarken bi anda fatih bey sanki olmuşken birazda olmalımı ki dedim :) deniycem dedi. sağolsun 425 cc takmış.şu an çok iyiler ama bazen keşke biraz dahamı büyük olsaydı dediğim zamanlar olmadı değil.ama yinede şu hallerinden son derece memnunum kesinlikle :)) yineden aklına takılan sorular olursa cevaplayabilirim benim artık 1 seneye yaklaştı

Oh oh maşallah nazar değmesin Hiç yoktan iyidir hertürlü, eski günleri unutmamak lazım.
En kötü sonuç bile suanki halden daha iyi olacaktır diye düşünüyorum. Fatih Bey bana da gerçekten güven verdi. Hakkında neredeyse tek bir olumsuz yorum bile okumadım diyebilirim. Evleneceğim diye kendimi 7000 bakımına aldım resmen lazer epilasyon , göğüs estetiği , cilt bakımları. Kadın olmak gerçekten zor

ahhh ahhh keşke bende evlenceğim zaman yaptırmış olsaydım.ben 39 yaşındayım 38 imde yaptırdım ama 20 yaşımadan beride araştırıyodum yaptırmak istiyodum.nasip boşandıktan sonraymışdediğin gibi en kötü hali bile şuanki halinden iyi olacaktır buna emin ol ve bu seni çok mutlu edecektir.ama şundan eminimki sonrasında kendini bambaşka hissedeceksin kesinlikle.bu da yetiyo zaten

Bundan daha güzel olur emin ol :)

Boşver geç olsun güç olmasın. Belki daha önce yaptırmış olsaydın Fatih Bey gibi bir doktora denk gelemeyecektin :) yeni bir başlangıç olmuş senin için de. Ben de çok mutlu olacağımdan eminim. Hep gogusleri buyuk olan insanlara bakip ne kadar sansli olduklarini dusunurdum. Hala hayal gibi geliyor.

Kızlar merhaba . Boy kilo ve sırt ölçülerinizi merak ettim 400 küsürlü ccler havada uçuşuyor maaşallah :))

valla ben ameliyattan sonra hiç sütyen takmadım hala da takmıyorum ama ameliyattan sonraki üçüncü ayımda bikini almıştım sanırım C cup idi

Aslında sütyene artık ihtiyaç Yok ama göğüs uçlarım çok belli oluyor rahatsız oluyorum o yüzden takmak zorunda hissediyorum kendimi :/ ama en rahatı pentinin yarım atlet gibi plan sporcu sütyenleri :))

haklısın, koyu renk ve karışık renkli giysilerde çok belli olmuyorda ama açık renklerde baya rahatsız edici olabiliyo. o zamanlarda silikon göğüs ucu kapatıcıları var onlar çok işe yarıyor.fatih bey tavsiye etmişti. çok rahat

Ayyy et gibi şeyler var onlardan mu bahsediyorsun ? Çok huylandırıcı birşey bence , en azından düşününce :)) bi de onlar düşmüyor mu hiç acaba ? Düşünsene bi iş filan yaparken çat diye önümüze düşüverirmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…