• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir Meme Büyütme Ameliyatı

Kızlar merhaba. Ben Fatih bey e ameliyat olalı yaklaşık 4 ay oluyor. Göğüslerim baya yumuşadı ama hala normal bi meme gibi şekil almıyor. Mesela göğüslerimi arası boşluk biraz. Sütyenle nirleştireyim diyorum ama istediğim gibi birleşmiyor. Yine ayrık kalıyor. Mağazada ki görevliler hala sert olduğunu söylüyor. Ne zaman tam olarak yumuşayacak. Yazın bikini giyerken bu konuda sıkıntı yaşarsan çok üzülürüm.
Benimde şu an ayrık doktor bunun göğüs yapımızla alakası olduğunu söyledi

Bende cuma günü ameliyatımı oldum. Pazartesi kontrolüm var drenlerim çıkacak. Ayni gun bandajlari da alırlar mı acaba..

Merhaba. Bandajlar bir süre daha kalır çünkü henüz dikişleriniz iyileşmemiştir. O bölgeye su değmemesi lazım banyodan sonra da ılık fönle kurutmanız gerekir .

Benim tam bir sene oldu. Ama hala ayrık birleşmedi yani ayrık dediğim ayrık durmuyor ama göğüs çatalım yok protez 450 cc olmasına rağmen. Küçük olsa neyse derim
Aynı benım de öyle canım. Ortası bı iki parmak ayrık. Çatal yok. Ancak sütyenle biraz birleşiyor. Demekki yapısal bişey ne bilim :/

Bende fatih beye ameliyat oldum bugun 12 gün oluyor gayet iyiyim... 350 cc yüksek profil takıldı... iyilesşme süreci tamamlandığında ne kadar bir küçülme oluyor boyutunda daha önce olan arkadaşlar bu konuda bilgi verebilirler mi?

Bende fatih beye ameliyat oldum bugun 12 gün oluyor gayet iyiyim... 350 cc yüksek profil takıldı... iyilesşme süreci tamamlandığında ne kadar bir küçülme oluyor boyutunda daha önce olan arkadaşlar bu konuda bilgi verebilirler mi?
Bende de 350cc HP var. odem varken cok buyuk ve sekilsiz duruyordu odem 1ayda gitti normal bir boyut aldilar birlestiler. Ama 3.ayda tam seklini alir

Kizlar selamm, bir sey sorucam 2 gogsunuz arasinda sertlik farki var mi? Yumusakliklari tamamen ayni mi? Benim sol bariz bir sekilde daha sert

Ben minyonum bu nedenle 350 cc bana büyük gelmişti ve malesef 2. Ameliyat ile çıkartıp 300 damla takıldı. 2. Aydan sonra bende hiç küçülme ve değişme olmadı 8.aya kadar.

Herkese merhabalar,
Yorumlariniz, deneyim paylasimlariniz icin minnettarim. Sizler olmasaydınız şu araştırma sürecinde kimbilir kac doktara muayene olup yari ameliyat parasi yiyecektik. Bende uzun bir sure forumdaki yorumlarınizi okuduktan sonra Fatih Bey'e ameliyat olmaya karar verdim. 2 Mart Cuma günü muayenemi oldum tahlillerimi yaptırdım ve 4 Nisan için ameliyat günü aldım. Ancak tabii ki aklıma takılan konular oluyor. Fatih Bey çok yoğun olduğundan 4-5 gün-de bir cevap alabiliyorum kendisinden. Onun için de kendisine birkaç kez hatırlatma yapmak gerekiyor Sizlere de bir sormak istedim. Fatih Bey'e ameliyat olan herkeste mentor protez mi kullanıldı? Öyle ise derecelerinizi de belirtebilir misiniz? Doktor talep dogrultusunda protez markasinda degisime gidiyor mu? Bu konuda bilgisi olan var mi? Cicileriniz istediğiniz yumuşaklığa ulaştı mi? Bir de kismetse 14 Nisan 'da sözüm olacak. Ameliyat tarihi ile arasında 10 gün var. Sizce o güne kadar kendimi toparlamış olur muyum acaba ya

ben fatih beyden randevu alnak istedim ama ekolden ayriliyomus kendi yerini acicakmis.o yuzden yeni hasta kabul etmiyor malesef.aslinda nisan ayinda yeni actigi yerw gidebilirim ama yaz ayi fazla gelneden bir an once ameliyat olmak istiyorum.halbuki arastirmalarim sonucu en aklima yatan oydu.simdi 2.bi alternatif cenk tokati dusunuyorum bu hafta randevu alicam kendisinden.yakin zamanda cenk tokata ameliyat olan varmi.ucreti nedir hangi hastanede ameliyat gerceklesiyo. ameliyat tarihini erken bi gune verebiliyomu yoksa 1 ay sonraya falanmi veriyo.ay cok heycanliyim ve bu kadar gaza gelmisken bir an once olmak iatiyorum.

Herkese merhabalar,
Yorumlariniz, deneyim paylasimlariniz icin minnettarim. Sizler olmasaydınız şu araştırma sürecinde kimbilir kac doktara muayene olup yari ameliyat parasi yiyecektik. Bende uzun bir sure forumdaki yorumlarınizi okuduktan sonra Fatih Bey'e ameliyat olmaya karar verdim. 2 Mart Cuma günü muayenemi oldum tahlillerimi yaptırdım ve 4 Nisan için ameliyat günü aldım. Ancak tabii ki aklıma takılan konular oluyor. Fatih Bey çok yoğun olduğundan 4-5 gün-de bir cevap alabiliyorum kendisinden. Onun için de kendisine birkaç kez hatırlatma yapmak gerekiyor Sizlere de bir sormak istedim. Fatih Bey'e ameliyat olan herkeste mentor protez mi kullanıldı? Öyle ise derecelerinizi de belirtebilir misiniz? Doktor talep dogrultusunda protez markasinda degisime gidiyor mu? Bu konuda bilgisi olan var mi? Cicileriniz istediğiniz yumuşaklığa ulaştı mi? Bir de kismetse 14 Nisan 'da sözüm olacak. Ameliyat tarihi ile arasında 10 gün var. Sizce o güne kadar kendimi toparlamış olur muyum acaba ya
Fatih bey e ameliyat olmuş biri olarak aklına takılan konularda yardımcı olabilirim ben ameliyat olduğum dönemde pek kimse yoktu. O yüzden benim düştüğüm duruma düşmenizi istemem.öncelikle hakkında hayırlısı olsun. Fatih bey mentor marka silikon kullanıyor ve araştırdığında da zaten takılan silikonlar ın büyük çoğunluğu mentor. O konuda aklında bi şüphe olmasın. Protez değişimi olacağını sanmıyorum o yızden.ben ameliyat olalı 6 aya yaklaştı. Yeterince yumuşadı. Yumuşama zaman alıyor malesef. Söz tarihin ameliyat tarihine çok yakın. Bence bu yanlış bi karar olmuş. Çünkü sonuçta bi ameliyat geçireceksin. Sonrasında oluşabilecek komplikasyonlar ı düşünmen lazımdı. Ben 20. Günün sonunda desteksız oturup yatmaya başlamıştım. Aklına takılan herhangi bişey olursa sorabilirsin. :)

Back