- Konu Sahibi Tiramisu35
-
- #2.121
78 alttan olcunce ustunden de 86cm. 8 mi oluyo o zman??Hayırlı olsun kararınız çok da az kalmış ameliyat tarihine :)) cc konusu tam belli olmuyor yalnız ameliyatta deneme yapıp koydukları için . Aşağı yukarı bir rakam verebiliyor ama deri esnekliği de önemli . 300 cc bile konsa 1,5 cup artmış olacak ölçüleriniz . Şu an göğüs dokunuz kaç cm ?
78 alttan olcunce ustunden de 86cm. 8 mi oluyo o zman??
Ben nasıl olculecegini bilmiyorum
Evet ölçüm 85 e 95 yani 10 haftaya bugün allah nasip ederse operasyonum bitmiş olacak ☺
Merhaba.benim ölçülerim 87-91 yani 4 cm.boyum 170 kilom 59.yaz başı gibi ameliyat olmak istiyorum henüz kimseye muayene olmadım ama sizce de göğüs dokum çok az değil mi
Tiramisu35 önce burun revizyon ameliyatı olmam gerekiyor o yüzden silikon işini haziran başı gibi düşünüyorum
Ben meme büyütme olacaktım ona ama don anda kaldı. Hic icime sinmemisti zaten iyi ki kalmış. Senin burnun olmadi mi?Ufuk Bilkay
Maalesef hem şekil hem nefes problemim varBen meme büyütme olacaktım ona ama don anda kaldı. Hic icime sinmemisti zaten iyi ki kalmış. Senin burnun olmadi mi?
Maalesef hem şekil hem nefes problemim var
ufuk blkaya olmayacağım kiE peki Ufuk hocada yine aynı sorun olursa ne olacak canım? Ki burun çok zor diyorlar düzeltmesi de yapması da .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?