• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir Meme Büyütme Ameliyatı

Yaa ben de ozlemisim ne gunler atlattik ozellikle sen baya direncli ciktin hala aklima geliyor mucadelen♡ batma oluyor demissin benim de sanki boyle kalp sıkışması gibi sag gogsumun tamamini agri kapliyor bazen :/
Seninle hergün konuşurduk mücadeleme ortak oldun iyiki varsın canım :) ben de kontrole gideceğim en yakın zamanda bakalım ne diyecek doktor.

Hani ameliyatın ilk aylarında hepimizin başına gelen batma hissi var ya o bende bitmedi hala devam ediyor. His durumu alt kısımlarda var sadece. Haklısın ya cidden öyle ne ara 1 yıl olacak :)

Benim de öyle canım ya sanki göğsüm uyuşuk gibi de böyle birçok iğne batması gibi oluyor hani uyuşukluk geçer gibi olup da iğne batması gibi .. protez sinirlere bası yapıyormuş bi zaman sonra geçecekmiş ama ne zaman geçer bilmiyorum .. Benim 17 ay oldu ameliyat olalı

Pretty sende 325 cc yok muydu zaten ?? Yaa ben bakıyorum meraklıyım öyle şeylere :) hem yüreğim kaldırmaz hem merak ederim :KK70:[/QUOTE]

350cc var bende :KK31:ama 325 i tercih ederdim bjraz buyuk geliyolar gozume bu ara :KK17:

Pretty sende 325 cc yok muydu zaten ?? Yaa ben bakıyorum meraklıyım öyle şeylere :) hem yüreğim kaldırmaz hem merak ederim :KK70:

350cc var bende :KK31:ama 325 i tercih ederdim bjraz buyuk geliyolar gozume bu ara :KK17:[/QUOTE]

Kız 325 le 350 arası mm fark ediyor Allah seni :))

xpretty xpretty burdaki Fatih beye ameliyat olan kızlardan sadece birine modarete plus takılmıştı . Diğerlerine hep hp takıldı diye biliyorum ben . Zamanla gözün daha da alışır bence :))

xpretty xpretty burdaki Fatih beye ameliyat olan kızlardan sadece birine modarete plus takılmıştı . Diğerlerine hep hp takıldı diye biliyorum ben . Zamanla gözün daha da alışır bence :))
Evet fatih bey hep HP takiyor ben istemiyorum modarate olsun demistim ama sen bana birak demisti gerci zaman gectikce sarkar simdi cok dik duruyorlar

Evet fatih bey hep HP takiyor ben istemiyorum modarate olsun demistim ama sen bana birak demisti gerci zaman gectikce sarkar simdi cok dik duruyorlar

Mod plus göğüs kafesi geniş olanlara takılıyor sanırım sonuçta daha fazla yer kaplayacak ama çıkıntısı az olacak .. senin dokun var mıydı hatırlayamadım ama dokusu olmayanlarda sarkma Olmaz bence mesela benim sarkma olacağını sanmıyorum sonuçta doku yok ki sarksın . Aslında ben kate uptonun göğğsleri gibi aşağı eğimli göğüsleri seviyorum dimdik memeler yapay duruyor bence . Aslında çok doğal olmalı diye birşey Yok ama düz durunca kesi yerlerim görünüyor o kadar da dik olmasaydı daha iyi olurdu sanki .

Mod plus göğüs kafesi geniş olanlara takılıyor sanırım sonuçta daha fazla yer kaplayacak ama çıkıntısı az olacak .. senin dokun var mıydı hatırlayamadım ama dokusu olmayanlarda sarkma Olmaz bence mesela benim sarkma olacağını sanmıyorum sonuçta doku yok ki sarksın . Aslında ben kate uptonun göğğsleri gibi aşağı eğimli göğüsleri seviyorum dimdik memeler yapay duruyor bence . Aslında çok doğal olmalı diye birşey Yok ama düz durunca kesi yerlerim görünüyor o kadar da dik olmasaydı daha iyi olurdu sanki .

Canım iki yılımı doldurdum ve benm göğüslerm oturdu artık doğala çok yakın indiler yani seninde iner zamanla diye düşünüyorum.

Kızlar merhaba. Ben Fatih bey e ameliyat olalı yaklaşık 4 ay oluyor. Göğüslerim baya yumuşadı ama hala normal bi meme gibi şekil almıyor. Mesela göğüslerimi arası boşluk biraz. Sütyenle nirleştireyim diyorum ama istediğim gibi birleşmiyor. Yine ayrık kalıyor. Mağazada ki görevliler hala sert olduğunu söylüyor. Ne zaman tam olarak yumuşayacak. Yazın bikini giyerken bu konuda sıkıntı yaşarsan çok üzülürüm.

Kızlar merhaba. Ben Fatih bey e ameliyat olalı yaklaşık 4 ay oluyor. Göğüslerim baya yumuşadı ama hala normal bi meme gibi şekil almıyor. Mesela göğüslerimi arası boşluk biraz. Sütyenle nirleştireyim diyorum ama istediğim gibi birleşmiyor. Yine ayrık kalıyor. Mağazada ki görevliler hala sert olduğunu söylüyor. Ne zaman tam olarak yumuşayacak. Yazın bikini giyerken bu konuda sıkıntı yaşarsan çok üzülürüm.
Merhaba, 1 sene de anca yumuşar canım benim öyle oldu.. ben birkaç ay sora giymiştim bikini çok da sıkıntı olmadı. Üçgen bikiniler giymiştim hatta :D öle bi özlemdi yanii

Merhaba, 1 sene de anca yumuşar canım benim öyle oldu.. ben birkaç ay sora giymiştim bikini çok da sıkıntı olmadı. Üçgen bikiniler giymiştim hatta :KK70: öle bi özlemdi yanii
Yok gitmesine giyilir ama bitişik durur mu onu bilmiyorum. Sütyenler biraz daha sıkı. Toparlaması iyi oluyor ama bikini de nasıl duracak bilmiyorum. Benimde üçgen bikini özlemim var. Yumuşamazsa istediğim gibi yumuşamazsa çok üzülürüm :(

Yok gitmesine giyilir ama bitişik durur mu onu bilmiyorum. Sütyenler biraz daha sıkı. Toparlaması iyi oluyor ama bikini de nasıl duracak bilmiyorum. Benimde üçgen bikini özlemim var. Yumuşamazsa istediğim gibi yumuşamazsa çok üzülürüm :KK43:
SEninkiler çok mu ayrık o yüzden top gibi durduğunu mu düşünüyorsun? Benim de çok birleşik değil ama üçgen bikiniler güzel durdu:KK45:
Ben 6ay sonra giymiştim daha sertti kalıp gibi ama şimdi yumuşadılar :)

Yok gitmesine giyilir ama bitişik durur mu onu bilmiyorum. Sütyenler biraz daha sıkı. Toparlaması iyi oluyor ama bikini de nasıl duracak bilmiyorum. Benimde üçgen bikini özlemim var. Yumuşamazsa istediğim gibi yumuşamazsa çok üzülürüm :KK43:
Birde benden tavsiye sütyenle birleştirmeye çalışma silikonlarına baskı uygulayarak zarar verip dalgalanma çıkmasına sebep olabilirsn.. dantelli bü sürü sütyen aldım çok hoş duruyolar

Birde benden tavsiye sütyenle birleştirmeye çalışma silikonlarına baskı uygulayarak zarar verip dalgalanma çıkmasına sebep olabilirsn.. dantelli bü sürü sütyen aldım çok hoş duruyolar
Canım yok öyle top gibi değil. Gayet doğal duruyor. Ortası iki parmak falan açık sütyen siz. Deniz sezonu açılınca 8 buçuk aylık olacak. Dantelli sütyenler güzel oluyor evet bende beğeniyorum. Ay inşallah yumuşarlar o zamana kadar.

Canım yok öyle top gibi değil. Gayet doğal duruyor. Ortası iki parmak falan açık sütyen siz. Deniz sezonu açılınca 8 buçuk aylık olacak. Dantelli sütyenler güzel oluyor evet bende beğeniyorum. Ay inşallah yumuşarlar o zamana kadar.
Yumuşarlar hiç merak etme.. bikinide de gayet güZel duruyolar :KK49:

Benim tam bir sene oldu. Ama hala ayrık birleşmedi yani ayrık dediğim ayrık durmuyor ama göğüs çatalım yok protez 450 cc olmasına rağmen. Küçük olsa neyse derim

Benim dokum cok azdı ama ustte dokum fazlaydi o yuzden yavas yavas damla goruntusu alir dedi fatih bey. Ben de bu konuda sana katiliyorum damla goruntulu gogusleri seviyorum yusyuvarlak durmasini sevmiyorum :/ ama daha 23 yasinda oldugum icin 10 seneye ne hale gelir bilemicem:KK70:

Bende cuma günü ameliyatımı oldum. Pazartesi kontrolüm var drenlerim çıkacak. Ayni gun bandajlari da alırlar mı acaba..

Back