• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir Meme Büyütme Ameliyatı

Oyy tatlım güldürdün beni :-) demek ne kadar düşünmüşsün rüyalarına girmişim :KK19: memişlerimi de gördün mü güzel olmuşlar mıydı :)) yan yatmayı özellikle karnımın üstüne yatmayı o kadar çok seviyorum ki 5-6 aylık hamileyken bile zar zor bırakabilmiştim , şimdi Nasıl yaparım bilmiyorum , hamileyken de düz yatmaya çalışıyordum sabah Bi kalkıyordum kı karnımın üzerine yatmışım :)) tabii o Zaman acı yoktu şimdi belki acı olursa yatmam üstüne.. Sen Nasıl gördün öyle rüyanda hayret :)
Ben gözlüklüyüm onu da görseydin acayip şaşırırdım :KK57: Yakın olsaydın keşke süprizlere hayır demezdim :p kim bilir belki ben sana süpriz yaparım :KK19: bugün yada yarın ufak Bi çantam var onu hazırlayacağım , hava da bayağı soğudu yelek filan da almak lazım sanırım.. Heyecan dorukta annem benden daha heyecanlı :)) bu arada annemin o kadar güzel ve dolgun göğüsleri var ki niye çekmedim anama ben yaaa :p
Siz Fatih bey de ameliyat oldunuz? Izleyebilir miyim sizi?

Siz Fatih bey de ameliyat oldunuz? Izleyebilir miyim sizi?

Merhaba . Fatih beye ameliyat olmayı mı düşünüyorsunuz ? Yada oldunuz mu ? Ben albümümü kapadım bir süreliğine . Herhangi bi sorunuz varsa seve seve cevaplarım :)

Kizlar selaamm uzun zamandir ugramiyordum foruma unutmusum desem yeridir Tiramisu35 Tiramisu35 Barbie97 Barbie97 nasilsiniz her sey yolunda miii ♡♡♡
Yarin tam 1 senem dolacak eski halimi hatirlayamiyorum bile artik tamamen butunlestim protezlerimle, his durumum varla yok arasi bazen hissediyorum bazen hissetmiyorum bazen de karincalasma oluyo fatih beye subat ortasi gibi gidicem kontrole bu hissizlik durumum icin 1 seneyi bekle demisti bakalim simdi ne dicek bi tek sikayetim benim sol cebim saga gore kucuktu en basindan beri teshisi koymustu fatih bey sanirim bu yüzden sol gogsum daha sert ve bazen agri yapiyor o kadar

Kizlar selaamm uzun zamandir ugramiyordum foruma unutmusum desem yeridir Tiramisu35 Tiramisu35 Barbie97 Barbie97 nasilsiniz her sey yolunda miii ♡♡♡
Yarin tam 1 senem dolacak eski halimi hatirlayamiyorum bile artik tamamen butunlestim protezlerimle, his durumum varla yok arasi bazen hissediyorum bazen hissetmiyorum bazen de karincalasma oluyo fatih beye subat ortasi gibi gidicem kontrole bu hissizlik durumum icin 1 seneyi bekle demisti bakalim simdi ne dicek bi tek sikayetim benim sol cebim saga gore kucuktu en basindan beri teshisi koymustu fatih bey sanirim bu yüzden sol gogsum daha sert ve bazen agri yapiyor o kadar

Canım nerdesinnn nasılsın ? :)) iyi olmana sevindim de neden ağrı yapıyor yapmaması lazım Fatih beye söyledin mi ağrın olduğunu, ne diyor?

Selam kızlarr ayy bi gireym dedim eskiler yazmış mutlu oldum :anne: Nasılsnız iy misiniz? Benim yazın olacak kontrolüm.. 1 sene oldu bile yaa :halay:
Daha dün gibi nasıl olacak güzel olacak mı sıkıntı yaşayacak mıyız derken oldu bitti bile.. bu süreçte bana yardımcı olan arkadaşlara ayrı ayrı teşekkür ederim :dua::KK15:
Memitolara gelecek olursak genel olarak memnunum özellikle boyutundan.. derimin ince olmasından kaynaklı yan durduğum zaman hafif dalgalanma oluşuyo onun dışında dalgalanma görünmüyor. Hiç yoktansa buna razı olanlardanım :KK14:

Tiramisu35 Tiramisu35 xpretty xpretty canlarımmm sizi cok özlemişim. xpretty xpretty senle ameliyat aramızda 2 hafta falan var benim de 1 yıl dolmuş olacak. Şuan sıkıntım arada bir batma oluyor benim de hala o batmaların sonu gelmedi günde 1-2 kere olabiliyor.

Tiramisu35 Tiramisu35 xpretty xpretty canlarımmm sizi cok özlemişim. xpretty xpretty senle ameliyat aramızda 2 hafta falan var benim de 1 yıl dolmuş olacak. Şuan sıkıntım arada bir batma oluyor benim de hala o batmaların sonu gelmedi günde 1-2 kere olabiliyor.

Kuzu nerelerdesiniz ya :) zaman ne çabuk geçiyor dün gibi sanki ameliyat oluşun barbi pretty ile. Yaşlanıyorum artık :D batma derken 2 tarafta da oluyor mu his durumun Nasıl peki ?

Canım nerdesinnn nasılsın ? :)) iyi olmana sevindim de neden ağrı yapıyor yapmaması lazım Fatih beye söyledin mi ağrın olduğunu, ne diyor?
Sordum 9.ay kontrolune gitmistim. Cok fazla ustune yatma dedi ben hep sag gogsumun ustune yatarim baya baya ustune hem de. o yuzden oldugunu tahmin ediyor fatih bey. Bi de sag göğsüm daha sert oldugu icin kapsul mu acaba diye gittim ama kapsul olsa cok bariz belli olur dedi muayene etti sorun yok dedi ama bazen sanki sıkışma gibi cebim dar gelmis gibi agri olusuyor ve sadece sag gogsumde bi daha sorucam bunu fatih beye :/

Yaa ben de ozlemisim ne gunler atlattik ozellikle sen baya direncli ciktin hala aklima geliyor mucadelen♡ batma oluyor demissin benim de sanki boyle kalp sıkışması gibi sag gogsumun tamamini agri kapliyor bazen :/

Merhaba . Fatih beye ameliyat olmayı mı düşünüyorsunuz ? Yada oldunuz mu ? Ben albümümü kapadım bir süreliğine . Herhangi bi sorunuz varsa seve seve cevaplarım :)
Şimdi doktor seçmeye çalışıyorum... Cenk Melekoglu ya gittim,o da Ekol de, ama hiç bir doğru birşey demedi.

Şimdi doktor seçmeye çalışıyorum... Cenk Melekoglu ya gittim,o da Ekol de, ama hiç bir doğru birşey demedi.

Canım ekole gitmişken Fatih beye neden gitmedin ? Nasıl doğru birşey demedi ne dedi ki sana ? Ekole sonradan profesör doktorlar da geldi ama biz hepimiz Fatih beyde ameliyat olduk diğer doktorların adını pek duymadım açıkcası ameliyat olan biriyle de karşılaşmadım. Yani tabii omların da hastaları vardır ama burda iyi kötü tecrübelerini yazan arkadaşlar da çıkmadı hiç .. senin sanırım tübüler meme sorunun varmış sonradan başka bir başlıkta gördüm yazını .. benim ameliyat olduğum zamanlarda ameliyat olan bir arkadaş vardı tübüler memesi olan , gerçekten çok güzel bi sonuç almıştı şu sıralar girmiyor ama foruma .. demek ki iyi ellerde tübüler meme de sorun olmaktan çıkıyor bence umudunu kaybetme ve seni anlayacak senin durumunu en iyi değerlendirebilecek bir doktorla görüş .. umarım herşey gönlüne göre olur ..

Sordum 9.ay kontrolune gitmistim. Cok fazla ustune yatma dedi ben hep sag gogsumun ustune yatarim baya baya ustune hem de. o yuzden oldugunu tahmin ediyor fatih bey. Bi de sag göğsüm daha sert oldugu icin kapsul mu acaba diye gittim ama kapsul olsa cok bariz belli olur dedi muayene etti sorun yok dedi ama bazen sanki sıkışma gibi cebim dar gelmis gibi agri olusuyor ve sadece sag gogsumde bi daha sorucam bunu fatih beye :/

Ben de hep sola yatarım :)) kapsüllü göğüs sert oluyormuş gerçekten bir de diğerine göre şekil bozukluğu oluyor mesela , geçen gün yine mrme büyütme ameliyatı izledim sizerlerı deniyor doktor ay o sizerlerın göğüse sığdırılış biçimi sonra tekrardan çıkarmaları :KK14: muhtemelen senin dsözlerini sağ göğsünde deneme yapılmıştır o yüzden öyledir , izlemesi bile travma sebebi valla :KK53:

Tiramisu, Ben aslında Fatih beye görmeye gittim, Ama resepsiyon bana Cenk beye yazmış. Benim meme tubuler olmadığını söylemiş, Hiç sikinti değil dedi...

Şimdi ayın 2 de Fatih beyile görüşeceğim. Bakalım neyi söyleyecek. Aslında benim için diklişterme da lazım,Ama herkes sonra yapabiliriz diyor, ihtiyacı yok. Var ama.

Bence Fatih Beye mutlaka git benim de goguslerim cok hafif tubulerdi istersen uclarini da yapalim demisti istemedim ama ameliyattan sonra zaten normale dondu doku eksikliginden ötürü oyle duruyormus benimkiler

Ben de hep sola yatarım :)) kapsüllü göğüs sert oluyormuş gerçekten bir de diğerine göre şekil bozukluğu oluyor mesela , geçen gün yine mrme büyütme ameliyatı izledim sizerlerı deniyor doktor ay o sizerlerın göğüse sığdırılış biçimi sonra tekrardan çıkarmaları :KK14: muhtemelen senin dsözlerini sağ göğsünde deneme yapılmıştır o yüzden öyledir , izlemesi bile travma sebebi valla :KK53:[/QUOTE]

Sekil bozuklugu yok allahtan ikisi de ayni ama benim de tahminime gore sol gogsumde deneme yapildi ameliyattan sonra çok acıyordu cunku sol, once 325cc denedigini söylemişti fatih bey :KK53:. Ben ameliyat izleyemiyorum valla harikasin :KK9:

Yok canım fotorafım

Kız fake mi yaptın izle diye Allah seni :D

Tiramisu, Ben aslında Fatih beye görmeye gittim, Ama resepsiyon bana Cenk beye yazmış. Benim meme tubuler olmadığını söylemiş, Hiç sikinti değil dedi...

Canım tübüler konusu biraz sıkıntılı sanırım çünkü birkaç arkadaşın daha yazılarını okumuştum onlara da tübüler olduğunu anlamada ve daha sonrası yapılacak işlemler için her doktor değişik şeyler söylemişti . Zor ve sıkıntılı bir süreç ama o süreç olumlu bir şekilde tamamlanınca tübüler memeden eser kalmayacak. Cenk beyi neden yazmışlar anlamadım keşke orda itiraz etseydin . Geç olsun da güç olmasın ayın ikisine de birşey kalmadı sonuçta ..

Bence Fatih Beye mutlaka git benim de goguslerim cok hafif tubulerdi istersen uclarini da yapalim demisti istemedim ama ameliyattan sonra zaten normale dondu doku eksikliginden ötürü oyle duruyormus benimkiler
Pretty sende 325 cc yok muydu zaten ?? Yaa ben bakıyorum meraklıyım öyle şeylere :) hem yüreğim kaldırmaz hem merak ederim :D

Kuzu nerelerdesiniz ya :) zaman ne çabuk geçiyor dün gibi sanki ameliyat oluşun barbi pretty ile. Yaşlanıyorum artık :KK70: batma derken 2 tarafta da oluyor mu his durumun Nasıl peki ?
Hani ameliyatın ilk aylarında hepimizin başına gelen batma hissi var ya o bende bitmedi hala devam ediyor. His durumu alt kısımlarda var sadece. Haklısın ya cidden öyle ne ara 1 yıl olacak :)

Back