-
- Konu Sahibi yagmurrr35
Daha olmadım birazdan gidicem ama çık stresliyimC
Canim büyük ihtimal ameliyatını olmuşsundur umarım benim gibi iyi geçmiştir durumunu paylaş bakalım bize anestezi süper di gülerek uyudum gülerek uyandım hatta videomu bile çekmişlerdi çok komikti kahkaha falan atmışım ameliyatta adım yağmur tatlım yeni ameliyat olgun için hatırlar hemenbhadi bize güzel haberler ver bakalim
Olmuş olmalısın artık iyi haberlerini bekliyorum.Daha olmadım birazdan gidicem ama çık stresliyim
. Evet canım oldum başarılı bir ameliyat olmuş.. ilk bi ağrım oldu ama hemen geçti bugün taburcu olucam.. drenler çıkacak birazdan.. biraz sol göğsüm büyük gibi ama ödemden sanırımOlmuş olmalısın artık iyi haberlerini bekliyorum.
Ohhh mis hadi gelmiş geçmiş olsun ... Evet canım oldum başarılı bir ameliyat olmuş.. ilk bi ağrım oldu ama hemen geçti bugün taburcu olucam.. drenler çıkacak birazdan.. biraz sol göğsüm büyük gibi ama ödemden sanırım
Sağol canımOhhh mis hadi gelmiş geçmiş olsun ..
merhaba arkadaşım geçen ekim ayında ege şehir hastanesine oldu, şevket arıkan çok memnun ve fiyatı 4 bin dedi.
yarın bende arayıp görüşeceğim. bursadayım ama bursada içime sinen bir yer yok ve fiyatlar çok pahalı
merhaba arkadaşım geçen ekim ayında ege şehir hastanesine oldu, şevket arıkan çok memnun ve fiyatı 4 bin dedi.
yarın bende arayıp görüşeceğim. bursadayım ama bursada içime sinen bir yer yok ve fiyatlar çok pahalı
bende bu akşam görüşmeye gidicem görkem beyle de acaba kaç gün sonra işbaşı yapabilirim işim masa başı ama illaki getir götür evrak bi hareketlilik oluyor çünküArkadaşlar sonunda ameliyatımı oldum 15 gün oldu veee çok mutluyum.. tabi meme içindeki hareketlenmeler beni biraz korkutsa da görüntü süper insallah her geçen gün düzelicek.
Merhaba ameliyat oldunuz mu? Ben çarşamba günü olacağım görkem beye . Süreciniz nasıldı?bende bu akşam görüşmeye gidicem görkem beyle de acaba kaç gün sonra işbaşı yapabilirim işim masa başı ama illaki getir götür evrak bi hareketlilik oluyor çünkü
Valla ben o hastaneyi aradım öyle bi doktor yokmuş o hastanede doğru bilgilendirin lutfen ?
Merhaba oldunuzmu ameliyat bende ay sonu düşünüyorum görkem beyde ameliyatCanımmm benimde Görkem beyden Cumartesi ameliyatım var ama meme küçültme iyi dimi yA kendisi? Bize o güveni verdi de..