İzmir meme büyütme 2017

Daha olmadım birazdan gidicem ama çık stresliyim

Olmuş olmalısın artık iyi haberlerini bekliyorum.
. Evet canım oldum başarılı bir ameliyat olmuş.. ilk bi ağrım oldu ama hemen geçti bugün taburcu olucam.. drenler çıkacak birazdan.. biraz sol göğsüm büyük gibi ama ödemden sanırım

Canim Merhaba bende olmak istiyorum ama hem uygun fiyat hemde iyi bi doktora arkadaşın nasıl memnun mu bi sıkıntısı var mı lütfen bilgilendirir misin beni çok stresliyim bu konuda

Valla ben o hastaneyi aradım öyle bi doktor yokmuş o hastanede doğru bilgilendirin lutfen ?

Bende gorkem bey'in hastasiyim gulerek girdim duygulanarak ciktim komikti cidden ameliyathane burasimiymis kihkih dedikten sonra ben mortingen..

Arkadaşlar sonunda ameliyatımı oldum 15 gün oldu veee çok mutluyum.. tabi meme içindeki hareketlenmeler beni biraz korkutsa da görüntü süper insallah her geçen gün düzelicek.
bende bu akşam görüşmeye gidicem görkem beyle de acaba kaç gün sonra işbaşı yapabilirim işim masa başı ama illaki getir götür evrak bi hareketlilik oluyor çünkü

bende bu akşam görüşmeye gidicem görkem beyle de acaba kaç gün sonra işbaşı yapabilirim işim masa başı ama illaki getir götür evrak bi hareketlilik oluyor çünkü
Merhaba ameliyat oldunuz mu? Ben çarşamba günü olacağım görkem beye . Süreciniz nasıldı?

Valla ben o hastaneyi aradım öyle bi doktor yokmuş o hastanede doğru bilgilendirin lutfen ?

hanım efendi hastanenin dış doktoru kendisi fakat bu forumda beni çok uyardıkları için vazgeçtim ameliyat olmaktan...

bursa'da Alper Bayraktar'a ameliyat oldum 1 yılı geçti şuan çok memnunum

İzmirde meme büyütme alanında prof dr ahmet seyhan ı mı önerirsiniz op dr cenk tokat ı mı yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…