İzmir meme büyütme 2017

yagmurrr35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2009
15
5
36
Merhabalar izmirde meme büyütme ile ilgili neredeyse tüm yazılanları okudum fakat neredeyse hepsi çok eski tarihlere ait son zamanlarda estetik olanlar kime ve ne kadara Oldunuz? Memnun musunuz? Bilgi verirseniz sevinirim

Hiç duymadim ama iyi fiyat vermiş canım 7000 den başlıyor kime gittiysem bu dediğin yeri bir araştırayım.

Nasıl eski tarihler ? Ben ameliyat olalı 6 ay olacak mesela başlığım var isterseniz bakabilirsiniz . Benden sonra ameliyat olan arkadaşlar da yine aynı topiğe yazdılar .

İzmir de mi oldunuz sizde eğer öyleyse bulamamışım demek ki hangi konu başlığındaydı acaba bakayım hemen :)

Merhabalar izmirde meme büyütme ile ilgili neredeyse tüm yazılanları okudum fakat neredeyse hepsi çok eski tarihlere ait son zamanlarda estetik olanlar kime ve ne kadara Oldunuz? Memnun musunuz? Bilgi verirseniz sevinirim
Merhaba , Ben istanbul da Ayşegül sivri ye ameliyat oldum 24 martta 1 ayı yeni bitirdim , ben senelerdir bunu araştıryor ve istiyordum burdaki yorumları okuyarak 1 hafta içinde karar verdım senelerdır veremediğim kararı :) gerçekten ayşegül hanım işinde çok iyi bir doktor ben muayene olmadan gittim gun içinde muayene + ameliyat olup çıktım karşılaması bile güleyüzlü çok tatlı bir doktor ve yaptıkları gerçekten çok güzel instagram sayfasında da paylaşıyor yaptıklarını güle oynaya ameliyata gittim amelyat önlüğümüde kendisi giydirdi:) oturup sizinle konuşup herseyi anlatıyor zaten nasıl ıstiyorsunuz dinliyor ve vucudunuza uygun olan kısmı anlatıyor ben sonuçtan çok memnunum tam istediğim gibi oldu hatta vucudüm izin verse daha büyüğünü taktırırdım 1 ayım doldu 2 gün önce kontrole gttim tekrar istanbula ben nevşehirden gidip geliyorum gün içinde hallettım akşam uçağa binip geri döndüm yine aynı güleryüzlü ilgili doktor ve asistanı(NAZAN HANIM) bu süre zarfında Nazan hanımın desteklerini de unutamam her zaman bana yardımcı oldu ve yanınızdayım diye hep ekledi uçak bileti alırken ,gidip gelirken agrım sızım olduğunda doktorla görüştürdü ameliyat oldun bitti ye getiren bir ekip değil her zaman kontrolünü yapıyorlar takip ediyorlar burda ki olumsuz olabilecek yorumları okuyup korktugum zamanlar oldu amelıyat sonrası agrı ve sızılarımda aman hematom mu oluştu yok kapsül derken çok pinpiriklenebiliyor bazen insan ama inanın hiç gerek yok keyfini çıkarın Ayşegül Hanım ve Nazan Hanımın güler yüzü sürekli ilgilenmeleri de iyiki yaptırmışım iyiki onları seçmişim dedirtiyor hayatımda ki verdiğim en doğru kararlardan biri :)

merhaba arkadaşım geçen ekim ayında ege şehir hastanesine oldu, şevket arıkan çok memnun ve fiyatı 4 bin dedi.

yarın bende arayıp görüşeceğim. bursadayım ama bursada içime sinen bir yer yok ve fiyatlar çok pahalı

bir de arkadaşım ctesi gidip aynı gün mauyene ve ameliyatı halletmiş, pazar dinlenip ptesi işe dönmüş bana da haftasonu halleet diyor fakat korkuyorum 3. gün işe gidebilir miyim acaba

Arkadaşlar sonunda ameliyatımı oldum 15 gün oldu veee çok mutluyum.. tabi meme içindeki hareketlenmeler beni biraz korkutsa da görüntü süper insallah her geçen gün düzelicek.

Kesinlikle için rahat olsun ben çok memnun kaldım gayette iyi durumdayım sana da şimdiden gecmis olsun..
Teşekkür ederim ata sağlık hastanesinde yapıyomuş ameliyatlarını. Hastaneden memnun kaldın mı peki ? Ödemeyi nasıl yaptın ?

Teşekkür ederim ata sağlık hastanesinde yapıyomuş ameliyatlarını. Hastaneden memnun kaldın mı peki ? Ödemeyi nasıl yaptın ?
Ödemeyi direk gorkem beye yapıyorsun canım hastaneyle bu konuda ilişkin yok hastane desen gerçekten çok rahat ettim merak etme gayet konforlu ve ilgili bir ameliyat süreci olucaktir insallah yani benimki öyle oldu hatta gorkem beye benden slm da söyleyebilirsin..

Söylerim canım adın soyadın neydi :) bide anestezi sürecin nasıl oldu ? Hemen uyandın mı anestezi doktoru nasıldı ?

C
Söylerim canım adın soyadın neydi :) bide anestezi sürecin nasıl oldu ? Hemen uyandın mı anestezi doktoru nasıldı ?
Canim büyük ihtimal ameliyatını olmuşsundur umarım benim gibi iyi geçmiştir durumunu paylaş bakalım bize anestezi süper di gülerek uyudum gülerek uyandım hatta videomu bile çekmişlerdi çok komikti kahkaha falan atmışım ameliyatta adım yağmur tatlım yeni ameliyat olgun için hatırlar hemenbhadi bize güzel haberler ver bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…