- 25 Ağustos 2009
- 15
- 5
- 36
-
- Konu Sahibi yagmurrr35
İzmir de mi oldunuz sizde eğer öyleyse bulamamışım demek ki hangi konu başlığındaydı acaba bakayım hemen :)
Merhaba , Ben istanbul da Ayşegül sivri ye ameliyat oldum 24 martta 1 ayı yeni bitirdim , ben senelerdir bunu araştıryor ve istiyordum burdaki yorumları okuyarak 1 hafta içinde karar verdım senelerdır veremediğim kararı :) gerçekten ayşegül hanım işinde çok iyi bir doktor ben muayene olmadan gittim gun içinde muayene + ameliyat olup çıktım karşılaması bile güleyüzlü çok tatlı bir doktor ve yaptıkları gerçekten çok güzel instagram sayfasında da paylaşıyor yaptıklarını güle oynaya ameliyata gittim amelyat önlüğümüde kendisi giydirdi:) oturup sizinle konuşup herseyi anlatıyor zaten nasıl ıstiyorsunuz dinliyor ve vucudunuza uygun olan kısmı anlatıyor ben sonuçtan çok memnunum tam istediğim gibi oldu hatta vucudüm izin verse daha büyüğünü taktırırdımMerhabalar izmirde meme büyütme ile ilgili neredeyse tüm yazılanları okudum fakat neredeyse hepsi çok eski tarihlere ait son zamanlarda estetik olanlar kime ve ne kadara Oldunuz? Memnun musunuz? Bilgi verirseniz sevinirim
Canımmm benimde Görkem beyden Cumartesi ameliyatım var ama meme küçültme iyi dimi yA kendisi? Bize o güveni verdi de..Gorkem çalışkan 7000 gayette memnunum kesinlikle tavsiye edebilirim.
Kesinlikle için rahat olsun ben çok memnun kaldım gayette iyi durumdayım sana da şimdiden gecmis olsun..Canımmm benimde Görkem beyden Cumartesi ameliyatım var ama meme küçültme iyi dimi yA kendisi? Bize o güveni verdi de..
Teşekkür ederim ata sağlık hastanesinde yapıyomuş ameliyatlarını. Hastaneden memnun kaldın mı peki ? Ödemeyi nasıl yaptın ?Kesinlikle için rahat olsun ben çok memnun kaldım gayette iyi durumdayım sana da şimdiden gecmis olsun..
Ödemeyi direk gorkem beye yapıyorsun canım hastaneyle bu konuda ilişkin yok hastane desen gerçekten çok rahat ettim merak etme gayet konforlu ve ilgili bir ameliyat süreci olucaktir insallah yani benimki öyle oldu hatta gorkem beye benden slm da söyleyebilirsin..Teşekkür ederim ata sağlık hastanesinde yapıyomuş ameliyatlarını. Hastaneden memnun kaldın mı peki ? Ödemeyi nasıl yaptın ?
Söylerim canım adın soyadın neydi :) bide anestezi sürecin nasıl oldu ? Hemen uyandın mı anestezi doktoru nasıldı ?Ödemeyi direk gorkem beye yapıyorsun canım hastaneyle bu konuda ilişkin yok hastane desen gerçekten çok rahat ettim merak etme gayet konforlu ve ilgili bir ameliyat süreci olucaktir insallah yani benimki öyle oldu hatta gorkem beye benden slm da söyleyebilirsin..
Canim büyük ihtimal ameliyatını olmuşsundur umarım benim gibi iyi geçmiştir durumunu paylaş bakalım bize anestezi süper di gülerek uyudum gülerek uyandım hatta videomu bile çekmişlerdi çok komikti kahkaha falan atmışım ameliyatta adım yağmur tatlım yeni ameliyat olgun için hatırlar hemenbhadi bize güzel haberler ver bakalimSöylerim canım adın soyadın neydi :) bide anestezi sürecin nasıl oldu ? Hemen uyandın mı anestezi doktoru nasıldı ?