- 24 Ağustos 2013
- 2.155
- 179
- 39
null[/QUOTE kimse yok canim topik acip kaciyorlar sonra
ahhh be arkadasim keske anlatmasaydin kimseye benim annem hep biyle guzel anlamli ruya gordugunuzde kimseye anlatmayin derdi sabah kalkinca suya anlat derdi.... su: berraklik ve akicidir cabuk olsun temiz olsun diye insaALLAH ruyan cikarda hamilesindir
buarada cok agir kaldirma dikkat et olur mu
artik anlatmissin
coook guzel bir ruyaaa bu insaALLAH ruyan gercek olyr canim benin ya....bu bir isaret miydi ki sana acaba...hadi bakalim iyi haberler ver bize
kac yillik evliydin sen
Kizlaarrr.. demistim yeni ev taşıdım işim hic bitmiyor yazmaya zor fırsat buluyorum. Kaldi 4 gun adetime. Sabırsızlıkla bekliyoruz. Göğüslerim şiş akintim artti ve sag kasigima ara sıra sanci giriyor. Insallah hamileyimdir.. ve kızlar dun gece coook güzel bir rüya gördüm. Allahima sukrettim uyandığımda.. boyle guzel bir rüya nasip ettiği için. Cunku kaybettigim bebeklerimi kucagima kefenle almistim.. opup kokladim ama onun bedeni coktan cennete gitmisti hissetmedi .. ruyami sizleele paylasmak istiyorum umarım yorumlayabilenlerde vardır aranizda..[/QUOTE
çok etkilendim rüyanda canım allahım hayıra çıkarsın güzel bir rüya görmüşsün ve yaşadıklarına da çok üzüldüm
Daha anlatmadim :)) ama dayanamam anlatıyorum. Ruyamda doğum yaptim. Erkek bir bebeğe ve cook tatliydi. Giydirdik guzelce . Eşim tutamiyor kucaginda. Bende kızıyorum korkma tut diye.. sonra tutyor ana diger eliyle kahve yapıyor. Kahve tanelerini atmis oylece icine kahve yapiyor sozde. Sonra pusetine koyuyorm bebegimi pusetin yanında 3 4 yaslarinda erkek cocuk var yine. Canim bak kardes cok küçük sakın vurma tamammi diyorum. Oda yüzüme bakıyor ve bebegimle cok benziyor. Arkadan bir ses o cocuk o bebegin buyumus hali diyor. Cocuk bebekligini ve beni izliyordu.. ama coook guzeldi ikiside.. allahim oyle evlat nasip etsin inşallah. Ve arkadasim dun gece uyumadan once dua ettim allahim bi işaret goster bana hamilemiyim hamileysem sağlıklı olacakmi diye.. birde erkek cocuklarina duskunlugum cok var.. kizlarada bayılıyorum ama %51 erkek sevgisi %49 kız sevgisi diyimm. Ondan cok etkilendim ama sağlıklı olsunda kucagima alayimda başka birşey istemem. .... :)
1 bucuk yil oldu evleneli.. iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim:) sizdende güzel haberler bekliyorum :)
Amiiin herkese sağlıklı huzurlu mutlu evlilikler nasip etsin Rabbim..
evet düşünüyorum bu ayin 24 unu bekliyorum eger hastalannazsam hamileyim demektir :)