izmir kızları burdamiiiii:)

bende varım çiğlideyimm 5 aylık hamileyim Allah nasip ederse bi oğlışum olcak inşalhh hepimiz bebklerimizi kucağımıza alırız

bu arada kısaca kendimi tanıtıyım
bendeniz 38 yaşında 2 çocuk annesiyim kızım 22 oğlum 14 yaşında ve ben
tekrardan anne olabilmek için yanıp tutuşuyorum ama malesef 17 ay oldu tık yok

maşallhh diyorum başkada bişey diyemiyorum boyunca çocukların varmışşş ne güzel Allahım herkeze nasip etsin umarım bi tanecik daha melek alırsınız kucağınıza

amiiiiin canım benim rabbim herkese nasip etsin inşşşş
ah canım nerden başlasam ki başıma gelmeyen kalmadı tabi yaşayıp göreceğim varmış 2010 da 8 haftalık hamşleyken dış gebelik olduğunu anladık ve açık ameliyatla hem bebek hem de sağ tüpüm alındı...ardından rahim filmleri sayısı kez yumurta takipleri hiç biri fayda etmedi en son geçen sene bu ayda laparokopi ve histereskopi oldum ardından 3 aşılamam oldu hepsi negatifle sonuçlandı ve irenbe de ilk denemem de çok şükür rabbim nasip etti kuzum
seni o kadar iyi anlıyorum ki ne üzüntüler yaşadım demek ki olması için vakti zamanı gelmiş olması gerekiyor kuzum sadece sabır kuzum sabır

bende varım çiğlideyimm 5 aylık hamileyim Allah nasip ederse bi oğlışum olcak inşalhh hepimiz bebklerimizi kucağımıza alırız

amiiiin canım bebişin hayırlı olsun inş rabbim kucaklarımıza almayı nasip etsin olmayan arkadaşlarımıza da en yakın zaman da rabbim bu güzel duyguyu yaşatsın

aynen canım benımde ıkı aşılamam oldı ıkısıde negatıf sonuclandı...tup bebek dusunuyorum o da cok masraflı
yanlız irenbe cıdden cok basarılı bu konuda herkesten duyuyorum.
sabır herseyden once gelıyor bu konularda ama gelde bunu 4-5 yıl beklıyor olan bırıne anlat gercı sende yasamıssın bu surecı insALLAH saglıkla evladını kucagına alırsın. darısı bızlerın basına. bende bu ay klomen ve progestana basladım bırde bunu denıyelım dedık bır kac ay olmazsa RABBIM buyuk yardım eder dıyoruz Esımle....

saglıkla kucagına alırsın ınsaALLAH darısı bızlerın basına bızım ıcınde DUA et canım hamişlerın DUAları kabul olurmus.....

merhaba ben balçova dan meraye ablam da hipodrom karşısı hast. sokağında oturuyor

Oylemii :)) ne güzel kızlar yanibasimizdayiz her birimiz.... gorusmekte nasip olur inşallah..

Bu arada ben 93 doğumluyum ve 1 bucuk yıllık evliyim.. iki bebek kaybettim kan pihtilasmasndan dolayi. Biri 18 haftalikken biri 20 haftalikken. Iki bebekten sonra arastirildi ve hemozigot dendi. Simdi üçüncü kez deniyoruz tabi hamile kaldığım gibi tedavi baslayacak :)))

maşallhh diyorum başkada bişey diyemiyorum boyunca çocukların varmışşş ne güzel Allahım herkeze nasip etsin umarım bi tanecik daha melek alırsınız kucağınıza

amin vanım inşallah hepinize bu topik uğurlu gelir hepiniz meleklerinizi kucağınıza alırsınız

canım sen daha çok küçüksün benim kızım 91 doğumlu allahın izniyle hamiş kal hemen tedavine başla ve sağlıcakla bebişini kucağına al

slm kzlar. bende İzmir in taze annelerindenim.prensesım 3,5 aylık. ALLAH isteyen herkese nasıp etsın.
93 doğumlu musun çok gencsın daha cnm.bebek mukemmel bır şey ama genç yaşta çok yıpratıcı anne olursan anlarsın bu arada 84 luyum ben
bebek isteynlerede bır tavsyem olacak.çok yakın bır tanıdığımın gıtmedıgi ozel hastane kalmadı 2 tup bebek denemesı başarısız oldu.sonunda ssk tepecık hastanesıne başvurdu orda bır dr buldu tetkıkler hastenede oldu ve sonuç ikizleri kucağında hastaneyı tavsıye edıyorum ssk tepecık kadın doğum hastanesı kızlar

hay maşaalaaah :)) kız ne acelen vardı hemen evlendın bırde ıkı hamılelık sığdırmıssın BRAVOOOO ben 30 yasındayım 4 yıllık evlıyım ama tık yok ....herseyın hayırlısı canım ...inşaALLAH en yakın zamanda bırer kahve ıcın bulusuruz

aynen canım çok masraflı ama yapılabilcek bişey kalmadığı için son çare yaptırdık çok şükür de ilkin de tuttu ahmet zeki ışık var mükemmle bi dr çok babacan anlayışlı üstelik para konusun da asla zorlamıyor elin de ne kadar varsa o kadar veriyosun her gittiğin de para da almıyo çok anlıyuşlılar bu konu da
valla canım bu 5 yıl nasıl geçti dersen çok acılar üzüntüler hayal kırıklıklarıyla doludur...üzüntüden saçlarım döküldü yemediğim içmediğim ilaç ot çöp kalmamıştı
inşş rabbim sana en yakın zaman da nasip eder kuzum çok fazla beklemezsin

sen de en acılar ne üzüntüler yaşamışsın rabbim bundan sonraki bebeğine inşş uzun ömürler sağlık verir kucağına almak nasip olur tez zamanda da müjdelini almak nasip olur

Amin canım Amin inşaALLAH .... TAkdır herzaman Yaradanın ınsaALLAH banada nasıp eder saglık sıhhatlı Nurtopu gıbı bır evlat.
bakalım Doktorum sımdılık yumurtlama takıbı baslayalım dedı daha once bana yapılmamıstı yenı basladık sayılır sonrasında Tupe gecıcem bakalım hayırlısı dıyorum. yaza kadar kendı cabalarımızla denıyecegız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…