bu arada kısaca kendimi tanıtıyım
bendeniz 38 yaşında 2 çocuk annesiyim kızım 22 oğlum 14 yaşında ve ben
tekrardan anne olabilmek için yanıp tutuşuyorum ama malesef 17 ay oldu tık yok
ayy Ne mutlu sana hasretım RABBIM saglık sıhhatle kucagına almayı nasıp etsın inşaALLAH.... anlatsana nasıl oldu? 5 yıl dile kolay neler yaptın tedavıler vs vs merak ettım dogrusu benımde 4 yıl oldu nasıl ıstıyorum bır bılsen....sen bızlerı cok ıyı anlarsın oyle degılmı? paylasırmısın bızımle bu süreçleri....
bende varım çiğlideyimm 5 aylık hamileyim Allah nasip ederse bi oğlışum olcak inşalhh hepimiz bebklerimizi kucağımıza alırız
amiiiiin canım benim rabbim herkese nasip etsin inşşşş
ah canım nerden başlasam ki başıma gelmeyen kalmadı tabi yaşayıp göreceğim varmış2010 da 8 haftalık hamşleyken dış gebelik olduğunu anladık ve açık ameliyatla hem bebek hem de sağ tüpüm alındı...ardından rahim filmleri sayısı kez yumurta takipleri hiç biri fayda etmedi en son geçen sene bu ayda laparokopi ve histereskopi oldum ardından 3 aşılamam oldu hepsi negatifle sonuçlandı ve irenbe de ilk denemem de çok şükür rabbim nasip etti kuzum
seni o kadar iyi anlıyorum ki ne üzüntüler yaşadım demek ki olması için vakti zamanı gelmiş olması gerekiyor kuzumsadece sabır kuzum sabır
bende varım çiğlideyimm 5 aylık hamileyim Allah nasip ederse bi oğlışum olcak inşalhh hepimiz bebklerimizi kucağımıza alırız
maşallhh diyorum başkada bişey diyemiyorum boyunca çocukların varmışşş ne güzel Allahım herkeze nasip etsin umarım bi tanecik daha melek alırsınız kucağınıza
Bu arada ben 93 doğumluyum ve 1 bucuk yıllık evliyim.. iki bebek kaybettim kan pihtilasmasndan dolayi. Biri 18 haftalikken biri 20 haftalikken. Iki bebekten sonra arastirildi ve hemozigot dendi. Simdi üçüncü kez deniyoruz tabi hamile kaldığım gibi tedavi baslayacak :)))
Bu arada ben 93 doğumluyum ve 1 bucuk yıllık evliyim.. iki bebek kaybettim kan pihtilasmasndan dolayi. Biri 18 haftalikken biri 20 haftalikken. Iki bebekten sonra arastirildi ve hemozigot dendi. Simdi üçüncü kez deniyoruz tabi hamile kaldığım gibi tedavi baslayacak :)))
aynen canım çok masraflı ama yapılabilcek bişey kalmadığı için son çare yaptırdık çok şükür de ilkin de tuttuaynen canım benımde ıkı aşılamam oldı ıkısıde negatıf sonuclandı...tup bebek dusunuyorum o da cok masraflı
yanlız irenbe cıdden cok basarılı bu konuda herkesten duyuyorum.
sabır herseyden once gelıyor bu konularda ama gelde bunu 4-5 yıl beklıyor olan bırıne anlat gercı sende yasamıssın bu surecı insALLAH saglıkla evladını kucagına alırsın. darısı bızlerın basına. bende bu ay klomen ve progestana basladım bırde bunu denıyelım dedık bır kac ay olmazsa RABBIM buyuk yardım eder dıyoruz Esımle....
cok güzel olur valla yapalım bi gunAmiiiinn kızlar cok içten amiiiinnn. Bir ara hep birlikte toplansakk bir cafede kahve icsek fena olmaz aslında:)) simdi yeni ev taşıdım isler bitmiyor ama değerlendirelim:)