izmir kızları burdamiiiii:)

evet düşünüyorum bu ayin 24 unu bekliyorum eger hastalannazsam hamileyim demektir :)

Maşallah canım ama cok erken evlenmıssın be yavrucum :) nıye boyle oldu? Eşinin de yaşı küçük mü? sakın yanlıs anlama yargılamak ıcın sormuyorum merak ettım de o yuzden sordum

inşşş hamilesindir canım rabbim nasip etmiştirböyle güzel hayırlı rüyalar sabah kalkar kalkmaz suya anlatılır sular gibi çar çabuk olsun diye

eşimin yaşı 30 tam 10 yaş var aramızda.. aslında normal yaa.. ne bileyim biz evlenmek istiyoruz dedik ailemde eşimi cok seviyordu. Kimse olmaz demedi. Gonlumuze göre oldu. Hem eşimin yaşı dolayisiyla erken evlendik. Simdi cocukta o yüzden düşünüyoruz. Ben cocugumla maça gitmek istiyorum kosturmak oynamak istiyorum dedi yaşlı baba olmak istemiyorum dedi :) oyle iste.. allah a cok şükür iyiki evlenmisim boyle bir adamla :))

kızlar Allah gönlünüze göre versn inşallah :)) mutlu haberlerinizi bekliyoruz :)) inşallah hamişsinizdir :))

ya sennnnnn ??? Sendende bekliyoruz:)))

bende bekliyorum kendimden canım öyle bi haber hahahahaha :))) yılbasında baslıcaz calısmalara daha :))) umarım biz calısmaya basladıgımızda sizin o cici bebişlerinizin haberini almış olurum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…