izmir kızları burdamiiiii:)

Vallahı Tepecık ege dogum evınde Aşılama yapmıs bırı olarak ASLAAAAAAAAA tavsıye etmıyorum hanı mecbur degılsenız (maddı acıdan) gıtmenızı asla tavsıye etmem . hayatımda gıdebılecegım en ıgreeenc hastane en gıcık Doktorlar anlatamam sana Arkadasınızın sansı varmıs bellıkı ıyısıne denk gelmıs ama ben orda Guvenlıgınden tut Başhekımıne kadar tartıstım en sonunda Saglık Bakanlıgına şıkayet ettım ve sonucunda ben haklı gösterıldım. hepsı benden ozur dılemek zorunda kalkdı ustune ustluk ıkıncı Aşılamamıda orda hıcbır ucret karsılıgı yapabıleceklerını soylemelerıne ragmen kabul etmedım yanı Kısıden kısıye degıskenlık gosterırı Hastane tercıhı bana boylelerı denk geldı bır baskasına farklı.... nasıp kısmet dıyelım.
Ama kabul edelımkı ızmırın gelmıs gecmıs en PİS hastanesı hele hele doğum eviii...en temız olması gereken bır yer olmasına ragmen....

meraycım ya sende KK nın androıd uygulamasını kullanıyorsun galıba...sende de ıngılızcemı ? ben bıraz once yukledımde turkce degıııl yada ben mı yanlıs yukledım bır el atıver :))))))))))))))))))9999999999

yapma ya .demek arkadaşım şanslıymış cnm.çareyı orada buldu.
aman zaten ssklardan odum kopuyor benım

hımm baktım İzmir'li hanımlar toplanmış eksik kalırmıyım hiç bir İzmir'li olarak
26 senedir Karşıyaka'da yaşıyordum 4 ay önce Aliağa'ya taşındık..

kasım ayında doğum kontrol ilacımı bıraktım artık bebiş istiyoruz çalışmalara başladık bakalım ne zaman olacak

Hayırlısı olsun canım ...inşaALLAH bebişin seni çok bekletmeden gelir....

bende izmirdeyimmmm selammmm

Hoşgeldin Güniiizzz :) nesin kımsın neler yapıyorsun calısıyormusun yasın kac kac yıllık evlısın cocuk var mı ?????? mı mı mı mı ...... çok soru sordum dımeeeeeeee...olsun ama tanısalım kaynaşalım

inşalhh en kısa zamanda bebişini alırsın cnm kucağına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…