izmir kızları burdamiiiii:)

Yuklerizz viber var line vardı silmistim kimse yok diye yanliz ben bir türlü size numarami mesaj olarak atamadim. Kendimi çok beceriksiz hissettim :)) kızlar bu arada iki gun once test yaptım negatif cikti. Bu aksamda test yaptım. Yine negatif çıktı ama buraz önce mutfakta baktim ışık cok var mutfagimda cok cok silik ikinci cizgiyi gordum eşime gösterdim evet belirgin biraz dedi yorummmm yapinnnnn :)) nolurrr

testı yollasana Foto olarak....

Kızlar bana kırmızı çok yakışıyor önümüzdeki aya kaldi malesef.. regl geldi .........

Valla yaaa.. bu ay cok umitlydim.. neyse artk. Yılbaşı ugur getirir belki bize...... hepimize :))

Valla yaaa.. bu ay cok umitlydim.. neyse artk. Yılbaşı ugur getirir belki bize...... hepimize :))

olsun canım sıkma canını öbür aya olur Rabbim ne zaman nasıp ederse o zaman olacak. daha coook zamanın var bak ben 30 oldum hala tık yok üzülüyorum elbette ama napalım bızlerınde kaderı buymus....

KIZLAAAAAAAAAAAAAARRR can sıkmak yoook Allah büyük vardır bir bildiği ama ben ınanıyorum kısa surede teyze olcam beeen :)))) meraye ve hilal :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…