sirinyerde hipodromun orda oturuyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sirinyerde hipodromun orda oturuyorum
evet düşünüyorum bu ayin 24 unu bekliyorum eger hastalannazsam hamileyim demektir :)
evet düşünüyorum bu ayin 24 unu bekliyorum eger hastalannazsam hamileyim demektir :)
Kizlaarrr.. demistim yeni ev taşıdım işim hic bitmiyor yazmaya zor fırsat buluyorum. Kaldi 4 gun adetime. Sabırsızlıkla bekliyoruz. Göğüslerim şiş akintim artti ve sag kasigima ara sıra sanci giriyor. Insallah hamileyimdir.. ve kızlar dun gece coook güzel bir rüya gördüm. Allahima sukrettim uyandığımda.. boyle guzel bir rüya nasip ettiği için. Cunku kaybettigim bebeklerimi kucagima kefenle almistim.. opup kokladim ama onun bedeni coktan cennete gitmisti hissetmedi .. ruyami sizleele paylasmak istiyorum umarım yorumlayabilenlerde vardır aranizda..
eşimin yaşı 30 tam 10 yaş var aramızda.. aslında normal yaa.. ne bileyim biz evlenmek istiyoruz dedik ailemde eşimi cok seviyordu. Kimse olmaz demedi. Gonlumuze göre oldu. Hem eşimin yaşı dolayisiyla erken evlendik. Simdi cocukta o yüzden düşünüyoruz. Ben cocugumla maça gitmek istiyorum kosturmak oynamak istiyorum dedi yaşlı baba olmak istemiyorum dedi :) oyle iste.. allah a cok şükür iyiki evlenmisim boyle bir adamla :))
inşallah yaaa... umarım gönlünce sağlıklı ve hayırlı olur :))
ya sennnnnn ??? Sendende bekliyoruz:)))
ya sennnnnn ??? Sendende bekliyoruz:)))
inşallah kuzucumm...... :))))
Bencede :) cok güzel olur..
ne zamaaaan :))))
ben evdeyim .....
face kullaniyorsan ordan goruselim istersen.... sefimli ile arkadsiz zaten.... sende katil bizeBende evdeyimmmmm :)