Tüp Bebek Merkezleri İzmir kent hastanesinde tüp bebek yaptıranlar

Seni cok iyi anlıyorum. Yaşadığın tamamen hayal kırıklığı olmuş. Hersey yolunda giderken neden bu sonuç diyorsun. Bendr anlayamadim. Harika giden bir süreç sonunda yıkım olmasi hem de benim icin 5 defa olması. Suan tekrar tüp bebege baslamayi bile dusunmeyecek kadar kötüyüm. Sen de araştır biraz daha canım. Merkez degistirmek belki iyi gelir hic belli olmaz.

Ilgi konusunda bende memnun değilim bir soru soruyoruz çok geç dönülüyor çok hassasız belkide bişey diyemem ayrıca senin zaten problem var neden embriyonu genetiğe göndermediler biraz doğaya bırakıyor dilek hanimbende yeniden baslicam tutmazsa bidaha kentte asla denemem

Hayırlısı olsun senin içinde umarım sağlıkla gelir bebeğin en kısa zamanda Diğer denemelerde de mi kimyasala dönüşmüştü ve gen taramaları yapıldı mı

Kent hastanesinde iyi olan tek şey Dilek Hanımın oradaki ilgisi hemşireler de ayni şekilde ama sonrası yok.... Hepimiz için hayırlısı olsun herşeyin Allah büyüktür elbet zamanı gelir...

orada detaylı bakılmıyor anladığım kadarıyla dondurulmus ile hamile kalanda hiç duymadım heryere baktım of Allahım ya resmen çaresiz güveniyoruz

Bu sefer benimde kimyasalla sonuclandi.senin kanama durumun nasil

herkese aynı durum ben dondurulmuslara baslıcam resmen korkuyorum ya ilk gebeliğimde düşükle sonuclandı . Şikayet edeceğim bunların kontrolü yokmu ya ..

Aslinda orda nerdeyse herkesin olumlu sonucunu duyuyorum ama tabi sonrasi nasil dewam ediyo bilinmiyo

bende dusuk yaptım ilk transferim oldu degerım 1000di ertesı gun dusuk oldu arastırılmadı bile neden dusuk oldugu Dilek Hanım dogayla alakalı diyo biz dogaya bırakacaksak neden tup bebek yapıyoruz

bende dusuk yaptım ilk transferim oldu degerım 1000di ertesı gun dusuk oldu arastırılmadı bile neden dusuk oldugu Dilek Hanım dogayla alakalı diyo biz dogaya bırakacaksak neden tup bebek yapıyoruz
Guldurdun benii tabiii dogada olmadigi icin ordayiz zatenn bana bi aciklamadi yok dedi kimyasalin rahimde kurak yere tutunmus olabilir dedi

arkadasım inan cok korkuyorum suanda paralarımız çöpe gidiyor resmen artık dayanacak gucum yok 2 tane bırıncı kalıte embrıyom var ıkısınıde koydurucam ama tutmucak adım gibi biliyorum yada dusecek cunku takip yok kontrol yok bakıyor koyuyor hamılesın yallah

Sen daha once baska bi merkezde denedinmi orda farkli ne oluyo acaba yada baska bi prsedur varmi acaba ben bi smryna art a gittim gorusmeye begenmedim daha snra buraya geldim tedavi basladi

görüşmedim bende kuzenım orda oldu diye ama resmen sansına oldu bence tek embriyo ile oglunu dogurdu ama burada arastırma pek yapılmıyor ondan korkuyorum

Bende ilk denememde ikizlere hamile kaldim 5.5 aylik erken dogumla kaybettim ikincide kimyasal oldu bnm iste 3 tanede dondurulmusum var orda onumuzdeki ay denemeyi dusunuyorum tekrar

bu yazılardan sonra moralim kalmadı bu adetimde baslıcam 4000 tl miş dondurulmus transfer onu toplamaya calısıoz valla billa bezdim ya

Bence boyle olumsuz baslamaa maddi manevi yipratici bi surec biliyosun zaten..pozitif olmaya calis sonucun guzel olur insaallahh her seferinde ayni olcak diil yaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…