Tüp Bebek Merkezleri İzmir kent hastanesinde dr. İsrael Aruh ile tüp bebek deneyenler ve tedavi görenler .

hu huuuuuuuuuuuuuuuuu
kimse yokmu pozitif alan yeni başlayan negatif alıp tekrar başlayan

ben de başlıyorum hayırlısı olsun diyorummm

okuyan herkese sevgiler

gebelere sağlıklı gebelikler tedavidekilere hayırlı uğurlu tedaviler diliyorum

tedavi bekleyenlerede sabır............

Son düzenleme:

bizim bu topik biraz sakin sayımızda az galiba
hayırlı uğurlu olsun canım inşallah pozitif sonuç alırsın allahın izniyle... doktor tercihinde doğru bir karar vermişsin hem dr hem embriyolog gerçekten işlerinin ehli...inşallah hayırlısı olur hakkında
bu arada ilk denemen galiba?

nerden başlasamm nasıl anlatsam galiba anlatmaktan da yoruluyor insan bir yerden sonra..kısaca özetlemem gerekirse;15 aylık evliyim bunun 12 ayını bebek planlayarak gecirdik,sonuçsuz gecen üç ayın sonunda doktor tedavisi girdi işin içine ilk doktorum kan tahlillerine bakıp bi sorun olmadıgını bir yıl bekleyip sınuc alamazsak tekrar gelmemizi söyledi..iki ay sabredebildik sonra başka bir doktor onunlada iki ay kan tahlilleri klasik rutin kontroller sonrası hsg çekimine karar verdik sol tüpüm tıkanık çıktı...klomen denedik kistlerle ugrastım bir ay sonraki ay ca 125 180 oldu igne tedavisi gördüm on gün içinde normal degerlere düştü..doktorumu değiştirdim hormonel olarak hersey normal görünüyor,eşim varikosel ameliyatı olmasına ragmen spermiogram sonucları oldukca normal...iki ay önce doktorum laparoskopi deyince tabiri caizse koşarak kaçtım,neden bilmiyorum,doktor söyleyinceye kadar bu ihtiamle sıcak bakıyordum bir anda korktum,istemedim..ara vermeye karar verdik..bir bucuk ay oldu sonuc yok...iki gece önce eşimle konuştuk o da bunalmış durumda..konuşmak yoruyor insanı ama susup sorun yokmuş gibi davranmak da zor..ben onu üzmek istemiyorum o beni;öyle debelenip duruyoruz...28 yaşındayım bir yıllık evliyim hayatımın en gzüel zamanlarını gecirmem gerekirsen gecenin kör vakti buralardayım işte...gecen geceki konuşmamızdan bahsediyordum eşim yeni bi doktor ve yeni bir hastane önerdi gidelim laparoskopi için bi de onalral görüş yada istiyorsan yine hsg cektirelim sen nasıl istersen ama artık kurup durma kafanda sürekli aynı şeyi düşünüp durma dedi...o anda şöyle bişey gecti içimden ocak ayında gidip tüp bebek yaptıralım dedim..sanırım doktorlarla ameliyatlarla kan tahlilleriyle ugrasmaya pek takatim kalmadı ki ben daha cok yeniyim bu yolda...ısrael beyin adını çok duyuyorum,önerilerinizi de okuyorum..sadece sanırım galiba birilerinin beni cesaretlendirmesine ihtiyacım var..tüp bebek için erken mi?yoksa başlamak en iyisi mi?

vakit ayırıp okuyan herkese şimdiden teşekkürler...

rabbim bekleyen herkesin yüzünü en hayırlı zamanda güldürsün inşallah..

benım arkaasım tedavi gordu o drda..tup bebek..cok sukur masallah sımdı bır oglu var..onun eşinde sıkıntı vardı..spermler hareketsız ölü yavas ve sayıca azdıı..Allah ızın verdı ıste...

ilk deneme olacak
teşekkür ederim inşallah öyle olur,
doğru seçim olduğuna bende sonuna kadar inanıyorum.
sonuç da inşallah sağlıklı gebelik sağlıklı bebek olur

öncelikle bende aynı sorunu yaşadım tüpümün teki kapalı gibi çıkıyor
bir çok dr la görüştüm ve laparoskopi önermediler. özellikle kentte şöyle söylendi
''bu tüp işlevini kaybetmiş,
muhtemelen bir enfeksiyon sonucu
bu tüpü açtırsanız bile işlevini görüp göremeyeceğini bilemezsiniz
içindeki yumurtayı itekleyen tüycükler (siller) yok olmuş olabilir ayrıca tekrar kapanabilir ve dış gebelik riski oluşabilir ''

zaten tüp bebek tedavisi sorunlu tüplerden doğmadı mı???
tüpünde sorun olanlar tüp bebekde çok daha şanslı oluyorlar bence
ilk denemede hemen tık olabiliyor (tabi garantisi yok) %45 en yüksek ihtimal
bana de en uygun tedavi tüp bebek olduğu söylendi
ve o kadar dr gezmeme rağmen hiç laparoskopi önermediler
ameliyat olacaksın......... iyileşme süreci......... arkasından tekrar denemeler........... belki de boşa geçen vakit...... yaşınız daha gençmiş beklemeyi ve bu eziyetleri göze alabiliyorsanız deneyebilirsiniz sonuçta bu şekildede gebelik oluşabilir...
ama ayrıca diğer tüpünüzde sorun yoksa genelde hiç bişey önerilmiyor spermler normalse diğer tüp gebe kalmaya da yeterli.
yani biraz daha bekleyebilirsin doğal deneyerek ama bence kendini tedavi takip klomen ve ameliyatla yorma psikolojik olarak çok yorucu oluyor sonuç negatif olunca
ateş ölçme yöntemini ovulasyon testlerini kullan biraz daha doğal dene olmazsa direk israel beyle başlamanı öneririm
izmir de son nokta burası çünkü
neden biraz daha bekle dediğime gelince de tüp de negatif almak da büyük bir yıkım ben bunun korkusundan 3 yıl bekledim ama hata etmişim sonuçta olmadı belki ilk denemede olacak ve boşuna beklemiş olacağım yada bir yol kat etmiş olurdum ilkinde olmasa bile 2. yi yapıyor olurdum
anlayacağım iki ucu moklu değnek bi şekilde seçim yapmak gerekiyor vakit çok geç olmadan

benım arkaasım tedavi gordu o drda..tup bebek..cok sukur masallah sımdı bır oglu var..onun eşinde sıkıntı vardı..spermler hareketsız ölü yavas ve sayıca azdıı..Allah ızın verdı ıste...
inşallah bizim de öyle güzel sonuçlarımız olur

Son düzenleme:
perceneige ve ikizler5 inanıyorumki allahın izniyle bebeklerinize kavuşacaksınız ... ama lütfen erken diye yaşım küçük diye ertelemeyin bu iş ne kadar ertelenirse o kadar aleyhimize ne yazıkk ki ben 35 yaşında ancak hamile kalabildim erken diye hep erteledim sorun olduğun biliyordum ve 33 yaşıma kadar hep erteledim keşke yapmasaydım diyorum sonra her yıl denedim ancak 3.denememde başarılı olabildim inşallah allahın izniyle kucağıma sağlıklı bir şekilde alabilirim...

israel bey ekibi gerçekten iyi hangi probleme nasıl bir tedavi uygulayacağını biliyo çok konuşmaz detaya girmen bilmen gerkeni söyler ama acayip güven veriyo... ikizler5 başlamış hayırlı olsun perceneige sende biran önce git görüş doktorla elinde ne kadar test döküman varsa götür gerekmezse tekrar yaptırmıyo çok tahlildi oydu buydu uğraşmıyorsun o ne yapılacağnı bilir lütfen vak,t kaybetme hemen sende başla

inşallah ilk tedavilerde başarılı olursunuz umudunuzu kırmak istemem,ilkinde tutanda çok ama genelde 2. yada 3. denemelerde pozitifi gören daha fazla o yüzden tekrar tekrar yazıyorum ama lütfen zaman kaybetmeyin

inşallah en kısa zamanda anne olursunuz...

ben 33 üm ve keşke geçen sene yapsaydım diyorum ama içimden bir ses de umutlu ol ilkinde tutan o kadar çok kişi var ki diyor
eşime çok takviye yaptık spermleri besledik sırf tüpte şansımızı artırmak için
allah yüzümüze gülse artık
4.5. denemede olan da var artık kısmet diemekten başka çare yok
ama israel bey kaliteli lab. ve emriyolog birleşince şans daha da artıyor

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar,bende geçtiğimiz kasım da kent hast. ilk tüp denememi yaptırdım ama maalesef olmadı.
hala bu sonucu sindiremedim içime çok zor.
biraz psikolojimi toparlayıp şubat gibi yeniden denemek istiyorum,tabi işin bir de maddi tarafı var.
benim sorunum çikolata kisti,benim gibi çik.kisti olup da kent has. başarılı olan var mı? Herkese bol şans arkadaşlar.

çok zor gerçekten o kadar emek para stres ama zaten hiç bir sorun olmasa bile %40-45 şans var yani negatif olma ihtimali daha yüksek
nötr başlayıp çok havaya girmemek lazım olursa sevinmeli olmazsa da hemen toparlanmalı
bir de yaşınız kaç bu da belirleyici bi faktör
denemekten başka çare yok umarım hemen toparlanır ve bebeğine kavuşursun

Son düzenleme:

yaş 33 ve 4 yıldır istiyoruz ama kısmet işte,rahim filmi,laparoskopi ,2 aşılama ,tahliller ,bekle olur diyen dr.lar birsürü zaman kaybettik evet arkadaşım denemekten başka çare yok çok teşekkürler.

yaş 33 ve 4 yıldır istiyoruz ama kısmet işte,rahim filmi,laparoskopi ,2 aşılama ,tahliller ,bekle olur diyen dr.lar birsürü zaman kaybettik evet arkadaşım denemekten başka çare yok çok teşekkürler.

bir çok kadın tüp e geldiğinde boşuna bir sürü vakit ve boş tedaviler geçirmiş oluyor yalnız değilsin
ama en mantıklısı maddi durum elverdikçe arayı açmadan tüp yapmak yılda 4 kez yapıp ( 3 ayda bir) bebeğine kavuşan çok kişi tanıyorum

moralini bozma yaşın çok güzel

inşallah canım 2. de olacak

zor bi süreç yaşıyoruz ama kabullenip gerçekçi davranmak lazım
2. de kent te olmazsa bahçeci ye gitmeyi düşünüyor musun?

Haklısın canım çok sağol, hastane konusunda emin değilim ya kent e devam ederim ya da bilmiyorum yani araştırıyorum ,emin değilim. sen kent deydin dimi? inşallah emeklerinin karşılığını alırsın.

canım izmir de daha iyi bi ekip yok hem deneyimli bir ekip hem iyi laboratuvar hem iyi emriyolog
izmir de denemiceksen ist. bahçeci umut yada fulya da deniceksen sözüm yok ama 2. yi de kentte denemen bence yararına
hem vücudun tepkisini biliyorlar
evet ben kentte başlıyorum inşalah allahın izniyle

izmirde isen mutlaka israel bey derım. işinin ehli. başarısı tescilli.

her doktor ayrı ayrı konusuyor değilmi?ilk doktorum ısrarla laparoskopi yaptırmamı tembihledi diğeri illaki yapalım diyor başka bir doktora seminerinde danışmıştım ben hsg sonucuyla tüp bebege başlamam mutlaka laparoskopi isterim demişti,şimdi senin doktorunun söyledikleri..ne kadar da kafası karışıyor insanın..ama yinede yanlış anlamanı istemem de böyle duymak ne bileyim yalnız olmadıgını bilmek..garip gelecek belki ama yani en azından beni anlayabilecek birinin olması karşımda iyi geldi..umarım tez zamanda aşarız bu sıkıntıları tez zamanda kavuşuruz arzu ettiklerimize..
bugun eşimle konustum doktordan bahsettim biraz,israel beyden..mini tüp bebe den,olumsuz bakmıyor sadece ben bir iki ay daha beklemek istiyorum dediğin gibi dogal yöntemler kullanmaya devam etmek istiyorum,yarın sogan kürüne başlıyorum mesela..
olmazsada herhalde subat gibi israel beyle görüşürüz en gec,kısmet olursa..
zor bir yol umarım hersey gönlünce olsun..allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun...
tekrar tekrar teşekkür ederim

hamilesin sanıyorum,kaç aylık,rabbim sağ sağlim kucagına almayı ve analı babalı saglıklı bir şekilde büyütmeyi nasip etsin...
haklısın fazla ertelemek pek iyi değil,aslına bakarsan ben bu konuda aceleciyim bile denilebilir..amma velakin laparoskopi tedirginliği beni frenledi,bir anda vazgectim tedaviden halbuki adım gibi biliyordum o görüşmedi doktorun bana laparoskopi diyeceğini ve hazırdım da,ama bir an da sanki bişey engelledi beni,içimden bi ses dur dedi,durdum...
ama durunca farkettim ki çok yorulmuşum,bu bi aylık sürec bile cok iyi geldi bana,toparlandım,daha iyi hissediyorum kendimi,daha güçlü...
subata kadar kafa iznine devam:)olmazsa da tedaviye muhtemelen israel beyle tekrar başlamayı düşünüyorum...
ilgin alakan için teşekkürler...
dilerim çok güzel bi hamilelik gecirirsin...

rica ederim ben bu çaresiz zamanlarımda burdan çok destek gördüm
insanın konuşacak başka bir kimsesi olmuyor bu konuyu
o yüzden elimden geldiği kadar herkese bi şeyler yazmaya çalışırım bi işe yaradıysa ne ala..
ayrıca çok haklısın canım her dr dan başka bir yaklaşım kafamızı karıştırıyor
mini yada normal artık israel bey nasıl daha çok şansın var derse başlarsın
laparoskopi yi bakalım önerecek mi ?
bizi de bilgilendir buradan
kentte her gebe kalan bari burada bende varım desin kalamayan da olmadı desin
en azından kk da güzel bir israel aruh hastaları grubu oluşsun
1-2 ay 3-5 ay bekleyebilirsin zamanın var ama çok da gecikme derim

tekrar sevgiler

ben aranıza yenı katıldm. mini tup uygulandı ve ebryolarım dondu. simdi myom ameliyatı olunca ara verdık. vucut dınlenınce transfer olacak. size sonucu yazarım.
son yazısmalara cevap olsun dıye yazıyorum. ısrael bey ve ekıbı cok profesyonel. myom ameliyatım dahıl hıc zorlanmadım. mutlaka ve defalarca orada tedavi olun derım. zaten olumsuzsa onu bile soyler ve secimi size bırakır.

son hamileler hayırlı olsun hepinize. burdan dogum haberlerını gorelım insallah.

kızlar bırde merak edıyorum. aranaızda su an mını tupden hamile olan varmı. varsa kacıncı transferde hamile kaldı

kızlar bırde merak edıyorum. aranaızda su an mını tupden hamile olan varmı. varsa kacıncı transferde hamile kaldı

selam,
hoşgeldin alısalıs,
tedavin bitince inşallah bebek(ler)in seninle olurlar
mini uygulanan kimseyi tanımıyorum ama haberlerde hep çıktı bu mini başarısı
şimdiden emriyoların ve bebeğin :) hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…