Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Alper beye ön görüşmeye gittim adetin ikinci gün gel dedi sakın bı adam israel aruh nasıl bilgin var mı iletişimi demissinBen de 0.08 amh yas 34. Alper biler'e gitmeyi düşünüyorum. Dusuk amh israel aruh öneriliyor ama doktor iletişimi önemli benim için o nedenle gitmeyeceğim. Yorumları ben de bekliyorum
Merhaba bende Alper beye giittim 9 y kadar tedavi sürecine girdik Alper bey iyi bir dr ilgili her soruya cevap veriyor ama şubat ayında transfer sonucum negatif oldu suçlamıyorum kimseyi nasip kısmet diyorum ve yumurta kalitesizliğiden düşünüyorum ve tüp bebek olaynı rafa kaldrdık önce yumurta kalitesini arttımaya karar verdik eşimde bende takviye alıyoruz ve bu şekilde devam edeceğiz eğer ki doğal yldan olmazsa en azından yumutarlar iyidir diye eşimle yeniden tüp bebeğe başlayacağızMerhaba arkadaşlar düşük amh 0.06ile tüp bebek tedavisine baslicam.yarin görmeye gidicemm yas 33 bana irenbe de memnun kaldığınız düşük amh ile olumlu olanlar yada olumsuz olanlar fikir önerilerini yaza bilir mi
Hayırlısı olsun cnm ben de adet olursam baslicam.ins amh0.06sizin sorun neydiMerhaba bende Alper beye giittim 9 y kadar tedavi sürecine girdik Alper bey iyi bir dr ilgili her soruya cevap veriyor ama şubat ayında transfer sonucum negatif oldu suçlamıyorum kimseyi nasip kısmet diyorum ve yumurta kalitesizliğiden düşünüyorum ve tüp bebek olaynı rafa kaldrdık önce yumurta kalitesini arttımaya karar verdik eşimde bende takviye alıyoruz ve bu şekilde devam edeceğiz eğer ki doğal yldan olmazsa en azından yumutarlar iyidir diye eşimle yeniden tüp bebeğe başlayacağız
Genel bir sorunumuz yok benim hormonlarım düşük onları tamamladık eşimde bir durum yoktu amh 0.86 hayırlısı olsun herşey iyi olsun her zamanHayırlısı olsun cnm ben de adet olursam baslicam.ins amh0.06sizin sorun neydi
Alper bey iyi sakin ilgili bir doktor benimde amh düşük henüz güzel sonuç elde edemedik ama hasta iletişimi çok iyi tavsiye edebilirim İzmir de Alper biler israel aruh ümit hanım funda gode İsmail küçük Erol tavmergen var diye biliyorumMerhaba arkadaşlar düşük amh 0.06ile tüp bebek tedavisine baslicam.yarin görmeye gidicemm yas 33 bana irenbe de memnun kaldığınız düşük amh ile olumlu olanlar yada olumsuz olanlar fikir önerilerini yaza bilir mi
Evet bende bu doktorları araştırdım ama bu ay başlıcaktım Alper beye adet olamadım sanırım kist oldu adet bekliyorum napicam bilemiyorumAlper bey iyi sakin ilgili bir doktor benimde amh düşük henüz güzel sonuç elde edemedik ama hasta iletişimi çok iyi tavsiye edebilirim İzmir de Alper biler israel aruh ümit hanım funda gode İsmail küçük Erol tavmergen var diye biliyorum
Ben iki kere Funda gişede denedim bir kez Alper beyde bı ikiniez daha kontrol vs yaptırdık devam edicektik ama yumurta tepki vermedi Alper beyden memnun kaldık açıkçası canimEvet bende bu doktorları araştırdım ama bu ay başlıcaktım Alper beye adet olamadım sanırım kist oldu adet bekliyorum napicam bilemiyorum
Siz bir daha yaptırmak isteseniz kime girdiniz amh kaçtı sizin
Adet olmamıştım bu ay bugün oldunBen iki kere Funda gişede denedim bir kez Alper beyde bı ikiniez daha kontrol vs yaptırdık devam edicektik ama yumurta tepki vermedi Alper beyden memnun kaldık açıkçası canim
3,5 yıl önce 0.65 olan amh ve eşimde %1 olan morfoloji sorunuyla gittim. Israel beye . Özel polikliniğine. İlk mini tüp bebek denememizde kullanılan 2 yumurtadan 1 i tuttu. Şu an oğlum 2,5 yaşında. Şimdi 2. Tüp bebek için ( dondurulmuş embriyolardan var 3,5 yık önce toplanan) sadecetranfer için görüşüyorum. Daha transfer günü belli değil. Şu an yaşım 40Merhaba arkadaşlar düşük amh 0.06ile tüp bebek tedavisine baslicam.yarin görmeye gidicemm yas 33 bana irenbe de memnun kaldığınız düşük amh ile olumlu olanlar yada olumsuz olanlar fikir önerilerini yaza bilir mi
Evet pahalı ve iletişim biraz zor. Sorarsanız anlatıyor muhakkak. Pahalılık derseniz ilk muayene 3850 tl. Am tüp bebek toplam fiyat ne bilmiyorum şu an ; benim hazır dondurulmuşları kullanıcam çümküKonuşmayı pek sevmez bilgi vermezmiş. Olumsuz deneyim yaşayanlar da var. Bir de diğerlerinden daha pahali
Merhaba bende Alper beye giittim 9 y kadar tedavi sürecine girdik Alper bey iyi bir dr ilgili her soruya cevap veriyor ama şubat ayında transfer sonucum negatif oldu suçlamıyorum kimseyi nasip kısmet diyorum ve yumurta kalitesizliğiden düşünüyorum ve tüp bebek olaynı rafa kaldrdık önce yumurta kalitesini arttımaya karar verdik eşimde bende takviye alıyoruz ve bu şekilde devam edeceğiz eğer ki doğal yldan olmazsa en azından yumutarlar iyidir diye eşimle yeniden tüp bebeğe başlayacağız
merhaba DR MFK ürünlerinn ikullanıyoruz ayrıca avakado, kabak çekirdeği. ve beeo marka propolis ham bal köy yumurta ek olarak ve yeşillik ben kullanıyorum çok teşekkür ederim inşallah allahım bu yolda emek veren herkesin yüzünü güldürsünbu sefer olur inşallah
hangi takviyeleri kullanıyorsunuz eşinizle
merhaba DR MFK ürünlerinn ikullanıyoruz ayrıca avakado, kabak çekirdeği. ve beeo marka propolis ham bal köy yumurta ek olarak ve yeşillik ben kullanıyorum çok teşekkür ederim inşallah allahım bu yolda emek veren herkesin yüzünü güldürsün
Evet araştırdığımda 100 kezde tüp bebek yapsak en önemlisi kadın ve erkeğin yumurtasının kalitesiymiş önce yumurta kaliteli olmalı yapılan işlemler sağlam olmalıymış inşallah amindr mfk nın eş paketini mi kullanıyorusnuz bir ara ben de araştırmıştım
inşallah tüp bebeğe gerek kalmaz kendiliğinden hamile kalırsınız
Ben İsrael bey'in hastasıyım. İlk görüşmede bilgi verdi, önerisini söyledi, süreci anlattı. Sonraki haftalarda haliyle sadece muayene sonrası bilgi verip bir sonraki randevuyu veriyor. Hangi ilacı nasıl kullanacağımı tane tane anlattı. Çok konuşkan biri değil ama bilgi birikiminden yararlanmaya bakmak lazım. Bende korka korka gittim ters bir şey söylerse moralim bozulur diye ama yaşanmadı.Ben de 0.08 amh yas 34. Alper biler'e gitmeyi düşünüyorum. Dusuk amh israel aruh öneriliyor ama doktor iletişimi önemli benim için o nedenle gitmeyeceğim. Yorumları ben de bekliyorum
Mini tüp bebek yaptırdığınız kaç kez yumurta toplattınız?3,5 yıl önce 0.65 olan amh ve eşimde %1 olan morfoloji sorunuyla gittim. Israel beye . Özel polikliniğine. İlk mini tüp bebek denememizde kullanılan 2 yumurtadan 1 i tuttu. Şu an oğlum 2,5 yaşında. Şimdi 2. Tüp bebek için ( dondurulmuş embriyolardan var 3,5 yık önce toplanan) sadecetranfer için görüşüyorum. Daha transfer günü belli değil. Şu an yaşım 40