İzmir ege ünv. Doç. Dr. Yiğit özer tiftikçioğlu teşekkürler:)

ben devlet hastanesine güvenmiyodum ama burdaki yorumları okuyunca sıcak bakmaya basladım bu yaz ameliyat olmayı düşünüyorum lütfen doktor önerin kızlar

kesinlikle morali yüksek tutmak gerek :)

Merhaba. Herşeyi çok net anlatmışsınız. Paylaşımcı olmaznız çok güzel. Bende düşünüyorum. Mail adresimi yazsam bana fotolarınızı gönderirmisiniz. Mesaj sayım çok az ve teknoloji özürlüsüyüm. Şimdiden çok teşekkürler. Birde muayene ücreti ne kadar alıyor acaba? Hoşçakalın...

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba arkadaşlar uzun süredir giremedim düzelmesini bekliyordum dördüncü ayıma beş gün var burun ucundaki yamukluk çok bariz olmamakla birlikte hala var gülünce sola doğru tura çıkıyor fotolarda gülmemede gerek kalmadan kendini belli ediyor ameliyat hiç bişey bekleme süreci yanında iyileşmesi falan şimdilik burun sırtında girintiler çıkıntılar var onlar belli olmuyor elime geliyor yamukluk ve burun ucunda düşüklük var bakalım altıncı aya kadar umarım düzelir bu ayın sekizinde kontrole gitcem yazarım yine

Selam canım nasılsın nasıl oldun kontrol nasıl geçti Umarım düzelmiştir ya da düzelecektir ..

malesef canım tüm sorunlar devam ediyor görüşme çok iç açıcı değildi bakalım 2 ay sonrasına randevu verdi yiğit bey. sen nasılsın ne yaptın olmadın galiba değilmi

6 ay geçsin diye düşünmüş demekki.Acaba revizyonu ücretsiz yapar mı neticede doktor hatası.Çok üzüldüm gerçekten.İnşallah düzelir canım resmin varsa görmek isterim dogrusu belki sen çok büyütmüşsündür gözünde o kadar belirgin bir şey değildir.Taktıgın için sana çok kötü gelebiliyor olabilir mi?benimde biliyorsun aynı gün gitmiştik ameliyata son anda iptal olmuştu bogazımdaki enfeksiyon yüzünden.Sonra kaldı benim 1 hafta sonra gittim iyileştim diye belge aldım gün alamadım araya sıkıştırcam dedi onu beklerken benim ev taşıma olayım çıktı gidip hatırlatamadım.Zaten biliyosun ulaşılması zor ve ulaştıgında da çok konuşamadıgın için bi türlü denk gelemedik.Sonra fiyatların arttıgını duydum olmaya karar verdiğimde Nisan başıydı.İki doktorla görüştüm eger içime sinmezse gidip yiğit beyle tekrar görüşücektim ama Ekolde Bora Karaaliye karar verdim görüşünce ve oldum 21 nisanda canım.1 ayım doldu bugün benimde

Son düzenleme:

umarım bekleme ve şekilalma süreci sıkıntısız olur canım .senin adına çok sevindim gerçekten .durumunu özelde haberdar edersen sevinirim çünkü 6 cı aydada böyle olursa ki kuvvetle muhtemel böyle kalcak ikinci ameliyatı düşünüyorumm tabi bunun için yine para biriktirme süreci başlıycak ne acı yaa

arkadaşlar merhaba yiğit beyden randevu almak için kendisini mi aramamız gerekiyo? çünkü online randevuda dolu görünüyo üniversitenin plastik cerrahi bölümü

Kizlar yigit hoca yillik izindeymis ben gorusemedim malesef ama.en kisa zamanda randevu almayi dusunuyorum :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bende 1 ay sonra yiğit beye ameliyat oluyorum.ilgili sorularımın yanıtılarını öncelikle yiğit beyin muayenesinde kendisinden aldım.daha sonra facebokda ameliyat olan gerçekten yardımsever bir hastasının kurmuş olduğu yiğit özer tiftikçioğlu ve estetik bilgi paylaşım grubundan tüm sorularımın yanıtlarını bulmuş ve aynı zamanda ameliuuyat olan hastalarıyla görüşme konuşma fırsatı buluyorum.
not: bu herhangi bir reklam için yazılmış bir yazı değildir.
kendim yıllardır iyi birdoktor aradım ve sonunda gerçekten doğru bir adreste olduğumu düşündüğüm,aynı zamanda sayfada doktor ile ilgili soruları çok gördüğüm ve yardımcı olmak amaçlı yazdım.
lütfen herhangi bir art niyet aramayın

Ben de bugun gittim.muayene ucreti 110tl. Bunu odemeden gorusemiyorsun.bir de tomografi var ozelde cektiricem.bakalim o kac para.evet ameliyat 3000 ustu. 2ay sonraya randevu alabiliyorsun..su facebooka ben de bakiyim merak ettim.bi de su asansor isi beni tedirgin etti.4. Katta asansorler full...

sevgili annemaria yorumunuzu yeni gördüm.dediğim gibi direk tomografii alıp gidebilirsiniz.Ben en uygun fiyata karşıyaka özel metrapol hastanesinde çektirdim.önce kbb muayene oldum bt istediğimi söyledim.hemen yazdı doktor bey.hemen çekip cd verdiler elime.tabi istediğinizi de belirtin.hepsi dahil 50tl ödedim :) ücret standart 3300 tl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…