- 25 Mart 2014
- 30
- 0
- 18
Slm kupseker bende yigit beye ameliyat olmayi dusunuyorum ama bodrumdan gelicem biraz zor olcak burun filmini cektirip gidersem ameliyat gunu vercegini ogrendimm sen ilk zamanlar cok ağrı cektiinmi suanda burnunla ilgili sikintin varmi bana biraz yardimci olurmusunmail adrssin varsa ekleyebilirim seni
çok geçmiş olsun canım bu gün daha iyi olduğunu düşünüyorum evet tamponlar çınca daha rahat edeceksin sonrada atel ağır gelecek onuda tamponlardan 2 veya 3 gün sonra çıkaracaklar sonra bandaja alacaklar bandaj bi hafta kalacak sonra rahatsın muhteşem bir burnun olacak ecrin burak bana derdiki bunları unutup iyiki yapmışım diyeceksin hiç sanmıyorum diyordum gerçekten çektiklerimin şiddeti düştü burnumun durumu ilk gün çok şişti sonra ne yana yatarsam o yana yamuldu uyku esnasında dönüyorsun farkedemiyorsun bide günlerin dikkati ve rahatsızlığının yorgunluğu bıktırıyor hep aynı pozisyonda uyumak hergün sanki şekil değiştiriyor haa bu arada yüzünde ödem oldumu benim diş etlerim hala şiş mesela yüzünde ödem olduysa ben bi havluyu buzlu suya batırıp sıkıp sonra ödem olan yerlerin üstüne bastırıyordum gecenin bilmem kaçı 5 altı kez tekrarlıyordum sonra rahatlatıyordu erken attım ödemleri ama diş etlerim sanırım çok hassaslaştı dilim değse şişiyor korkunç gibi gözüksede bi şekilde geçip unutuluyor ilk üç gün sıkıntılı yorucu bıktırıcı gergin sonrası hızla iyileşme sağlıklı günler
Kesinlikle kendinizi teslim edebileceğiniz bi doktor burdan görüşmeye gidip ameliyat olucak bi çok kişi var ve sadece görüştükleri zaman bile evet yiğit bey doğru tercih diyebiliyolar gördüğün zaman bile anlarsın çok güven veriyo paraya hiç önem vermiyo çok ilgili ben şuan telden giriyorum yarın size mail adresimi yollarım ordan resimlerimi görürsünüz burda profilimde de resim var yeni halimi koydum bakabilirsin benim hiç bi çıkarım yok o kadar memnun kaldım ki herkesle paylaşmak istiyorum bazen yiğit beye iyilik mi yapıyorum bilmiyorum çünkü çok zaten yeterince yoğun bi doktor ama yiğit bey gerçekten doğru bi tercih herkes onu bi tanısa gözü kapalı ona gider başkasına gitmez yakında izmirde 1 numara olucağından eminim benim eski burnumda çok kötü değildi ama yiğit beye o kadar güveniyodum ki yaptığı işleri görünce hayran kaldım neden daha güzel olmasın ki dedim ve eşim dahil bi çok kişi yaptırma burnunda hiç bişey yok derken şimdi iyi ki yaptırmışsın diyolar geçen kuzenimin düğününe gittim akrabalarımdan kimse anlamadı estetik olduğumu herkes sende bi güzellik var güzelleşmişsin dediler bende çaktırmadım
Selam canım nasılsın nasıl oldun kontrol nasıl geçti Umarım düzelmiştir ya da düzelecektir ..merhaba arkadaşlar uzun süredir giremedim düzelmesini bekliyordum dördüncü ayıma beş gün var burun ucundaki yamukluk çok bariz olmamakla birlikte hala var gülünce sola doğru tura çıkıyor fotolarda gülmemede gerek kalmadan kendini belli ediyor ameliyat hiç bişey bekleme süreci yanında iyileşmesi falan şimdilik burun sırtında girintiler çıkıntılar var onlar belli olmuyor elime geliyor yamukluk ve burun ucunda düşüklük var bakalım altıncı aya kadar umarım düzelir bu ayın sekizinde kontrole gitcem yazarım yine
Selam canım nasılsın nasıl oldun kontrol nasıl geçti Umarım düzelmiştir ya da düzelecektir ..
malesef canım tüm sorunlar devam ediyor görüşme çok iç açıcı değildi bakalım 2 ay sonrasına randevu verdi yiğit bey. sen nasılsın ne yaptın olmadın galiba değilmi
6 ay geçsin diye düşünmüş demekki.Acaba revizyonu ücretsiz yapar mı neticede doktor hatası.Çok üzüldüm gerçekten.İnşallah düzelir canım resmin varsa görmek isterim dogrusu belki sen çok büyütmüşsündür gözünde o kadar belirgin bir şey değildir.Taktıgın için sana çok kötü gelebiliyor olabilir mi?benimde biliyorsun aynı gün gitmiştik ameliyata son anda iptal olmuştu bogazımdaki enfeksiyon yüzünden.Sonra kaldı benim 1 hafta sonra gittim iyileştim diye belge aldım gün alamadım araya sıkıştırcam dedi onu beklerken benim ev taşıma olayım çıktı gidip hatırlatamadım.Zaten biliyosun ulaşılması zor ve ulaştıgında da çok konuşamadıgın için bi türlü denk gelemedik.Sonra fiyatların arttıgını duydum olmaya karar verdiğimde Nisan başıydı.İki doktorla görüştüm eger içime sinmezse gidip yiğit beyle tekrar görüşücektim ama Ekolde Bora Karaaliye karar verdim görüşünce ve oldum 21 nisanda canım.1 ayım doldu bugün benimde
duygucm resmini gorebilrmymKizlar buarada bende hersey yolunda masallah goruntu ve saglik acisindan hicbir problem yok bilginize
Evet. Tomgrafiarkadaslarr son durum ne ucret cidden 3 binden mi basliyomusss??
Evet.tomografi ve muayene de ayriarkadaslarr son durum ne ucret cidden 3 binden mi basliyomusss??
Kizlar buarada bende hersey yolunda masallah goruntu ve saglik acisindan hicbir problem yok bilginize
selam arkadaşlar, ben de burun estetiği yaptırmak istiyorum dr yiğit özer nasıl ulaşabilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?