How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

İzmir ege ünv. Doç. Dr. Yiğit özer tiftikçioğlu teşekkürler:)

çok sağol canım ilgin için bende senin yaptığını yapmıştım kemik suyu içtim 1 hafta her çorbada her yemekte ayrıca ben tek başıma 6 günde bi damacana su tüketiyorum biliyorsun ödemi su içmek daha çabuk attırır çok fazla ödemim yok bence ama sanırım daha çok erken umuyorumki geçecek zaten yazarım gelişmleri şimdi şöyle kemikten kemiği ayırmak tek vuruşla yapılabilecek bişey değil üst ve yanlar törpülendi benim bukadar acısı sanısı ödemi normal muhakkak da şu zamanda bi geçse de yamukluk kalmadığını hepberaber bi görsek hep beraber mutlu olsak :) kendine çok dikkat et canım görüşürüz

Canım benim de ilk zamanlar delikler arasında simetri sorunu vardı ama yiğit bey bi tarafla daha çok uğraştığı için bi tarafın daha çok şiştiğini ve bu yüzden delikler arasında simetri sorunu olduğunu iki aya kadar hepsinin geçiceğini söyledi ve geçti bende çok korkuyodum geçmez diye ama bi de çok kalın derili olduğum için çok şişim olmuştu benim bence geçer içini ferah tut ama olursa ki geçmezse de yiğit bey hiç para almadan ne gerekiyosa yapar o şekilde bırakmaz :)

Canım benim de ilk zamanlar delikler arasında simetri sorunu vardı ama yiğit bey bi tarafla daha çok uğraştığı için bi tarafın daha çok şiştiğini ve bu yüzden delikler arasında simetri sorunu olduğunu iki aya kadar hepsinin geçiceğini söyledi ve geçti bende çok korkuyodum geçmez diye ama bi de çok kalın derili olduğum için çok şişim olmuştu benim bence geçer içini ferah tut ama olursa ki geçmezse de yiğit bey hiç para almadan ne gerekiyosa yapar o şekilde bırakmaz :)

teşekkür ederim ilgin içinfarkındayım okuyorum araştırıyorum farklı bir drye kontrolede gittim oda daha çok erken olduğunu söyledi.evet ciddi bi yamukluğum var geçebileceği konusunda yiğit bey hiç bişey söylemedi sadece senin kıkırdağınnın hafızası öncedende oraya doğru bi yamukluk varsa oyüzden aynı yöne gitmek istiyor dedi yıkıldım tabi ben malum çok yoğun sürekli gün boyu ameliyatı var oyüzden yiğitbeyin yoğunluk telaşı benim üzerimede çöküyor sorac ğım sorularıda unutuyorum yanii eğer böyle kalırsa yapabileceğini nerden biliyorsun canım varmı acaba benim gibi hastası başka tekrar yaptığı

Slm benimde amelyat gunum martda benimde korkularim var mavi sonsuzla gorusemedim daha ameltatdan cikmis konusamiyordu bugun taburcu olmustur muhtemelen yigit bey en azindan ayni fabrikadan cikmis gibi burunlar yapmiyor o kesin.once olanlardan kimse girmiyor sanirim hayirlisi olsun saglikli gunleer

ameliyat tarihini almak için en az 2 ay mı gerekiyor?

Canim amelyatdan bir gun once yapildi ona bu saydiklarim.benimde korku ve endisem vardi resimleri gorunce gecti cok yardimci oldu mavi sonsuz o haliyle ayrintisiyla anlatti saolsun doktor acisindan hic endiselenme dogal ve guzel yapiyor mavi sonsuzla biz telde gorustuk ordan yolladi bana resimleri amelyat gunumu cagirdi asistan sizi.wondorfangel de sizden once sali gunu amelyati onunlada iletiseme gecebilirsiniz
mavi sonsuz'un fotolarını bende görebilir miyim mail adresimi versem bende yiğit beye olmayı düşünüyorum

fotolar ameliyat öncesi çekiliyor yoğun bakım ünitesinde ameliyat önlüğü giydiriliyor yaklaşık 20 dk süren fazlada olabilir her açıdan fotolarınız çekiliyor ameliyat sırasında kullanılıyor bu açısal portreleriniz kendinizi sabıka alacak zanlı gibi hisediyorsunuz önden yandan alttan üstten nefes çekerken verirken den den den işte sonra bekliyorsunuz sizi bi sedye gelip alıyor soğuk hafif rampa bi koridor ve sanırım sola bi dönüş çok yeni olmayan loş ışıklı geniş olmayan ameliyat odasına giriyorsunuz içerde öğrenci yada asistan olduğunu düşündüğüm kızlı erkekli :) ayyy bu bana bişey hatırlattı neyse işte 6 kişi hatırlıyorum anestezi için hazırlayan bayan çok sevimli ve sevecendi ordaki kızlardan birinin canı damar yolu açmayı çekmiş işte sol koluma bi damar yolu açıldı ve serum bağlandı diyer koluma tansiyon aletleri üzerim örtüldü haa bu arada eminimki çok merak ediyorsunuzdur alt iç çamaşırı çıkarılmıyor hoş bizim için sevindirici onlar için amaaaan tıpta ayıp yok biz burda ne meme operasyonları neler neler görüyoruz rahatlığı . sonra benim kulağıma eğilip beni hazırlayan bayan iyi uykulaar dedi garip bi ağırlık çöktü başıma herkesi duyuyordum ama kimden geldiğini anlamıyordum derkeeenn uyumuşum
en korktuğum kısım uyuma kısmı :( uyandığınızda nasıl hissettiniz ağrınız var mıydı?

Fiyat olarak 1800 le 2000 bin değişiyor canım sen biran önce gelmeye bak ozellerde cektirebilirsin burun filmini işin çabuk olur

bu kadar uygun fiyatlı olması insanı biraz tedirgin ediyor açıkcası.Ufuk bilkay da aynı hastanede ama 4500 falan fiyatı ve iyi burunlar yaptığını duydum.Yiğit beyi de iyi duydum.İsim yapmakla alakalı bir konu sanırım bu.Birisi Prof. Birisi Doç.

Öncelikle gerçekten çok mutlu oldum duygucum uzun zamandır giremiyodum foruma yiğit bey gerçekten o kadar iyi bi doktor ki sonuçta hastanede çalışan bi doktor hiç bi çıkarımız yok ama bugün faceden aldığım bi msjla neye uğradığımı şaşırdım burda yiğit beyi anlatan herkesin ben olduğumu sanıp farklı isimlerle girdiğimi düşünenler var ben buraya nasıl iletişim kurulcağını herşeyini yazdım bana ulaşmadan benim adımı bilmeden giden bir çok kişi var bu işten ne gibi bi çıkarım olabilir çözemedim yiğit beyi tanımayanlar herşeyi düşünebilir zaten yiğit bey yeterince yoğun bi doktor burda benim yaptığım reklama hiç ihtiyacı yok bazen doktorum için iyi bişey mi yapıyorum onu da bilmiyorum zaten muayene ücreti de yok doktor şahsına para da almıyo hastaneye bağış yapılıyo ve bu bağışlar döner sermayeye katkı oluyo ben sadece duygunun dediği gibi iki katı para verip de çok kötü olan arkadaşlarım oldu ve çok üzüldüm ne gerek var ki buna daha uygun fiyata daha iyi şartlarda ve daha güzel bi buruna sahip olmak varken :)

küpşeker merhaba ben yiğit beye geçen hafta gittim burnumun üzerinde yağ kitlesi vardı bildiğin kocamandı estetikte düşünüyorum ikisi birlikte olsun dedim yiğit bey direk kitleyle ilgilendi 2 hafta devamlı hastaneye gittim ve benimle hiç estetik konuşmadı şuan bunu halletmemiz lazım sonra o dedi.Demek istediğim gerçekten paracı yada hırsları olan bir doktor değil.Memnun kaldım az konuşuyor ama öz konuşuyor.Senin ameliyat öncesi ve sonrası fotolarını acaba görebilirmiyim?

Cok ilginc canim cunku o kadar yogunlarki neyin reklami yapilabilir bilmiyorum ozel hastane degil.bos kalan bi yer degil mantiksiz bir suphe bence.ben burdan senin yazdiklarini okuyunca bilgi alip egede olmaya karar vermistim biliyorsun ve kac aydirda gun bekliyordum.buraya yazmamdaki amacta kendim bu surecte sen bilgi vermesen napcami bilemez haldeydim benim gibi olanlara bilgi vermek.benim belirli bir butcem vardi ve ozel sirkette caliatigim icin devlet hastanesinde olup rapor parami almak istiyordum.birde tabiki burnumu hergun ameliyata giren deneyimli drlara emanet etmek daha cok icime sindi bu sartlari umursamasaydim gider ozelde iki gunde olurdum.ama pisman olmak ve maddi manevi kayba ugramakta var cok iyi dusunsunler derim arkadaslara.bugun 9.gunum hersey cok guzel ve burada yazmayan bicok arkadasimda oldu orda tanistik benden bigun sonra olan arkadasimda cok memnun ben bunlari paylasip azda olsa faydam olsun istedim

duygucum merhaba ameliyat öncesi ve sonrası fotolarını acaba görebilir miyim?

özellerde çekim ne kadar oluyor fiyat olarak bilgin var mı?
Canim fiyatlar uygun yigit beyin daha dogal burunlar yapiyor ufuk bilkayin bir cok hastasinin sikayetini duydum daha isim yapmis biri bende hala karasizim bora karaali ve yigit arasinda.yigit beyi dusunuyorsan hemen muane ol ve filminide yaninda gotur ancak 4 ay sonrasina gun verirler sormadan redim gonderemem canim sen mail adresini yaz

Canim fiyatlar uygun yigit beyin daha dogal burunlar yapiyor ufuk bilkayin bir cok hastasinin sikayetini duydum daha isim yapmis biri bende hala karasizim bora karaali ve yigit arasinda.yigit beyi dusunuyorsan hemen muane ol ve filminide yaninda gotur ancak 4 ay sonrasina gun verirler sormadan redim gonderemem canim sen mail adresini yaz

bu 2 haftadır devamlı ege ünideydim burnumdaki yağ kitlesi için yiğit beye aldırdım.Bir çok hastasını gördüm gidip gelirken.İyi bir doktora benziyor ama insan tedirgin oluyor. buketpnr@gmail.com

Back