Kesinlikle kendinizi teslim edebileceğiniz bi doktor burdan görüşmeye gidip ameliyat olucak bi çok kişi var ve sadece görüştükleri zaman bile evet yiğit bey doğru tercih diyebiliyolar gördüğün zaman bile anlarsın çok güven veriyo paraya hiç önem vermiyo çok ilgili ben şuan telden giriyorum yarın size mail adresimi yollarım ordan resimlerimi görürsünüz burda profilimde de resim var yeni halimi koydum bakabilirsin benim hiç bi çıkarım yok o kadar memnun kaldım ki herkesle paylaşmak istiyorum bazen yiğit beye iyilik mi yapıyorum bilmiyorum çünkü çok zaten yeterince yoğun bi doktor ama yiğit bey gerçekten doğru bi tercih herkes onu bi tanısa gözü kapalı ona gider başkasına gitmez yakında izmirde 1 numara olucağından eminim benim eski burnumda çok kötü değildi ama yiğit beye o kadar güveniyodum ki yaptığı işleri görünce hayran kaldım neden daha güzel olmasın ki dedim ve eşim dahil bi çok kişi yaptırma burnunda hiç bişey yok derken şimdi iyi ki yaptırmışsın diyolar geçen kuzenimin düğününe gittim akrabalarımdan kimse anlamadı
estetik olduğumu herkes sende bi güzellik var güzelleşmişsin dediler bende çaktırmadım