Halimem ve erosmus hos geldiniz oncelikle.yarin kontrolum var ama uykum kacti bi bakiim dedim buraya.burnumdan memnunum ne istediysem oyle yapmis bana sormustu ozellikle istedigin bisey varmi die kavis istemistim ve cok dikmeyin demistim.herseyi kivaminda yapmis bugun 15.gunum kimse anlamaz demesem ameliyat oldugumu.bende burnum degismez ins diyenlerdenim suan simetrik hic bir problem yok ve boyutuda tam istedigim gibi degisirse nolur bilmiyorum.ameliyat olacak arkadaslar bilmeliki bu zor bir surec ilk uc gun berbat geciyor ki ben morarma ve agri yasamadigim halde boyle diyorum.bunu bilerek girin ameliyata sonra sok olmayin.ozeldeki drlar burnunuzu buyuk ihtimalle begendirmek icin yontacak ve ucunuda oldukca dikecek ve benim dedigim o berbat 3 gunu nerdeyse 1 ay yasayacaksiniz.sonucsa yapay,estetik oldugu belli olan ve de sagliksiz bir burun olacak yillar icindede kemeri iyice oyduklari icin cokme ve dusme sorunlari yasiycaksiniz.ben yigit beyi ticari kaygi tasimadigi icin ve de saglik acisindanda olaya bakacagi icin sectim yaptigi burunlardada yapaylik gormedim dogru tercih yapmisim diyorum.benim 3 arksmda yaptirdi ozelde 1 ay morarikliklari gecmedi sonucta cok kotu oldu hepsinin ki yapanlar proftu.cok iyi dusunun karar verin derim donusu olmayan bir ameliyat