• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir ege ünv. Doç. Dr. Yiğit özer tiftikçioğlu teşekkürler:)

Canım doktor ameliyattan önce burun tomografini görmek ister sağlık sorunun varsa ona da bakar düzeltir solunum testi yapıyolar bu testi hastanede yapıyolar zaten onun dışında bi de ameliyattan bir hafta önce anestezi için tahlil yaptırıyosun yiğit bey çok yoğun bi doktor ameliyatını hemen yapamayabilir 1 ay sonra anca olabilir ameliyatlarını ege üniversitesinde yapıyo bende yarın sabah kontrole gidicem :)

fotgrafınız var mı?

Ben 2 ay önce burun estetiği araştırması yaparken sizin yorumlarınızla karşılaştım tüm yorum soru cevap okudum .ve tamamen sizin referansınızla ege üniversitesine gitim hatta sizinle konuşabilmek içinde kadınlar kulübüne üye oldum .YİĞİT beyle görüşmden tomografi çekildim yiğit bey gördü uygundur dedi ve ocak 10 operasyon tarihi aldım ocak 5 de kan tahlili için gidicem sorun şuki ben yiğit beyle hiç konuşamadım .operasyon öncesi bana olabilecek burun durumunu fotom üzerinde gösterecekmi bide sizden çok rica ediyorum foto gösterebilirmisiniz çünkü tarih yaklaştıkça dehşet kabuslar görüyorum hep çok kötü bi amalyat olmuş böyle sıçrayarak uyanıyorum hani sanki görürsem içim rahatlıycakmış gibi çünkü amaliyattan vaageçtiğimde yorumları okuyup tekrar olmaya karar veriyorum umarım yardımcı olabilirsiniz hoşca ve mutlu kalın

yiğit tiftikçioğluna mı ameliyat oldunuz?
fotograf fönderir misiniz?

memnun musunuz?
09/03 marta randevum var , çok korkuyorum

merhaba bu gün ege ünv ye gittim .4 katta çıktım plastik cerrahi yiğit bey çok yoğun olduğundan 10 30 da geldi bi kod verdiler birinci katta bilgi işlemde numaralandırdım sonra asistanı kan isteği gönderdi zeminde kan alma labaratuvarında 200 kişi bekledim kan verdim ama saat öğleden sonra olmuştu sonuçları alamadım salı alcam kan 4 tüp alınıyor birisi anestezi polikinliğine götürülüyor onlar anesteziye uygun olup olmadığınıza bakıyorlar sonra dr ye götürülüyor işte asistanı bana ayın 9 unda gelin konuşun dedi ama ben salı günü tüm güücümle yiğit beyle amalyatı konuşcam yani hazır olup beynimde oturtmam için o süreye ihtiyacım var zira amalyat ayın onunda salı gününüde yazarım ondan sonrası malum ameliyat
:KK14: umarım herşey yolunda gidecek sağlıklı günleriniz olsun

memnun musunuz?

memnun musunuz?

Acıkcası ben yaptıgı burunlarıda görmedim.Sadece burda okuduklarım ve kendisiyle görüşme sonucunda bana güven vermesiyle seçim yaptım.Çok doktorla görüştüm araştırdım ama Yiğit bey de karar kıldım.Umarım sonuçtan mutlu oluruz sanada şimdiden geçmiş olsun canım inşallah istediğin gibi olur herşey :D Bu arada evet çıkmıştır mavi sonsuz artık iyileştikçe bizimle paylaşır,Çok heyecanlı ve stresli bir süreç.Olanlar yardımcı olsa çok sevinicem :D

memnun musunuz?

:) evet bu gün burun içindeki tanpon diye tabir edilen silikonlar çıkarıldı 5 dk falan sürdü sanırım ama baya acılıydı sıkıntılı bir süreç gerçekten acılı şişli morarmalı sinirli duygusal 5ci günümdeyim bu gün nefes alabiliyorum burun hala alçılı

memnun musunuz?

canımın içiii çok amaa çok teşekkür ederim ecrin burakla konuştum seni söyledi evet bende senin için şimdi dua ediyorum sadece sana şunu söyliyeyim yiğit bey öyle denildiği gibi ayrıntılı uzun uzun konuşan anlatan biri değil sende gördün ama ben şuan ateldeyken bile gördüğüm burnuma şaşkınım bence çok güzel olmuş eminimki seninde çok ama çok güzel olacak 1 veya 2 saatlik bir operasyon değilki saatler süren bi uğraşı tabiki güzel olacak güzel yüzün güzel gözlerine bide fındık burnun eklenince afeti devran e nediyelim şimdiden allah nazarlardan esirgesin sen işin erbabındasın güvenilir bir eldesin bende hiç bişey konuşamamıştım şekliyle alakalı size bırakıyorum bile dememiştim öyle mal mal girdim belirsizlik korkusuyla ama yok gördüm hemşirelerle konuştum kan almaya sordum slogan gibi hiç kimse memnuniyetsiz değil geçirdiği oprasyondan içini ferah tut ee bide duacıların var ben ecrinburak seninleyiz

memnun musunuz?

memnun musunuz?
Hayır şansıma tam ameliyata girecekken öksürük başlangıcı oldugu için ameliyata alınmadım eve gönderildim.üst solunum yolu enfeksiyonu iken olmuyormuş.daha sonra bir iki arkadaşım oldu ve sonuçları kötüydü.o nedenle vazgectim.Bora karaali ye oldum 10 ay oldu.

Hayır şansıma tam ameliyata girecekken öksürük başlangıcı oldugu için ameliyata alınmadım eve gönderildim.üst solunum yolu enfeksiyonu iken olmuyormuş.daha sonra bir iki arkadaşım oldu ve sonuçları kötüydü.o nedenle vazgectim.Bora karaali ye oldum 10 ay oldu.
FOTOGRAFINIZ VARSA gönderir misin,z?
memnun musunuz Bor abey2den ben on ada muayene oldum?

çok karasızım

FOTOGRAFINIZ VARSA gönderir misin,z?
memnun musunuz Bor abey2den ben on ada muayene oldum?

çok karasızım
1. yıl kontrolümü bekliyorum.deliklerimde eşitsizlik var ufak tefek başka sorunlarımda.100 de yüz mutlu değilim.cok yorum yapmak da istemiyorum görüşüp net bilgi almadan.ama yiğit beye olan arkadaşlara nazaran gayet iyi dırımdayım görüntü açısından.gönderirim tabiki özelden.2 ay sonra tekrar gidicfem bora beye duruma göre haber veririm sonucu

Herkesee selamlar...
Ben de 21 Ocak'ta Yiğit Bey'e burun ameliyatı oldum.Yaklaşık 3 sene boyunca doktor aradım.Sonunda bana tüm sorularımın yanıtını en içten dürüstçe ve kendinden emin bir şekilde Yiğit Bey verdi.Ameliyatımda bir buruna yapılacak tüm işlemler yapıldığı için vücudumunda yapısı hassas olduğunda şişme ve morarma oldu.Morluklarım kısa zamanda geçti ama şişlikler 5.günde tamamen bitti.Bugün 11.günüm.Şuan sadace bantlarım var,yarın onlarda çıkacak.Sadece burnumda şişlik var biraz.Böyleyken bile çok tatlıve güzel duruyor.Ameliyat olan nerdeyse herkesle konuşmş görüşmüş biri olarak Yiğit beyin doğal burunlar yaptığını gördüm.Benimki de eminim öyle.
Bundan sonraki sabır istyen tek şey şişliklerimin inmesi.1 senede tamamen şeklini alıyor.
Kolay ameliyat yoktur.Hele kemik kırılması burun delikleri daraltması işlemleri varsa hiç de kolay bir süreç değildir.
Ameliyat olacaklara şimdiden sabır diliyorum...

Kızlar ben 19 yasındayım. Bu haziranda burun estetiği olacağım yiğit beye insallah :) Bakalım,ona güvenim sonsuz ve iyi olacağına inanıyorum

Herkesee selamlar...
Ben de 21 Ocak'ta Yiğit Bey'e burun ameliyatı oldum.Yaklaşık 3 sene boyunca doktor aradım.Sonunda bana tüm sorularımın yanıtını en içten dürüstçe ve kendinden emin bir şekilde Yiğit Bey verdi.Ameliyatımda bir buruna yapılacak tüm işlemler yapıldığı için vücudumunda yapısı hassas olduğunda şişme ve morarma oldu.Morluklarım kısa zamanda geçti ama şişlikler 5.günde tamamen bitti.Bugün 11.günüm.Şuan sadace bantlarım var,yarın onlarda çıkacak.Sadece burnumda şişlik var biraz.Böyleyken bile çok tatlıve güzel duruyor.Ameliyat olan nerdeyse herkesle konuşmş görüşmüş biri olarak Yiğit beyin doğal burunlar yaptığını gördüm.Benimki de eminim öyle.
Bundan sonraki sabır istyen tek şey şişliklerimin inmesi.1 senede tamamen şeklini alıyor.
Kolay ameliyat yoktur.Hele kemik kırılması burun delikleri daraltması işlemleri varsa hiç de kolay bir süreç değildir.
Ameliyat olacaklara şimdiden sabır diliyorum...
Gecmis olsun evet zor bir karar ben de kararsizim.doktorla konusamiyorsun bende hem icte hem dista burun egriligi var kbb de aslinda ameliyatta olmasi lazim.Fotograf olsa aslinda daha iyi olur...

Gecmis olsun evet zor bir karar ben de kararsizim.doktorla konusamiyorsun bende hem icte hem dista burun egriligi var kbb de aslinda ameliyatta olmasi lazim.Fotograf olsa aslinda daha iyi olur...

çok teşekkür ederim bugün 49.günüm özellikle amzliyattan önce sol tarafımdan hiç nefes alamıyordum ama şimdi bebek gibi rahatım :) Yiğit Bey gerçekten çok başarılı bi doktor. Cem Karasa benim kız kardeşim gitmişti muayene için.kendisi reklamını yaparsa fiyatını düşüreceğini söyledi ve biz apar topar odadan çıktık.iyiki de çıkmışız..
bende çokkbb larla görüştüm ama aslında öğrendim ki içindeki sorunları plastik cerrahlarda yapabiliyormuş ve buna inanarak Yiğit Beyle görüştüm.
Burdan fotoğraf yüklemeyi uygun bulmuyorum, ama isterseniz facebook tan ekleyip görebilirsiniz.cansu durmaz ismim.burdaki profil fotom var.

çok teşekkür ederim bugün 49.günüm özellikle amzliyattan önce sol tarafımdan hiç nefes alamıyordum ama şimdi bebek gibi rahatım :) Yiğit Bey gerçekten çok başarılı bi doktor. Cem Karasa benim kız kardeşim gitmişti muayene için.kendisi reklamını yaparsa fiyatını düşüreceğini söyledi ve biz apar topar odadan çıktık.iyiki de çıkmışız..
bende çokkbb larla görüştüm ama aslında öğrendim ki içindeki sorunları plastik cerrahlarda yapabiliyormuş ve buna inanarak Yiğit Beyle görüştüm.
Burdan fotoğraf yüklemeyi uygun bulmuyorum, ama isterseniz facebook tan ekleyip görebilirsiniz.cansu durmaz ismim.burdaki profil fotom var.
Ok canim ekleyeyim seni..hani bazi doktorlar fotograf falan cekiliyor ya en iyi aci ne diye.galiba yigit bey yapmiyor kendi kafasina gore yapiyormus...

Ok canim ekleyeyim seni..hani bazi doktorlar fotograf falan cekiliyor ya en iyi aci ne diye.galiba yigit bey yapmiyor kendi kafasina gore yapiyormus...
Gordum fotolarini cok mutlusun ne guzel icine sinmis ama yine de fotograftan cok anlasilmiyor.burnun simdi nasil sis mi.galiba onunu pek kaldirmiyor.sen tarif ettin mi nasil bir burun istedigini

Gordum fotolarini cok mutlusun ne guzel icine sinmis ama yine de fotograftan cok anlasilmiyor.burnun simdi nasil sis mi.galiba onunu pek kaldirmiyor.sen tarif ettin mi nasil bir burun istedigini
Yiğit bey ameliyata girerken sadece hemen hemen her açıdan fotoğraf çekiyor o da ameliyatta lazım oluyormuş.ben teledfonuma uygulama yükledim burun estetiği diye profilden düzeltebiliyorsun kendin.öyle yapıo gösterdim o da buna benzer olacak dedi şuan %50 benzedi ama ilerleyen zamanda nasıl olur bilmiyorum.
ben kendisine çok güvendim doğal burun yaptığını biliyodum zaten benim isteğimde böyleydi.kavis istemiştim ama doğal olmayacğını söyleyince bende caydım bundan.öyle yapay hokka burunlar yapmıyor yani.orjinalliğini hiç bozmuyor ve en önemlisi mimiklerinde en ufak bir değişim olmuyor.birde burun delikleriniş küçültmek için burun kanatlarını kesip biçmiyor.kendi yöntemleriyle yapıyor.
şuan burnum hala ödemli tabi,sırtı yanları ve ucu.Ama gün geçtikçe azaldığını farkediyorum masajlarımı ihmal etmemeye çalışıyorum

Yiğit bey ameliyata girerken sadece hemen hemen her açıdan fotoğraf çekiyor o da ameliyatta lazım oluyormuş.ben teledfonuma uygulama yükledim burun estetiği diye profilden düzeltebiliyorsun kendin.öyle yapıo gösterdim o da buna benzer olacak dedi şuan %50 benzedi ama ilerleyen zamanda nasıl olur bilmiyorum.
ben kendisine çok güvendim doğal burun yaptığını biliyodum zaten benim isteğimde böyleydi.kavis istemiştim ama doğal olmayacğını söyleyince bende caydım bundan.öyle yapay hokka burunlar yapmıyor yani.orjinalliğini hiç bozmuyor ve en önemlisi mimiklerinde en ufak bir değişim olmuyor.birde burun delikleriniş küçültmek için burun kanatlarını kesip biçmiyor.kendi yöntemleriyle yapıyor.
şuan burnum hala ödemli tabi,sırtı yanları ve ucu.Ama gün geçtikçe azaldığını farkediyorum masajlarımı ihmal etmemeye çalışıyorum
cevabın için teşk. ederim..haa şimdi yükledim baktım çok eğlenceliymişşş program..ben de kavis istemiyorum ama önü kalkık olsun biraz..bazen estetik olduğu belli olunca yakışan burunlar var mesela petek dinçöz gibi.galiba yiğit beyin tarzı bu ben de çarşambaya randevu aldım..hayırlısı bakalım..iyi günler

cevabın için teşk. ederim..haa şimdi yükledim baktım çok eğlenceliymişşş program..ben de kavis istemiyorum ama önü kalkık olsun biraz..bazen estetik olduğu belli olunca yakışan burunlar var mesela petek dinçöz gibi.galiba yiğit beyin tarzı bu ben de çarşambaya randevu aldım..hayırlısı bakalım..iyi günler
bir arkadaşım diyor ki biraz belli olsun estetik olduğu o kadar acı çekiyorum diyor. hahahahh galiba baya sorunlu burunlar estetik olduktan sonra ne olursa olsun beğeniyorlar burunlarını eskisi olmasın da diye düşünüyorlar.

:) Doğal olması her zaman için iyidir.Mesela Türkan Şoray'ın burnu gibi.yllar geçti ama kimse estetik demez.
Yiğit Bey asla petek dinçöz tarzı bir burun yapmaz.Başkalarının sözlerini boşver kendin ne istiyosun ona kulak ver.Eğer kalkık hokka minicik bir burun istiyorsan Yiğit Beyi tercih etme sonra üzülürsün... ama doğal kimse anlamasın diyorsan tercihin Yiğit Bey olmalıdır..

Back