• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir ege ünv. Doç. Dr. Yiğit özer tiftikçioğlu teşekkürler:)

bir arkadaşım diyor ki biraz belli olsun estetik olduğu o kadar acı çekiyorum diyor. hahahahh galiba baya sorunlu burunlar estetik olduktan sonra ne olursa olsun beğeniyorlar burunlarını eskisi olmasın da diye düşünüyorlar.
:) Doğal olması her zaman için iyidir.Mesela Türkan Şoray'ın burnu gibi.yllar geçti ama kimse estetik demez.
Yiğit Bey asla petek dinçöz tarzı bir burun yapmaz.Başkalarının sözlerini boşver kendin ne istiyosun ona kulak ver.Eğer kalkık hokka minicik bir burun istiyorsan Yiğit Beyi tercih etme sonra üzülürsün... ama doğal kimse anlamasın diyorsan tercihin Yiğit Bey olmalıdır..

:) Doğal olması her zaman için iyidir.Mesela Türkan Şoray'ın burnu gibi.yllar geçti ama kimse estetik demez.
Yiğit Bey asla petek dinçöz tarzı bir burun yapmaz.Başkalarının sözlerini boşver kendin ne istiyosun ona kulak ver.Eğer kalkık hokka minicik bir burun istiyorsan Yiğit Beyi tercih etme sonra üzülürsün... ama doğal kimse anlamasın diyorsan tercihin Yiğit Bey olmalıdır..
ben de bugün türkan şorayı tv de gördüm dedim ki ne kadar doğal bir burun olmuş gerçekten çok yakışmış ona. başkalarının estetik olup olmadığımı anlaması aslında umrumda değil.dediğin gibi nasıl istiyorsan ona göre bir doktor seçilmeli.

herkese selamlar.. yiğit bey sadece burun üzerindemi iyi acaba karın veya göğüs ameliyatı olan varmı kendisine yardım bekliyorum :))

• Merhaba arkadaşlar. Yardıma ve deneyimlerinize ihtiyacım var. 1 ay önce burun estetiği oldum. Nefes alma sorunum vardı 3 yıl önce kırılan bir burun ve doğuştan Eğrilik sonucu bu operasyonu zorunlu olarak oldum. Ama 1 ay geçmesine rağmen hiç nefes alamıyorum eskisi gibi hiç fark yok. Ayrıca masajlarımı düzenli yapıyorum ama burun üzerinde kemer gibi minik bir şişkinlik var ama bana kemik gibi geliyor çünkü git gide belirginleşiyor. Ayrıca önden bakılınca burnumda sola doğru Eğrilik görüyorum Geçmiyor Buda. Burun deliklerim Orantısız ve alttan bakınca burnumun sol delik kısmı daha havada görünüyor. Doktoruma her gidişimde ödemden diyor lakin ödemlerim inmesine rağmen bu dediğim sorunlarda en Ufacık bir gelişme yok. Özellikle de nefeste!!!! Operasyonu geçiren Arkadaşlarım lütfen bana bir Şeyler söyleyin Kafayı yemek üzereyim :KK43:

• Merhaba arkadaşlar. Yardıma ve deneyimlerinize ihtiyacım var. 1 ay önce burun estetiği oldum. Nefes alma sorunum vardı 3 yıl önce kırılan bir burun ve doğuştan Eğrilik sonucu bu operasyonu zorunlu olarak oldum. Ama 1 ay geçmesine rağmen hiç nefes alamıyorum eskisi gibi hiç fark yok. Ayrıca masajlarımı düzenli yapıyorum ama burun üzerinde kemer gibi minik bir şişkinlik var ama bana kemik gibi geliyor çünkü git gide belirginleşiyor. Ayrıca önden bakılınca burnumda sola doğru Eğrilik görüyorum Geçmiyor Buda. Burun deliklerim Orantısız ve alttan bakınca burnumun sol delik kısmı daha havada görünüyor. Doktoruma her gidişimde ödemden diyor lakin ödemlerim inmesine rağmen bu dediğim sorunlarda en Ufacık bir gelişme yok. Özellikle de nefeste!!!! Operasyonu geçiren Arkadaşlarım lütfen bana bir Şeyler söyleyin Kafayı yemek üzereyim :KK43:
yiğit hocaya mı oldun operasyonu? benim de bi aya cok az gün kaldı.. yapılan işleme ve kişiye göre değişir ödemler.. kıyaslamayla moralini bozmamaya çalış.. nefes bu gündüzü geçtim gece uykusu mahvoluyor sıkıntılı bi süreç ama sabret biraz da inşallah fonksiyonel bi sorun yoktur..

yiğit hocaya mı oldun operasyonu? benim de bi aya cok az gün kaldı.. yapılan işleme ve kişiye göre değişir ödemler.. kıyaslamayla moralini bozmamaya çalış.. nefes bu gündüzü geçtim gece uykusu mahvoluyor sıkıntılı bi süreç ama sabret biraz da inşallah fonksiyonel bi sorun yoktur..
Evet Yiğit hocaya oldum. Herşeyi geçtim de nefesin 1 ayda hiç ilerleme göstermemesi canımı çok sıkıyor yoksa fazl ödemim kalmadı. 1 delik iyi diğeri berbat delik yok içerde resmen

Slm kizlar bende yigit beye burun ameyat olmak istiyorum tum yorumlari okudum ama hic fotograf goremedim yigit beyde operasyon gecirenler fotograf paylasabilirmi acaba

Merhaba kizlar bende ameliyat olmak istiyorum yiğit beye ama fiyatla ilgili nilgisi olan varmi suan ne kadar mal oluyor yardimciolurmusunuz???

kasımda bende yiğit beye ameliyat olucam fiyatlar aynı sadece ekstradan 140 tl silikon tampon ücreti talep ediyor birde gitmeden önce yanınızda mutlaka sinüs mr filmi cd olarak götürün direk ameliyat için randevu alabiliyorsunuz bu durumda

Merhaba kızlar, bi yerde okuduğuma göre Yiğit bey Ege Üni'den ayrılmış acaba doğru mu? Doğruysa şu an hangi hastanede ve randevu için tel numarası alabilir miyim acaba?

Bir deee.. kısacık 4 sorum var :)
1.Burun derisi kalın olup da Yiğit beye ameliyat olan var mı?
2.Yiğit bey yaklaşık ne kadar sonrasına veriyor ameliyat tarihini?
3.İlk ameliyat ve revizyon arasında fiyat farkı oluyor mu(benimki 2. olucak :( )
4.Ameliyat ücretini görüşmeden sonra mı yoksa ameliyat oluncağı gün mü veriyoruz

şimdiden cok teşekkürler :KK60:

merhabalar uzun zamandır siteyi takip ediyordum fakat sırf burun mevzuları için üye olup fikir alışverişi yapmak istedim. Yiğit bey e 2 aya kadar ameliyat olucam muayene oldum fakat nazal polip ve sinüzit sorunum olduğu için önce 2 gün sonra ege üniversitesinde yrd doç. sercan göde ve ekibiyle ameliyata giricem, 2. bir ameliyatı en erken 1 ay sonra olabilirmişim yiğit bey iyileş sonra gel hallederiz estetiğini dedi yaza kadar hem 2 ameliyat olup 2 ciddi acı yaşamak ve burnumun yeni hali ne olacak kaygısı da tabi beni baya kaygılandırıyor... umarım herşey yolunda gider ve sizlerle paylaşırım

Herkesee selamlar...
Ben de 21 Ocak'ta Yiğit Bey'e burun ameliyatı oldum.Yaklaşık 3 sene boyunca doktor aradım.Sonunda bana tüm sorularımın yanıtını en içten dürüstçe ve kendinden emin bir şekilde Yiğit Bey verdi.Ameliyatımda bir buruna yapılacak tüm işlemler yapıldığı için vücudumunda yapısı hassas olduğunda şişme ve morarma oldu.Morluklarım kısa zamanda geçti ama şişlikler 5.günde tamamen bitti.Bugün 11.günüm.Şuan sadace bantlarım var,yarın onlarda çıkacak.Sadece burnumda şişlik var biraz.Böyleyken bile çok tatlıve güzel duruyor.Ameliyat olan nerdeyse herkesle konuşmş görüşmüş biri olarak Yiğit beyin doğal burunlar yaptığını gördüm.Benimki de eminim öyle.
Bundan sonraki sabır istyen tek şey şişliklerimin inmesi.1 senede tamamen şeklini alıyor.
Kolay ameliyat yoktur.Hele kemik kırılması burun delikleri daraltması işlemleri varsa hiç de kolay bir süreç değildir.
Ameliyat olacaklara şimdiden sabır diliyorum...
Merhaba ben de ameliyat olmayı dusunyorum fotoğraflarınızi görebilir miyim

Merha
Merhaba. Herşeyi çok net anlatmışsınız. Paylaşımcı olmaznız çok güzel. Bende düşünüyorum. Mail adresimi yazsam bana fotolarınızı gönderirmisiniz. Mesaj sayım çok az ve teknoloji özürlüsüyüm. Şimdiden çok teşekkürler. Birde muayene ücreti ne kadar alıyor acaba? Hoşçakalın...
Merhaba ben de yiğit bey e ameliyat olmayı dusunyorum bana da yardımcı olabilir misiniz fotolarinizi gorebilirmiyim

Back