Halimem ve erosmus hos geldiniz oncelikle.yarin kontrolum var ama uykum kacti bi bakiim dedim buraya.burnumdan memnunum ne istediysem oyle yapmis bana sormustu ozellikle istedigin bisey varmi die kavis istemistim ve cok dikmeyin demistim.herseyi kivaminda yapmis bugun 15.gunum kimse anlamaz demesem ameliyat oldugumu.bende burnum degismez ins diyenlerdenim suan simetrik hic bir problem yok ve boyutuda tam istedigim gibi degisirse nolur bilmiyorum.ameliyat olacak arkadaslar bilmeliki bu zor bir surec ilk uc gun berbat geciyor ki ben morarma ve agri yasamadigim halde boyle diyorum.bunu bilerek girin ameliyata sonra sok olmayin.ozeldeki drlar burnunuzu buyuk ihtimalle begendirmek icin yontacak ve ucunuda oldukca dikecek ve benim dedigim o berbat 3 gunu nerdeyse 1 ay yasayacaksiniz.sonucsa yapay,estetik oldugu belli olan ve de sagliksiz bir burun olacak yillar icindede kemeri iyice oyduklari icin cokme ve dusme sorunlari yasiycaksiniz.ben yigit beyi ticari kaygi tasimadigi icin ve de saglik acisindanda olaya bakacagi icin sectim yaptigi burunlardada yapaylik gormedim dogru tercih yapmisim diyorum.benim 3 arksmda yaptirdi ozelde 1 ay morarikliklari gecmedi sonucta cok kotu oldu hepsinin ki yapanlar proftu.cok iyi dusunun karar verin derim donusu olmayan bir ameliyat
neden resim göndermiyorsunuz çok mu şey istiyorum biraz yardımcı olsanız nolur yani :)
Face varsa gonderelim canim ama burda yayinlamak istemiyoruz dogal olarak
duygucum merhaba öncelikle çok teşekkür ederim detaylı bilgin için.yiğit beyle görüştüm bende gerçekten ticari kaygısı olmayan bir doktor.Fotoğrafını rica etsem atabilirmisin bana facebook yada whatsapptan hangisi uyarsa sana?Halimem ve erosmus hos geldiniz oncelikle.yarin kontrolum var ama uykum kacti bi bakiim dedim buraya.burnumdan memnunum ne istediysem oyle yapmis bana sormustu ozellikle istedigin bisey varmi die kavis istemistim ve cok dikmeyin demistim.herseyi kivaminda yapmis bugun 15.gunum kimse anlamaz demesem ameliyat oldugumu.bende burnum degismez ins diyenlerdenim suan simetrik hic bir problem yok ve boyutuda tam istedigim gibi degisirse nolur bilmiyorum.ameliyat olacak arkadaslar bilmeliki bu zor bir surec ilk uc gun berbat geciyor ki ben morarma ve agri yasamadigim halde boyle diyorum.bunu bilerek girin ameliyata sonra sok olmayin.ozeldeki drlar burnunuzu buyuk ihtimalle begendirmek icin yontacak ve ucunuda oldukca dikecek ve benim dedigim o berbat 3 gunu nerdeyse 1 ay yasayacaksiniz.sonucsa yapay,estetik oldugu belli olan ve de sagliksiz bir burun olacak yillar icindede kemeri iyice oyduklari icin cokme ve dusme sorunlari yasiycaksiniz.ben yigit beyi ticari kaygi tasimadigi icin ve de saglik acisindanda olaya bakacagi icin sectim yaptigi burunlardada yapaylik gormedim dogru tercih yapmisim diyorum.benim 3 arksmda yaptirdi ozelde 1 ay morarikliklari gecmedi sonucta cok kotu oldu hepsinin ki yapanlar proftu.cok iyi dusunun karar verin derim donusu olmayan bir ameliyat
deFacebok yada watsap varsa ordan daha iyi olur aslinda
duygucum oradamısın?
senin facein var mı ben bir bakıyım istersen sanaCanim burdayim bugun ise basliyorum hatta yoldayim aksam eve gidince pc den bakiyim bide adresine burdan baktim cikmadin facede.
duygu hanım merhabalar benimde yiğit beyde bu perşembe günü ameliyatım var ve vazgeçmek üzereyim bana ulaşırsanız çok sevinirim çok kararsızımKizlar buarada bende hersey yolunda masallah goruntu ve saglik acisindan hicbir problem yok bilginize
Faceden foto gonderiyim tatlim bak fikrin olur.ben cok memnunum yorumlarda super bugun ise gittim arkadaslarim cok begendi bakalim senin yorumun nolcak :)
Ohooo, ben de sırf onun için İzmir'e gelecektim, ve çok ümitlenmiştim yorumları okuyunca.. Diğer doktorlardan bi farkı kalmadı o zaman onun da :/
küpşeker sana özelden msj atamıyorum denedim olmadı yeni üye olduğumdan sanırım ordaysan bana yardımcı olur musun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?