İzmir ege ünv. Doç. Dr. Yiğit özer tiftikçioğlu teşekkürler:)

Halimem ve erosmus hos geldiniz oncelikle.yarin kontrolum var ama uykum kacti bi bakiim dedim buraya.burnumdan memnunum ne istediysem oyle yapmis bana sormustu ozellikle istedigin bisey varmi die kavis istemistim ve cok dikmeyin demistim.herseyi kivaminda yapmis bugun 15.gunum kimse anlamaz demesem ameliyat oldugumu.bende burnum degismez ins diyenlerdenim suan simetrik hic bir problem yok ve boyutuda tam istedigim gibi degisirse nolur bilmiyorum.ameliyat olacak arkadaslar bilmeliki bu zor bir surec ilk uc gun berbat geciyor ki ben morarma ve agri yasamadigim halde boyle diyorum.bunu bilerek girin ameliyata sonra sok olmayin.ozeldeki drlar burnunuzu buyuk ihtimalle begendirmek icin yontacak ve ucunuda oldukca dikecek ve benim dedigim o berbat 3 gunu nerdeyse 1 ay yasayacaksiniz.sonucsa yapay,estetik oldugu belli olan ve de sagliksiz bir burun olacak yillar icindede kemeri iyice oyduklari icin cokme ve dusme sorunlari yasiycaksiniz.ben yigit beyi ticari kaygi tasimadigi icin ve de saglik acisindanda olaya bakacagi icin sectim yaptigi burunlardada yapaylik gormedim dogru tercih yapmisim diyorum.benim 3 arksmda yaptirdi ozelde 1 ay morarikliklari gecmedi sonucta cok kotu oldu hepsinin ki yapanlar proftu.cok iyi dusunun karar verin derim donusu olmayan bir ameliyat

neden resim göndermiyorsunuz çok mu şey istiyorum biraz yardımcı olsanız nolur yani :)

duygucum merhaba öncelikle çok teşekkür ederim detaylı bilgin için.yiğit beyle görüştüm bende gerçekten ticari kaygısı olmayan bir doktor.Fotoğrafını rica etsem atabilirmisin bana facebook yada whatsapptan hangisi uyarsa sana?

Kizlar buarada bende hersey yolunda masallah goruntu ve saglik acisindan hicbir problem yok bilginize
duygu hanım merhabalar benimde yiğit beyde bu perşembe günü ameliyatım var ve vazgeçmek üzereyim bana ulaşırsanız çok sevinirim çok kararsızım

Son düzenleyen: Moderatör:
Faceden foto gonderiyim tatlim bak fikrin olur.ben cok memnunum yorumlarda super bugun ise gittim arkadaslarim cok begendi bakalim senin yorumun nolcak :)

Faceden foto gonderiyim tatlim bak fikrin olur.ben cok memnunum yorumlarda super bugun ise gittim arkadaslarim cok begendi bakalim senin yorumun nolcak :)

duygucum ulaşamadık bir türlü birbirimize.faceden ben bulayım seni adın soyadın ne? bu adresede atabilirsin foto yada numaramı vereyim whatsapptan konuşalım nasıl yapalım???

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar sizinle nasıl iletişime geçebilirim? Ben de ameliyat için iyi bi doktor arıyorum, doktor beye ameliyat olanlar yardımcı olabilir mi?

Kizlar çok moralim bozuk dün yiğit beye muayene olmaya gittim özellikle uygun fiyata yapiyo diye seviniyodum muayene artik ücretsiz değil 110 tl aliniyo ve öylesine 2 dk. Bi göz ucuyla muayene süresi defol git der gibi sonra paranazol bt3 denilen bi film istiyo disardan bi yere çektirecekmissin onun ücreti de 350 tl cik biraz önce hastaneyi aradim nolur nolmaz diye asistani demez mi yeni prim sistemine gecildi 3.000 - 4.000 tl arasi bi şokta öyle yaşadim yine burnum kaldi anlayacağiniz

Ohooo, ben de sırf onun için İzmir'e gelecektim, ve çok ümitlenmiştim yorumları okuyunca.. Diğer doktorlardan bi farkı kalmadı o zaman onun da :/

Ohooo, ben de sırf onun için İzmir'e gelecektim, ve çok ümitlenmiştim yorumları okuyunca.. Diğer doktorlardan bi farkı kalmadı o zaman onun da :/

slm canım ben bu konuyu araştırdım hocaların özel ameliyat yolu hastanelerde açıldığı için artık hocalar ücretli muayene yapabiliyor 2014den itibaren ayrıca 2014 de hastanenin belirlediği fiyat 2.800 civarı olmuştur yani 3 milyarı geçmiyor sadece bi kere muayene ücreti ödersiniz onun dışında muayene ücreti yatak ücreti hiç bişey ödemezsiniz yiğit bey gerçekten paraya önem veren biri değil çok yoğun bi doktor olduğu için hastasıyla saattlerce konuşamayabilir ancak yiğit bey zaten filminizi görmeden size detaylı bilgi veremez burnunuzla ilgili bende hep o yüzden burda diyodum giderseniz filminizle gidin diye bu filmi ben 30tlye çektirmiştim 350 tl ye neresi çekiyo anlayamadım sadece bi tomografi istiyo bunu da özel klinikler polikliniklerde çekiyo 30-40 tl ye isterseniz ege üniversitesinde de çektirebiliyosunuz ancak beklemek istemiyosanız özele gidebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…