Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

canim benim 5tane orta kalite embiriyo vardı.5.güne bekletmek istediler.onlarda 3.günden sonra gelisimleri durdu kaan bey transfer etmek istemedi.canim seni nasil oldu kacinci deneme nde hamile kaldın birde kaan beyin hastasimisin.yumurtaların daha kaliteli olmasi icin herhangi bir kur falan uyguladinmi?
Canımcım, orta kaliteliydi benim embriyolar. 3. Gün 6 hücreliydi normalde 8 hücreli olması iyi kalitede embriyo olduğunu gösterir benim 6 olduğu için 5. Güne beklettiler transfer oldu tuttu. Kaan beyin hastasıyım canım. Herhangi bir kür kullanmadım. Sen kendini kaan beyin eline bırak o mutlaka kaliteli embriyo çıkarıcaktır

Arkadaşlar benim durumumda olan var mı acaba çok merak ediyorum.üçüncü denemem de tutmadı.ama bende görünürde hiç birşey yok.

Merhaba canım,

Geçenlerde bir blog okudum. Kadının bağışıklık sistemi normalden daha kuvvetli olduğu için bünyesi spermi düşman olarak kabul edip yok ediyormuş. Yurtdışına kan testi göndererek tespit edilmiş. Hafif bir kortizon tedavisi kullanarak bu durum çözülmüş ve bebeği olmuş.
Böyle bir şey olabilir mi acaba, Kaan Bey bu konuda bir şey dedi mi? Test yapılabiliyor mu burada da bunu anlamak için?

İnşallah tespit edilir de tedavisi olur.

Merhaba canım,

Geçenlerde bir blog okudum. Kadının bağışıklık sistemi normalden daha kuvvetli olduğu için bünyesi spermi düşman olarak kabul edip yok ediyormuş. Yurtdışına kan testi göndererek tespit edilmiş. Hafif bir kortizon tedavisi kullanarak bu durum çözülmüş ve bebeği olmuş.
Böyle bir şey olabilir mi acaba, Kaan Bey bu konuda bir şey dedi mi? Test yapılabiliyor mu burada da bunu anlamak için?

İnşallah tespit edilir de tedavisi olur.
Çok teşekkürler ya bana bağışıklık deyince kaan bey nasıl olur benim bünyem güçlüdür demiştim içimden.beni ilaçlar çok kötü yapıyor buna karşın.belki de böyle bir durum var araştıracam.kaan beyle çok ayrıntılı konuşamadık.negatif sonuçtan sonra insan karışık oluyor.ne sorularını ne söylediğini bilemiyor.çoook teşekkür ederim.

Sonuç cıktı Benim ilk transfer ve sonuç negtif allah hayırlısı nasip etsin hepimize inşallah ama bozulmamak için bahane aramakla meşgulüm bomba gibi patlamak üzereyim

Çok teşekkürler ya bana bağışıklık deyince kaan bey nasıl olur benim bünyem güçlüdür demiştim içimden.beni ilaçlar çok kötü yapıyor buna karşın.belki de böyle bir durum var araştıracam.kaan beyle çok ayrıntılı konuşamadık.negatif sonuçtan sonra insan karışık oluyor.ne sorularını ne söylediğini bilemiyor.çoook teşekkür ederim.
Canım merhaba,
Bağışıklık sistemi kuvvetli olunca yada bazı vücutlarda embriyoyu yabancı madde olarak görürmüş ve atarmış.Kaan Bey bu konuda bilgi sahibi sen rahat ol,onun bir ilacı var siye biliyorum,testlerini yapar ve gerekeni yapar.Hayırlı Zaman'da güzel haberlerini alırsın inşallah...

Maşallah sizde kocamaaan olmuşsunuz. Heyecan tabi ki var Allahım sağlıklı doğumlar nasip etsin. İsteyen herkese tattırsın bu duyguyu. 3 4 hafta kaldı dediğin gibi. Eee hazırlıklara başladınız mı?
Amin Amin Canım.Hazırlaklara başladık tabii hatta bitti sayılır bakalım:) Doğuma girerken dua et banada...

canım hayirli olsun saglikla dogurun inşallah acaba sorununz neydi kacinci denenemede gebe kaldiniz bir mahsuru yoksa biraz detaya girermisiniz birde embiriyo kalitesi nasıldı cvplarsaniz cok sevinirim
Amin Amin Canım...Yumurta rezerv azlığı idi sorunumuz.Embriyo kalitesine takılma belli olmuyor okuyoruz burda arkadaşlardan.Arı sütü bal polen propolis karışımını kullandım başparmağım eczanede satılıyor.haftada bir balık tükettim ve dengeli beslendim.Her vücut farklı tabii.İnşallah güzel haberlerini en kısa zamanda burdan duyurursun bize..

Canım merhaba,
Bağışıklık sistemi kuvvetli olunca yada bazı vücutlarda embriyoyu yabancı madde olarak görürmüş ve atarmış.Kaan Bey bu konuda bilgi sahibi sen rahat ol,onun bir ilacı var siye biliyorum,testlerini yapar ve gerekeni yapar.Hayırlı Zaman'da güzel haberlerini alırsın inşallah...
İnşallah arkadaşım ya.çok sağol umarım bu sefer herşey yolunda gider.umut oluyorsunuz bana valla.allah hepimizin muradınıversin

Sonuç cıktı Benim ilk transfer ve sonuç negtif allah hayırlısı nasip etsin hepimize inşallah ama bozulmamak için bahane aramakla meşgulüm bomba gibi patlamak üzereyim
Allah en hayırlı Zaman'da en güzel hamile haberini aldırmayı nasip etsin canım sana.Üzülme desek yersiz olur ama tevekkel olmalısın,hayırlısı buymuş senin için...

Ben de perşembe negatifi aldım.bak ben dördü denicem.hemen araştırmalara başladım bile umudu kestiler, üzülecek ama kestiler.olacak inşallah hayırlısıyla,sağlıklı mutlu kuzucuklarımız
Rabbim isteyen herkese hepimize nasip etsin cnm dualar ettik yapmadığımız bi şey kalmadı ama en doğruyu rabbim bilir hayırlısı ne ise o olsun sonuçta rabbim ol dedimi olur bütün herşey rabbimin elinde

Amin Amin Canım...Yumurta rezerv azlığı idi sorunumuz.Embriyo kalitesine takılma belli olmuyor okuyoruz burda arkadaşlardan.Arı sütü bal polen propolis karışımını kullandım başparmağım eczanede satılıyor.haftada bir balık tükettim ve dengeli beslendim.Her vücut farklı tabii.İnşallah güzel haberlerini en kısa zamanda burdan duyurursun bize..
inşallah canim yaaa sanki bidaha hiç anne olamayacagim gibi geliyor. canim senin ilk denemendi? seninde doğuma az kaldi hayirlisiyla ne güzel saglikla kucagina al inşallah çok güzel bir heyacan bende bu heyacanı 5yil önce yasamistim gerçekten tarifi yok RABBİM isteyen herkese yaşatsın bu güzel duyguyu
:anne::

:KK200::KK200:::KK70:canim sakin endiselenme ben hayatımın hiç bir döneminde hamile kaldığım an kadar ilaç kullanmadım.5.aya kadar antibiyotikten tut gunde3 ila 4kere agri kesici bide düşük onluyucu igne kusmamak için şurup şuan surubun adını hatırlayamıyorum. dr.güven hiç kafana takma ben şahsen endiselenmekten kendi gebeliğimi kendime zehir ettim.hep panik hep panik hiç gezmedim ah bişey olucak diye gebe ligin boyunca hiç gezmedim.şimdi ise içimde bir ukte kaldi.sakin sen öyle yapma 5aya kadarda felaket kustum.insallah Allah izin verirse eğer hamile kalırsam asla bidaha böyle yapmayacağım.canim bebek doğunca daha endişeli oluyorsun malesef
şu an benim yaptığım herşeyi yazmışsın resmen :) içim rahatladı.bu bebekler zor mücadelelerle olunca daha bi hassas oluyor insan.zofran içince midem bulanmıyor kusmuyorum diye bebeğe bişi mi oldu acaba diye endişelenip dua ediyorum bulantım olsun diye.çok garip bir psikolojideyim anlayacağın...:ukala::mad::cry:

şu an benim yaptığım herşeyi yazmışsın resmen :) içim rahatladı.bu bebekler zor mücadelelerle olunca daha bi hassas oluyor insan.zofran içince midem bulanmıyor kusmuyorum diye bebeğe bişi mi oldu acaba diye endişelenip dua ediyorum bulantım olsun diye.çok garip bir psikolojideyim anlayacağın...:ukala::mad::cry:
canim gercekten cok haklisin cok zor elde edinmis gebelikler.inanirmisin senin butun endiselerini ben fazlasiyla yasadim.canim mide bulantisi kisiden kiseye degisiyor kiminki cok gec bitiyor kiminki cok kisa surede bitiyor.lutfen hamisliginin tadini cikar ne guzel bak göbuşun buyuyecek ben sana sonraki endiseni soyleyeyim niye bu bebek bugun hareketi yoktu veya azdi.canim hic endise edicek bisey olmasada illaki bisey çıkaracağız .çünkü haklıyız millet bir kere korunmayı bırakıyor hoop öteki aya hamile çıkıyor.ama biz öyle değiliz elimizdeki avucumuzdakini bu tedavilere yatırıyoruz.hem madden hem manen cokuyoruz. sende çok panik yapma kendini rahat bırak ben işini Allaha emanet et gerisi gelir
bak bana onca ilaç içtim kanama gördüm ne sancılar çektim.zor oldu ama bir baktım maşallah nur topu gibi bir kizim oldu.darisi sana bütün isteyenlerre

X