Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Sen canını sıkma allah buyuk hersey olcgna varıyor cok zor geciyor test gunu allah sabır versin inşallah guzl hberleri verrsın
Sizin test ne zaman benim perşembe.çok zor gerçekten ilaçlardan mıdır ne hep duygu değişikliği oluyor.bir sınırlı bir yumuşak, bir umutlu bir umutsuz.günler çok zor geçiyor.güzel haberler çabuk gelsin inşallah

Benim cumartesi inanki bende aynı durumdayım olcak mı olmucakmı diye bi düşünceler stres falan İnşşalh en hayırlısı olur Hakkı'mızda

Benm test gunum 18deydi yptım suan hamilesin dedi doktr 4gun donra tekrar kan vercem bklm hyrlısı ama inan bn 11agstsda idrar testi ypmıştım negatfti ve kn testi verdgm gne kadar hergun agldım inan cok degsk hislere kpılıyrsun umudnu yıtrme sadecd inan

arkadaslar herkese slm)kotu embiriyo kalitesinden dolayı aranızda kaan hocanın hastalari varmi?eğer varsa cvplarinizi bkliyorum lütfen

E eylulnazli ,@arslan33 kızlar nasılsınız?Doğumlarınız yaklaştı tahminim,haberlerinizi bekliyorum...
Allah hayırlı günde hayırlı doğum nasip etsin hepimize...
Canım yaa çok uzun oldu görüşmeyeli, forumları unuttuğumdan değil ama bişi görüp etkilenip doktorumun başının etini yediğim için yasak bana kadınlar klübü iyiyim şükür sadece gebeliğin 29. Haftasında gebelik zehirlenmesi oldum yüksek tansiyon yani. Şuanda tansiyon ilaçlarıyla iyi gidiyoruz.yarın 34 haftalık olucaz. Sen nasılsın, nasıl gidiyor, kaç haftalık oldun ?

Canım evet bende bakıyorum bakıyorum hiç yoksun meraklanmadım değil.Çok geçmiş olsun neyseki atlatmışsın çok şükür.Biraz rahat olup pozitif düşünmeye çalış,kafanı dağıt panik olma artık bak bebeğinde senin stresinden etkilenir.Az kalmış artık doğuma 3 4 hafta tahminim:)
Bizde iyiyiz çok şükür 30.haftadayız.Ben çok heyecanlıyım Ekimin sonuna doğru bizimde doğum kısmetse...Allah yardımcımız olsun,hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.

canım hayirli olsun saglikla dogurun inşallah acaba sorununz neydi kacinci denenemede gebe kaldiniz bir mahsuru yoksa biraz detaya girermisiniz birde embiriyo kalitesi nasıldı cvplarsaniz cok sevinirim

merhaba arkadaşlar aranızda bulantı ve kusmadan dolayı zofran zydis 8 mg kullanan var mı. bir haftada iki tane kullandım bu haptan ama bi yandan da korkuyorum bişey olur bebeğe diye.hiç bişey yiyip içemeyince mecbur kaldım doktor verdi sonuçta ama insan tedirgin oluyo yine de

:canim sakin endiselenme ben hayatımın hiç bir döneminde hamile kaldığım an kadar ilaç kullanmadım.5.aya kadar antibiyotikten tut gunde3 ila 4kere agri kesici bide düşük onluyucu igne kusmamak için şurup şuan surubun adını hatırlayamıyorum. dr.güven hiç kafana takma ben şahsen endiselenmekten kendi gebeliğimi kendime zehir ettim.hep panik hep panik hiç gezmedim ah bişey olucak diye gebe ligin boyunca hiç gezmedim.şimdi ise içimde bir ukte kaldi.sakin sen öyle yapma 5aya kadarda felaket kustum.insallah Allah izin verirse eğer hamile kalırsam asla bidaha böyle yapmayacağım.canim bebek doğunca daha endişeli oluyorsun malesef

Maşallah sizde kocamaaan olmuşsunuz. Heyecan tabi ki var Allahım sağlıklı doğumlar nasip etsin. İsteyen herkese tattırsın bu duyguyu. 3 4 hafta kaldı dediğin gibi. Eee hazırlıklara başladınız mı?

Bende kullandım canım hemde aylarca. Hiç merak etme bişi olmuyor

@aysem147r canım ben başka bir dr un çöp dediği 2. Kalite dondurulmuş embriyoyla hamile kaldım
canim benim 5tane orta kalite embiriyo vardı.5.güne bekletmek istediler.onlarda 3.günden sonra gelisimleri durdu kaan bey transfer etmek istemedi.canim seni nasil oldu kacinci deneme nde hamile kaldın birde kaan beyin hastasimisin.yumurtaların daha kaliteli olmasi icin herhangi bir kur falan uyguladinmi?

Merhaba arkadaşım benim dokuz tane embriyo vardı.yedisi kaliteli ikisi orta.üçünü dondurduk.altı tane beşinci güne bekledi.üç tanesi ulaştı.bir tane transfer edildi.benim hiç bir sorunum yok söylenene göre.ama tutmayınca tutmuyor.yani embriyo kalitesi falan ya da aylığı çokluğu çok önemli değil galiba.allah sıraya daha koymamış bizi.o isteyince iyi kalite kötü kalite demeden vercek inşallah.

canim inşallah en kisa zamanda bebisin sana gelir.canim şu kalite olayı resmen beni yıktı hiç bişey düşünmez oldum kafam karmakarışık 2.baslamama az kaldi ama ben aynı şeylerle karşılaşmaktan çok korkuyorum. senin ilk denemendi? embiriyolar kaliteli çıksın gerisi gelir inşallah canim sen histerskopi yaptinmi pihtilasma vs vs..bunlar önemli bide kaan beynimi hastasimisin?

Benim üçüncü denemem di arkadaşım.ilk tuttu kalp durdu.sonra ikinci tutmadı kaan beye geldik.oda tutmadı.histerekopi herşey yapıldı.benim sadece eşimde sperm hareketi azdı.onun dışında görünen hiç birşey yok.yaşım biraz geç otuzaltı yaşındayım.neden tutmuyor bilmiyorum.ümitliydim dedi kaan bey senden.bağışıklık sistemi olabilir diyor.bakalım bir de bu çıktı.nasip.ama sen kaliteye takılma.nasip işi bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…