Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Selam :KK54:yarın transferim var dualarınızı bekliyorum 7.denemem Rabbim bu sefer yüzümü guldursun inşallah :KK14:
Canim transferin hayirli olsun rabbim pozitifi gormeyi sonrada saglikli sihatli uzun omurlu evlat nasip etsin.bize guzel haberler verirsin ve umut olursun insallah :)

Sizin icin sevindim insallah hayrlisiyla ikinci bebeginizde olur saolun cevabiniz icin ege universitesindn randavu alicam pazartesi once devlet bunyesnde deneyim diyorum kusura bakmayin anca bugun girebldm siteye simdi gordum.
Merhaba canım eğer çocuk varsa devletten yararlanilmiyor rapor hakkını kullanamazsiniz özel olarak tüp bebek yaptirabilirsiniz

melindam}hayirli olsun transferin gerçekleşti herhalde inşallah bu sefer
bebisin işin veya bebislerin
sana sımsıkı tutunurlar.bende şuan reglimi
bkliyorum. canim sana kaç tane transfer edidi.canim ikinci çocuk devletten yaralanmayacagini nerden biliyorsun?

melindam}hayirli olsun transferin gerçekleşti herhalde inşallah bu sefer
bebisin işin veya bebislerin
sana sımsıkı tutunurlar.bende şuan reglimi
bkliyorum. canim sana kaç tane transfer edidi.canim ikinci çocuk devletten yaralanmayacagini nerden biliyorsun?
Amin canım inşallah 2 tane transfer edildi ben raporlu 3 hakkımı da kullandım ordan biliyorum sen hangi asamadasin canım

canim bugün kırmızılar gördüm iyice doğal yoldan umudum kesildi pazartesiye randevu aldım ignelere başlayacağız hayirlisiyla
Ayyy canim neguzel tedavin hayirlisi olsun cabuk zaman gecicek bi bakmissin bitmis bile :) benimde bugundu ama stresten olmadi pazartesiyemi randevu aldin insallah benim yarin gelir :)

papatyacim}Valla çok korkuyorum garip bir duygu beni sardı evet pazartesi 5.buçukta randevum bitmesine bitecek te transfer den sonra asıl stres başlayacak.sende mi tüp e baslayacaksin?ne olur bana dua edin bana gelişmelerden sizleri haberdar ederim canım haberin olsun eğer iğne ilaç alacak san irenbemi karşısında bulvar eczanesi var indirimi güzel yapiyor

papayatyacim inşallah olamazsın eğer olursa nda birbirimizden haberimiz olsun belki irenbede karşılaşırız.bakarsın tedavi surecimiz beraber başlar beraber mutlu sona ederiz.

Yuksek bir betahcg gormen dileğimle...neden bu kadar uzun surdu? Histereskopi genetik test falan yapıldı mı? Toplam kaça mal oldu.yazarsan çok sevinirim
Amin canım inşallah his ve genetik test yapılmadı bende rezerv azlığı esimde morfoloji sorunu var önce 3 ay kadar vitamin kullandık eşimle daha sonra 2 kere opu oldum ve arkasından transfer tedavi sırasında kist oldu küçük bi operasyon geçirdim her ay 250 lira muayene parası verdik bunların toplamı 10 bini buldu ilaçlar hariç sadece vitaminler 1056 lira tuttu 2000 de diğer ilaçlar arada bitenleri aldıklarımiz hariç Rabbim hepimizin kucağını doldursun inşallah :anne:

melindam}cok sagol Allah razi olsun seninle beraber şafak sayiyoruz.bu sürecte kendine beslenmene dikkat et.pozitif haberlerini bekliyoruz inşallah

krc05 krc05 canım merhaba,doğumun ne Zaman günü belli oldumu merak ettim seni.
canım benim selam.
doğumum oldu canım çok şükür kavuştuk oğlumla, hatta 2 haftayı devirdik bile:) Allahım sizlere de nasip etsin sağlıkla sıhhatle inşallah:)
sen nasılsın nasıl gidiyor kaç haftalık oldun canım? herşey yolundadır inşallah senin de baya oldu sanırım:)
foruma giremiyorum çok, inşallah herkes iyidir bol bol bebiş haberi vardır:)

X