Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Çok sevindim canıım. Sorunlar hiç bitmiyo ne yazık ki. Bende de şimdi 1 hafta gelişim geriliği çıktı. Bebeğin baş ve bacak kemiği haftasıyla uyumlu fakat karın çevresi 1 hafta geri. Halbuki bebeğim daha düne kadar 1 hafta önden giderdi. Dediğim gibi sağlıklı kucağımıza alana kadar hiç bitmiycek
canım bu tarz farklılıklar olabiliyor galiba bizim de doktor muayenesinde normal gözüküyordu hepsi ayrıntılı ultrasonda bacak boyuna göre kafa birkaç gün geri çıktı ama ben çok takılmadım bu duruma doktor normal olabilir dedi bacakları biraz uzun olacak dedi o da normal babamız uzun zaten babaya çekmiş ondan olsa gerek diye düşündüm:))) bi sağlık sorunu teşkil etmedikten sonra gerisine takılma bence bu güzel sürecin tadını çıkar !

ay canım hiç sorma gerçekten bebek bir mucize düşünsene dünyaya bir insan getiriyorsun, içinde bir canlıyı hissetmek öyle yüce ve güzel bir duygu ki....allahım herkese nasip etsin bu duyguyu yaşamayı!bazen diyorum acaba bizler zor hamile kaldığımız için mi böyle hissediyoruz yoksa herkes mi böyle hissediyor diye eğer sadece bizler hissediyorsak bu zor süreçlerden geçerek hamile kaldığım için de rabbime ayrı şükrediyorum ben her anına şahit oldukça şaşkınlık yaşıyorum ağlamak geliyor içimden kucağıma alacağım gün yaşayacaklarımı tahmin bile edemiyorum....allahım sağlıkla o günleri görmeyi de nasip etsin inşallah!!!
Bence çoğunlukla bizim gibi zor süreçler yaşayanlar bu şekilde düşünüyor.Normal süreçle hamileliklerde de tabiki stres heyecan korku vardır ama bizim gibi hassas ve tetik olamazlar diye düşünüyorum,bizi anlayamazlar asla sadece tahmin edebilirler.Dediğin gibi Allah'a şükrediyorum bende heranına şahit olduğum için ve transfer anını düşününce farklı boyuta giriyorum gerçekten...Allahım sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.Bende o kucağıma alacağım anı herakşam gözümü kapatıp hayal ediyorum...

Çok sevindim canıım. Sorunlar hiç bitmiyo ne yazık ki. Bende de şimdi 1 hafta gelişim geriliği çıktı. Bebeğin baş ve bacak kemiği haftasıyla uyumlu fakat karın çevresi 1 hafta geri. Halbuki bebeğim daha düne kadar 1 hafta önden giderdi. Dediğim gibi sağlıklı kucağımıza alana kadar hiç bitmiycek
Canım bir bilgim yok ama arslan33 güzel açıklamış durumu.Allaha emanet bebeklerimiz.Üzülme doktorun gerekeni yapar ve söyler muhakkak.

Kızlar Merhaba kan sulandirici olarak kaan beyin verdiği ilaç adı nedir kutusunda ne yazıyor acil cevap veriseniz sevinirim
canım bana ilk başta ecopirin vermişti ama transferden sonra oksapar iğneye geçtik hapı bıraktık iğneyi de hala kullanıyorum doğuma kadar da devam edeceğiz ama herkesinki farklı aynı olmuyor diye biliyorum

canım bana ilk başta ecopirin vermişti ama transferden sonra oksapar iğneye geçtik hapı bıraktık iğneyi de hala kullanıyorum doğuma kadar da devam edeceğiz ama herkesinki farklı aynı olmuyor diye biliyorum

kaan bey bana da reçete de oksapar yazmış. bende eczaneden aldım. Ama eczacı muadili olan ENOX kan sulandırıcı iğne vermiş. Yeni farkettim ben. kaan bey oda olabilir dedi akşam biraz rahatladım. Bundan sonra bana ders olsu tek tek isimlerini karşılatırırım...

Arkadaşlar çikolata kistinden dolayı Decapeptyl Depot a başladım, ama kanama oluyo sanki. Decapeptyl kullanan oldu mu bu normal mi?

Merhaba cumartesi transferim olacak. transfer sonrası ne kadar yattınız ? neler yaptınız? ve kaçıncı gün test yaptırdınız?
bana yardımcı olur musunuz ?

Merhaba cumartesi transferim olacak. transfer sonrası ne kadar yattınız ? neler yaptınız? ve kaçıncı gün test yaptırdınız?
bana yardımcı olur musunuz ?
Hakkında hayırlısı olsun cnm ben 3 gün yattım ama hasta gibi yatmadim yemek falan yapıyordum ama ani hareket etmemeye gayret ettim fazla supurge falan hiç yapmadım çamaşır serme yasaktı zaten ayağımin altına yastık koyup uzandim devamli ama kısmet işi bunlara göre hamile kalinmiyor aslında kısmet olduktan sonra gelir Şamdan sözü çok doğru rabbim hepimize yardım etsin kucagimizi boş bırakmasın...

kızlarr bugünkü test sonucum 26,06 artış olmuş şükür ama değer düşük bakalım kaan bey arayacak onu bekliyorum.inş sağlıklı bir şekilde dahada artar dua edin ne olur

kızlarr bugünkü test sonucum 26,06 artış olmuş şükür ama değer düşük bakalım kaan bey arayacak onu bekliyorum.inş sağlıklı bir şekilde dahada artar dua edin ne olur[/QUO
Çok sevindim cnm hakkında en hayırlısı olsun kaan bey ne dedi görüşebildin mi

Arkadaslar transferin 15. Günü ağrım çok adet oldum diye ikide bir gidiyorum. Ara ara bel ağrım var. Değeri yüksek çıkıp sonra düşen oldumu . Cumartesi yine test günum.. keşe ne zaman bakıyor kaan bey

arkadaşlar yarın transferim var benim için dua edin lütfen inş bebeğim(bebeklerim) bana sımsıkı tutunurlar size burdan güzel haberler vermeyi nasip eder Allahım.Birde transfer sonrası merkezde ne kadar yattınız tuvalete girdiniz mi yoksa sürgü mü istediniz yardımcı olursanız çok sevinirim

arkadaşlar yarın transferim var benim için dua edin lütfen inş bebeğim(bebeklerim) bana sımsıkı tutunurlar size burdan güzel haberler vermeyi nasip eder Allahım.Birde transfer sonrası merkezde ne kadar yattınız tuvalete girdiniz mi yoksa sürgü mü istediniz yardımcı olursanız çok sevinirim

canım hayırlısı olsun. İnş. 12 gün sonra önce ailene sonra bize güzel haber vermeyi nasip etsin allahım. Ben 40 dk yattım tuvalete gittim. 30 dk daha yattım sonra çıktım irenbeden. eve gidip 3 gün yattım. ama arada kalktım dolaştım. onun dışında dikkat ettim. kabak çekirdeği yedim her gün bir avuç. başkada özel olarak yaptığım bir şey olmadı. Buğün transferimin 16. günü işe bile başladım çoktan.

Allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın. hepimize eli ayağı düzgün hayırlı evlat versin. Dualarım seninle

Amin inşallah allahim hayirlisini nasip etsin.naide hemsire ole gorustum artis var ben 30 bekliyordum ama sonuc iyi dedi artmis.ilaclara devam cuma tekrar test.
İnşallah bebeğin sımsıkıca tunur sana dua et bol bol çok yerde gördüm bu değerle başlayıp yükseleni kalbini bozma bakarsın nazlı bir kız gelir :) mevlam neyler neylerse güzel eyler

canım hayırlısı olsun. İnş. 12 gün sonra önce ailene sonra bize güzel haber vermeyi nasip etsin allahım. Ben 40 dk yattım tuvalete gittim. 30 dk daha yattım sonra çıktım irenbeden. eve gidip 3 gün yattım. ama arada kalktım dolaştım. onun dışında dikkat ettim. kabak çekirdeği yedim her gün bir avuç. başkada özel olarak yaptığım bir şey olmadı. Buğün transferimin 16. günü işe bile başladım çoktan.

Allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın. hepimize eli ayağı düzgün hayırlı evlat versin. Dualarım seninle
amin inşallah. Allahım hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin balıkesirden gelicez biz.inş herşey yolunda gider çok teşekkür ediyorum

X