Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

CanimmmmC bende tamm sana yaziyodum noldu diyee.hadi gozun aydin cok sevindim vence deger iyi gibi.hayirlis olsun.darisi basima.senin kac embriyoydu kaçıncı günün du.merkezdemi yaptirdin tahlil
Sağol cnm benim ısallah büyün isteyen dileyen herkese nasip etsin Rabbim 2 tane 3 günlük tu ben aydinda yaşıyorum o yüzden burda bi hastanede yaptirdim Rabbim ugrasan Didinen herkese nasip etsin rabbim

Merhaba arkadaslar benimde pazartesi transferim var progestan fitili sabah 2 aksam2 kullaniyorum ben ayrica vagifem fitilde kullaniyorum sabah aksam sizde bu dozdami kullaniyorsunuz benim kullandiklarimmi fazla merak ettim lavaboya ciktigimda beyaz kesilmis yumurta aki gibi biseyler geliyor normalmi sizce

Merhaba arkadaslar benimde pazartesi transferim var progestan fitili sabah 2 aksam2 kullaniyorum ben ayrica vagifem fitilde kullaniyorum sabah aksam sizde bu dozdami kullaniyorsunuz benim kullandiklarimmi fazla merak ettim lavaboya ciktigimda beyaz kesilmis yumurta aki gibi biseyler geliyor normalmi sizce

Merhaba hayırlısı olsun cnm.evet normal ilaclar bende ayni dozda aynı ilaclari kullanıyorum

Çok ağrım vardı hele test yaptırdığım zaman adet oluyorum zannettim. Butun adet ağrılarım vardı inş yarinda senden güzel haber alicaz. Ben çok ağladım bütün hastaneye ayağa kalktı
CANIM GÖZÜN AYDIN ALLAHIM SAĞLIKLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN BU TEDAVİ SÜRECİ O KADAR SIKINTILI GEÇİYOR Kİ HER ANI AYRI STRES İYİ OLANA DA KÖTÜ OLANA DA AĞLIYORUZ HEP YETERKİ GÖZYAŞLARIMIZ MUTLULUKTAN OLSUN... ALLAHIM İNŞALLAH İSTEYEN HERKESE TARİFİ ZOR OLAN BU YÜCE DUYGUYU TATTIRSIN !!!

Hamile arkadaşlar size sorum olucak. 16 +4 olduğum gün bebeğimin hareketlerini hissettim. Çok netti, gaz ya da başka bişi olmasının imkanı yok şu an 17+2 oldum fakat o günden beri bir daha hissettmedim. Çok endişeliyim!

Kızlar test yaptım 128 çıktı deger 10. Gun düşük mu değer
Canim gozünüzaydin Rabbim kucağına almayi nasip etsin :anne:sakıncası yoksa sizde sorun neydi o_Oböyle güzel haberler okuyunca bizlere de umut oluyor benimde yarın randevum var büyük ihtimalle opu icin iğnelere baslicaz vitamin asamasindaydim darısı bizlerin başına :anneadayı:

Canim gozünüzaydin Rabbim kucağına almayi nasip etsin :anne:sakıncası yoksa sizde sorun neydi o_Oböyle güzel haberler okuyunca bizlere de umut oluyor benimde yarın randevum var büyük ihtimalle opu icin iğnelere baslicaz vitamin asamasindaydim darısı bizlerin başına :anneadayı:
Pcos luyum ben 4 yıllık evliyim 27 yaşındayım ilk tup denememiz 4 kez aşılama oldum 1 kez kimyasal gebelik yaşadım ısallah saglikla kucagimiza alırız isteyen herkese nasip etsin rabbim

Maşallah canım değer iyi gayet. Benimde 10. Gun 152 çıktı kaan bey 4 gün sonra yeniden tekrar edilecek dedi. Sana ne dedi canım[/QUOTE
Sağol cnm ben telefonla ulaştım aynen bana da 4 gün sonra tekrar la denildi sen direk orada yaptırmış sin sana artı bişey söylediler mi tek iki bi ihtimal var mi

Hayırlı olsun canım Allah kucağınada almayı nasip etsin Allahım bizede nasip etsin benimde çok az kaldı transfere.senin transferden sonra yolculuk sıkıntı oldumu bende 3 saat yol gelicem
Allah razı olsun cnm ben de 2.5 saat yol geldim ama merkezden çıktıktan sonra eşimle yemeğe falan gittik az bi mesafeydi ama yürüdüm gene bi sorun olmadı arabanın arkasında uyuyarak geldim eve kadar aslında bizim düşündüğümüz gibi olmuyo biz biraz tedirgin oluyoruz rahim de yumurtaları tutacak çok ince yoğun kıl gibi şeyler mevcut mus ama tedirgin olmamak elde degil

Hamile arkadaşlar size sorum olucak. 16 +4 olduğum gün bebeğimin hareketlerini hissettim. Çok netti, gaz ya da başka bişi olmasının imkanı yok şu an 17+2 oldum fakat o günden beri bir daha hissettmedim. Çok endişeliyim!
Merhaba Canım,hadi gözündaydın ilk hareketini duymuşsun ne güzel...Panik niye yapıyorsun heran hareket olmazmış okuduğum kadarıyla yoksa biz 13+5 olduk bugün tekmeleme yok henüz doğal olarak:)

Merhaba Canım,hadi gözündaydın ilk hareketini duymuşsun ne güzel...Panik niye yapıyorsun heran hareket olmazmış okuduğum kadarıyla yoksa biz 13+5 olduk bugün tekmeleme yok henüz doğal olarak:)
Canım 4 gün oldu ama :KK43: her an her dk beklemiyorum zaten daha çok küçük ama 4 gün de çok değil mi oo kocaman olmuşsunuz :))) senin daha çok erken canım benim, en az 16 haftalık olman gerekiyormuş ki o bile erken ilk gebelikte 22. Haftayı bulabiliyormuş. Ama işte önce hissedip sonra hissetmemek çok kötü bişey :KK43:

Sağol cnm ben telefonla ulaştım aynen bana da 4 gün sonra tekrar la denildi sen direk orada yaptırmış sin sana artı bişey söylediler mi tek iki bi ihtimal var mi
İrenbe bana çok yakın orda yaptırdım o yüzden. Birsey soylemedi kaan bey çok ağladığım için fırsat kalmadı. İlaçlara devam dedi 4 gün sonra yeniden yapılacak dedi. Sali tekrar gidicem nasipse. Ağrın var mı. Benim hala adet olcakmis gibi ağrılarım oluyor ara ara. Bide 11. Gün bir kaç damla leke oldu. Aradım normal dedi

X