Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Hamile olan arkadaşlar. Transferin 12. Günü bugün 10. Gun değerim 152 çıktı. Ama hala adet olcakmis gibi belim ve karnim ağrıyor. Normal mi bunlar. Birde 11. Gün çok hafif leke oldu...değeri böyle yüksek çıkıp yükselmeyen oldu mu hiç.

Yok canım o his hep olucak ben 17 haftalık hamileyim yeni geçti. Sürekli dr u arıyordum ben kasıklarım ağrıyo adet olucak gibiyim diye dr hep normal diyordu. Gerçekten de öyleymiş boşuna üzmüşüm o zamanlar kendimi

Benim adet olacak gibi değil ama ara ara kramp gibi geliyo sikistiriyor özellikle sağ kasigim belim hafif hafif agriyo

Kızlar çok normal. Kasık ağrısı hamilelik belirtisi. İlk başta bebek yerleştiği için ağrı olucak sonrada rahim genişlediği için kaslar ve bağlar ağrı yapıcak 4 ay a kadar olucak bunlar

kızlar merhaba.bugün test günümdü sabah yaptırdım.15,14 çıktı.nahide hemşireye bildirdim ne var ne yok diyebilirim dedi çarşamba tekrar istedi.böyle sonuç alıp yükselme olabilirmi ..benim için dua edin ne olur inş.bebeğim bana tutunur .sizler gibi güzel sonuçlar alırım bende.

Cnm ısallah değerlerin yükselir dualarim seninle stres yapma

Kaçıncı gün yaptirdin arkadaşım kaç embriyo konuldu. Allahım inş artış olur bende yarın yaptırcam tekrar.

Size bakıyordum ben de merak ettim çok. Inşallah değerlerin yükselir. Benim bi Arkadaşımın da çok az yükselmişti şimdi 8 aylık bir kızı var.

A arslan33 canım benim nasılsınız? Bi sorun yok dimi?
canım son kontrolumuzde durumumuzun iyileşmeye başladığını söyledi 1 aya kadar tamamen geçebileceğini söyledi çok şükür ayrıntılı ultrasonumuzu da yaptırdık oğlumuz gayet sağlıklı çok şükür :)))) allahım herkesin evladını sağlıklı bir şekilde annesine babasına bağışlasın

canım ben de 18. haftada hissetmeye başladım aslında daha önceki haftalarda da birşey oluyordu ama ben anlamamışım 18. haftada hareketler düzenli hale geldiğinde fark edebildim 16 -17. hafta erken biraz bence panik yapma belki çok büyük hareketlerini farkediyorsundur değilse onlar içerde kıpır kıpır oluyorlar 1-2 haftaya kadar daha düzenli hale gelecektir hareketleri bebeğinin ben 15. haftada annenin sesini uğultu halinde de olsa duymaya başlıyor diye okumuştum bol bol konuş onunla hatta ben ninni dinletiyordum sürekli kulağı alışsın diye şimdi ninniyi dinlettiğimde tepki veriyor hemen hareketleniyor sana da tavsiye ederim :)))

A arslan33 tatlım merhaba bende merak ettim Nasıl oldun,son kontrolde ne dedi doktorun iyisin inşallah...
canım iyileşme varmış durumda 1 aya kadar daha iyi olabilir dedi hatta doktor yavaş tempoda işe başlayabilirsin dedi ama okulda su çiçeği salgını olduğu için yine rapor aldım hamilelik döneminde çiçek tehlikeliymiş özellikle çeçek çıkartmayan hamileler için bilginiz olsun onun dışında gayet iyiyiz çok şükür sen nasılsın cinsiyetiniz belli oldu mu??

canım burdan tanıştığım bir arkadaşında seninkine yakın bir değeri vardı sonra düzenli artmaya başlamış hatta şu an ikizleri var geç tutunanlarda değer böyle düşük olabiliyomuş inşallah seninki de düzenli artar

Çok sevindim Canım daha iyi olmana.Bencede başlamaman iyi olmuş,Çiçek kızamık testlerini Kaan bey yaptırmıştı banada,çıkarmışım küçükken:) Bende iyiyim çok şükür,ayın 14 ünde randevumuz o gün öğreneceğiz cinsiyetimizi inşallah:) Ben çalışmıyorum düğünden sonra istifa etmiştim yani,evdede iş yemek yapmıyorum gibi birşey...Allahım hayırlısıyla kucağımıza alalım inşallah herşey güzel olsun.

İnanmıyorum daha şimdiden tepki veriyorlar Allahım mucize:)Bende okudum Canım anne karnında müzik dinlemenin faydasını.14.haftaya girdik bugün çok şükür,bende Mozart klasik müzik dinletiyorum bebeğime:)

Sağol cnm inş benim bebeğim de orda biryerlerde bana tutunmustur sıkı sıkı.

Çok sevindim canıım. Sorunlar hiç bitmiyo ne yazık ki. Bende de şimdi 1 hafta gelişim geriliği çıktı. Bebeğin baş ve bacak kemiği haftasıyla uyumlu fakat karın çevresi 1 hafta geri. Halbuki bebeğim daha düne kadar 1 hafta önden giderdi. Dediğim gibi sağlıklı kucağımıza alana kadar hiç bitmiycek

İnanmıyorum daha şimdiden tepki veriyorlar Allahım mucize:)Bende okudum Canım anne karnında müzik dinlemenin faydasını.14.haftaya girdik bugün çok şükür,bende Mozart klasik müzik dinletiyorum bebeğime:)
ay canım hiç sorma gerçekten bebek bir mucize düşünsene dünyaya bir insan getiriyorsun, içinde bir canlıyı hissetmek öyle yüce ve güzel bir duygu ki....allahım herkese nasip etsin bu duyguyu yaşamayı!bazen diyorum acaba bizler zor hamile kaldığımız için mi böyle hissediyoruz yoksa herkes mi böyle hissediyor diye eğer sadece bizler hissediyorsak bu zor süreçlerden geçerek hamile kaldığım için de rabbime ayrı şükrediyorum ben her anına şahit oldukça şaşkınlık yaşıyorum ağlamak geliyor içimden kucağıma alacağım gün yaşayacaklarımı tahmin bile edemiyorum....allahım sağlıkla o günleri görmeyi de nasip etsin inşallah!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…