Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Allah allah ilginc. Her dr un yontemi farkli tabi. Kaan Bey ne derse o. Ben de cok icmeyim bari zaten bir yudum alsam hemen sıkısan bi tipim :) peki canim transferden sonra igneler var mi ? 2. Gun oluyormus galiba nasil olacak bu isler :)
Aynen devam bütğn ilaçlara.benim kansulandırıcı iğnelerim var hergün karından,3 günde birde kalçadan.senin öle bi sıkıntın yoksa iğne yoktur.

Allah allah ilginc. Her dr un yontemi farkli tabi. Kaan Bey ne derse o. Ben de cok icmeyim bari zaten bir yudum alsam hemen sıkısan bi tipim :) peki canim transferden sonra igneler var mi ? 2. Gun oluyormus galiba nasil olacak bu isler :)
Cnm bence su iç transfer günü bende sıkışıktım ama ultrasonda baktılar mesane çok dolu değil diye su bastılar ve cok oluyor su basmaları cnm

arkadaşlar mrb bende transfer sürecine girdim şuan doğum kontrol hapı kullanıyorum ve haftaya rahim çizme yapılacak rahim çizmede aneztezi altında mı yapıyorlar nasıl bir işlem ve transfer sonrası 3 saat uzaklıktaki bi ilde oturuyorum problem olur mu acaba izmir dışından gelip yaptıran var mı aranızda

Benim bugün 3.günüm.bol su içmeye çaşılışıyorum kabıZlığa karşı.yatıyorum genelde ama çok sıkıcı.Allah sağlık versin yatmak zorunda bırakmasın çok zor.3.gün embriyosu.2 tane koydurduk.bakalım artık nasip
Benim 1 tane 5. Gün emriyosu cnm ben iş yapmıyorum arada geziniyorum evde kan akışını hızlandırıyor muş rahim içinde iyimis diye

Benim 1 tane 5. Gün emriyosu cnm ben iş yapmıyorum arada geziniyorum evde kan akışını hızlandırıyor muş rahim içinde iyimis diye
Bende sürekli yatmıyorum canım,geziniyorum arada hatta bugün artıkdışarıda çıktım.senin içinde hayırlısı olsun,5.gün embriyolarının tutunma ihtimali daha yüksekmiş.umarım tutunur bebişlerimiz.

Transfer yaptıran sevgili anne adaylarımız:) bol bol çiğ kabak çekirdeği tüketin. Denenmiştir:) Hadi hayırlı haberleriniz gelsin inşallah.

Bende sürekli yatmıyorum canım,geziniyorum arada hatta bugün artıkdışarıda çıktım.senin içinde hayırlısı olsun,5.gün embriyolarının tutunma ihtimali daha yüksekmiş.umarım tutunur bebişlerimiz.
İnşallah cnm tüm bu yolda emek sarf eden herkesin bebişleri tutunur.

arkadaşlar mrb bende transfer sürecine girdim şuan doğum kontrol hapı kullanıyorum ve haftaya rahim çizme yapılacak rahim çizmede aneztezi altında mı yapıyorlar nasıl bir işlem transfer öncesi takviye olarak ne verdiler ve transfer sonrası 3 saat uzaklıktaki bi ilde oturuyorum problem olur mu acaba izmir dışından gelip yaptıran var mı aranızda

Cnm bence su iç transfer günü bende sıkışıktım ama ultrasonda baktılar mesane çok dolu değil diye su bastılar ve cok oluyor su basmaları cnm
hım sağol canım tamam içeyim bari. Senin de transfer hayırlı olsun inşallah güzel haberler alacağız bana da moral olacak :)

arkadaşlar mrb bende transfer sürecine girdim şuan doğum kontrol hapı kullanıyorum ve haftaya rahim çizme yapılacak rahim çizmede aneztezi altında mı yapıyorlar nasıl bir işlem transfer öncesi takviye olarak ne verdiler ve transfer sonrası 3 saat uzaklıktaki bi ilde oturuyorum problem olur mu acaba izmir dışından gelip yaptıran var mı aranızda
Hayırlı olsun canım. Histeroskopi olacak anladığım kadarıyla o işlemde de rahim çizme de yapıyor Kaan Bey. Evet işlem anestezi altında yapılıyor.
Transfer öncesinde rahim kalınlaştırıcı ilaçlar ve b12 vitamini ve folic asit veriyor.
Burada Balıkesir'den Denizli, Aydın, Bodrum'dan gelen arkadaşlar var. Bebeklerini kucaklarına aldılar bile. Hiç merak etme yavaş yavaş dönerseniz eve hiç bir şey olmaz.
Allah tamamına erdirsin.

Hayırlı olsun canım. Histeroskopi olacak anladığım kadarıyla o işlemde de rahim çizme de yapıyor Kaan Bey. Evet işlem anestezi altında yapılıyor.
Transfer öncesinde rahim kalınlaştırıcı ilaçlar ve b12 vitamini ve folic asit veriyor.
Burada Balıkesir'den Denizli, Aydın, Bodrum'dan gelen arkadaşlar var. Bebeklerini kucaklarına aldılar bile. Hiç merak etme yavaş yavaş dönerseniz eve hiç bir şey olmaz.
Allah tamamına erdirsin.
Çok teşekkürler balıkesirden geliyorum bende hayırlısı olsun hepimiz için

Haftaya pazartesi kanda bakcaz.inşallah yüzümüz güler.çok korkuyorum sonucu nasıl beklerim bilmiyorum
Bazen bana da zaman gecmiyor gibi geliyor seni dusunemiyorum :) peki transfere karar verilirken kan testi falan istedi mi kan bey yoksa sadece rahim kalinligina bakip mi karar verdi ?

Bazen bana da zaman gecmiyor gibi geliyor seni dusunemiyorum :) peki transfere karar verilirken kan testi falan istedi mi kan bey yoksa sadece rahim kalinligina bakip mi karar verdi ?[/
16 martta rahim hazırlığı için olan ilaçlara başkadık.kullandım 28 ine kadar.ogün gidincede ultrasonla ölçtü kalınlığı 1 nisanda yapalım transferi dedi.

E eylulnazli canım merhaba
Test sonuçlarını bekliyordun nasıl?herşey güzeldir bebişin iyidir eminim:)
Birşey soracağım sana transferden sonra hibor u ne kadar süre kullandınız?

Haftaya pazartesi kanda bakcaz.inşallah yüzümüz güler.çok korkuyorum sonucu nasıl beklerim bilmiyorum
Hayırlı haberlerini verirsin inşallah.Rahat ol,stres yapma canım.Kaderimizde ne varsa onu yaşıyoruz,Allah'ım dualarımızı kabul etsin bizleri evlat sahibi yapıp kucağımıza almayı kısmet etsin.

Arkadaşlar herkese merhaba öncelikle inşAllah hepiniz güzel haberler alır bebişlerinizi kucağınıza alırsınız Rabbim kimseyi evlat hasretiyle sınamasın.. :emir_bebek:
Ben 23 yaşındayım amh değerim 1.0 fsh: 9.69 Lh: 0.948 e2: 64.75 yumurta rezervim düşük 2 kez tüp bebek denedik ama malesef kaliteli yumurta elde edilemedi.. Birincisini Gaziantep Novafertilde ikincisini istanbul Maslak Acıbadem de yaptırdım şimdi tekrar denemek istiyorum ama memorial mi Kaan bozkurt mu kararsizim.. benim gibi rezerv sorunu olan var mi yardımcı olur musunuz.. Teşekkürler..:110:

X