Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

eylulnazlost: 45864324 .!.:
Canım adetten sonra 18. Gün transfer oluyor
Ozaman on sekiz günüm var demek bakalım ozamana kadar inş. Taşınmış olurum. Ertelemek istemiyorum buda bir denk gelme sonucta ikisinin ayni ayda ilsasi aklima bile gelmezdi yok ev bulcaz yok alacagiz fln .kendiliğinden oldu herşey. Nasip artik cnm .sen nasilsin bebisin nasil

Merhaba kızlar tranafer icin adet olmayı bekliyordum erken oldu bugün oldum pazartesi kontrolum var .ve bu arada borca girerek ev almaya kalktik ve olucak nasipse tasinma fasillari fln olucak onbes gün e sanırım. Ayni gunleremi denk gelicek napsam ne etsem cok kararaisim.

Belki yeni ev ve bebek aynı anda gelir:) Çok strese sokma kendini yardımcı varsa anne kardeş falan yardımcı olurlar sana. İnşallah transfere kadar her şey hallolur.
Ben konsere gidecektim bu cuma yok dedim şimdi sigaralı ortam falan hasta olurum her şeyi erteledim:)
Çok kasmamak lazım tabi ama insan bu dönemde hasta olmaktan korkuyor.
Allah emeklerimizi karşılıksız çıkarmasın inşallah.

Ozaman on sekiz günüm var demek bakalım ozamana kadar inş. Taşınmış olurum. Ertelemek istemiyorum buda bir denk gelme sonucta ikisinin ayni ayda ilsasi aklima bile gelmezdi yok ev bulcaz yok alacagiz fln .kendiliğinden oldu herşey. Nasip artik cnm .sen nasilsin bebisin nasil
pazartesi saat kaçta irenbedesiniz?

Belki yeni ev ve bebek aynı anda gelir:) Çok strese sokma kendini yardımcı varsa anne kardeş falan yardımcı olurlar sana. İnşallah transfere kadar her şey hallolur.
Ben konsere gidecektim bu cuma yok dedim şimdi sigaralı ortam falan hasta olurum her şeyi erteledim:)
Çok kasmamak lazım tabi ama insan bu dönemde hasta olmaktan korkuyor.
Allah emeklerimizi karşılıksız çıkarmasın inşallah.

Amerikan n cnm inşallah evet insan her ihtimali düşünüyor bu süreçte. Stresten çok korkuyorum ya bu taainmadan dolayı bisey olur doye ama yapcak bosi yok .bebeğim zor animda benimle olucak inş dusununce stresim bitiyor.tarh belli olsun herseyi bigundede olsa halledip sonra dinlenmeye gecerim diye düşünüyorum. Senin belli oldumu transfer günün

Çok şükür iyiyiz canım bugün 13 haftalık olduk şimdilik bi yaramazlık yok. Sizin transferleri bekliyoruz heyecanla :))

Amerikan n cnm inşallah evet insan her ihtimali düşünüyor bu süreçte. Stresten çok korkuyorum ya bu taainmadan dolayı bisey olur doye ama yapcak bosi yok .bebeğim zor animda benimle olucak inş dusununce stresim bitiyor.tarh belli olsun herseyi bigundede olsa halledip sonra dinlenmeye gecerim diye düşünüyorum. Senin belli oldumu transfer günün
Yok canım belli değil daha. Bakalım ne zaman olacak çok merak ediyorum ben de :)

Kızlar cuma günü transferim yapıldı..çok kolay oldu,hiç acı duymadım.ama şimdi beklemek çok zor.nasıl gecer bu hafta bilmiyorum..

Kızlar cuma günü transferim yapıldı..çok kolay oldu,hiç acı duymadım.ama şimdi beklemek çok zor.nasıl gecer bu hafta bilmiyorum..
Hadi hayırlısı olsun. Heyecanlı bekleyiş başladı :)

Transfer öncesi ne kadar su içtin transfer sonrası sürgü istedin mi, idrarı tutmak zor oldu mu?
Çok soru oldu ama merak ediyorum ben de bu aşamayı :)

Hadi hayırlısı olsun. Heyecanlı bekleyiş başladı :)

Transfer öncesi ne kadar su içtin transfer sonrası sürgü istedin mi, idrarı tutmak zor oldu mu?
Çok soru oldu ama merak ediyorum ben de bu aşamayı :)
Extra su içmedim,zaten ilaçlardan sanırım sık idrar ihtiyacım oluyodu.beklerken birazda stesten sanırım çok sıkıştım.transferden sonra daha iyiydim.yarım saat sonra wc yi kullanabilirsin dediler.çok zorlanmadım beklerken.

Extra su içmedim,zaten ilaçlardan sanırım sık idrar ihtiyacım oluyodu.beklerken birazda stesten sanırım çok sıkıştım.transferden sonra daha iyiydim.yarım saat sonra wc yi kullanabilirsin dediler.çok zorlanmadım beklerken.
Ama benim kafamı karıştıran,israil beyin hastasıyla aynı odadaydık onun hemşiresi transferden gelince hemen wc yi kullab dedi.israil bey mesane kasılınca rahimde kasılır diye öle tavsiye ediyomuş

Hayırlısı olsun
Hayırlısı olsun canım.hayırlı haberler alalım inşallah..
inşallah canım tüm bizim gibi bekleyenlerin allah yüzüne baksın cnm benim ilk gün neler yapıyorsun kabızlık için neler yapıyorsun kaçınçı gün emriyosu ve kaç tane katıldı cnm cok soru sordum

Benim bugün 3.günüm.bol su içmeye çaşılışıyorum kabıZlığa karşı.yatıyorum genelde ama çok sıkıcı.Allah sağlık versin yatmak zorunda bırakmasın çok zor.3.gün embriyosu.2 tane koydurduk.bakalım artık nasip

Ama benim kafamı karıştıran,israil beyin hastasıyla aynı odadaydık onun hemşiresi transferden gelince hemen wc yi kullab dedi.israil bey mesane kasılınca rahimde kasılır diye öle tavsiye ediyomuş
Allah allah ilginc. Her dr un yontemi farkli tabi. Kaan Bey ne derse o. Ben de cok icmeyim bari zaten bir yudum alsam hemen sıkısan bi tipim :) peki canim transferden sonra igneler var mi ? 2. Gun oluyormus galiba nasil olacak bu isler :)

X