- 13 Temmuz 2014
- 806
- 601
- Konu Sahibi mavinehir17
- #8.221
Yok biz asansorde tek indik cnm...Asansörde beraber indiğimiz arkadaş olabilir misin? Şimdi aklıma geldî
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok biz asansorde tek indik cnm...Asansörde beraber indiğimiz arkadaş olabilir misin? Şimdi aklıma geldî
canım fsh ve amh değerin kaç yaşda kaçCanım benim durum karışık. Sebepsize doğru gidiyoruz. En başta FSH yüksek çıkmıştı yaşadığım yerdeki doktorlar yumurta rezervi tükeniyor dedi. Ama Kaan Bey ultrason görüntüsü ve amh a bakarak yumurta durumu iyi dedi. Şu an çikolata kisti olma ihtimali olan bir şey var. Ama o da net değil. Eşimde problem yok. Yaklaşık 8 aydır deniyoruz ama olmuyor. 2-3 ay daha dene dedi. Olmazsa tedaviye geçeceğiz.
canım benim Rabbim yardımcın olsun sana güç versin.. tamam uzaklaş ama olaki güzel bi haber aldın bizi unutma emi haberdar etArkadaşlAr hepiinize selam..
Öncelikle hamile kalmıs arkadaşları tebrik ederim.. Beni sormuşsunuz sizi bilgilendireyim. Bugün gittim Kaan Bey'e ve bgn 7 hftlık olmama rağmen embriyo 6 haftalıkmıs ultrasonda ..henüz kalp atımı da yok.. Embriyo 3 mm cıvarıymıs.. İlerleme varmıs ama istenilen düzeyde değilmis.. Benim hic umudum yok dedi...Cumartesi tekrar gel dedi.. Kaan beyin haberi yok ama karar verdim eğer kalp atımı olmazsa aldırıcam.. Cünkü ben artık dayanamıyorum her gidisim bi kalp çarpıntısı zaten ben iyi dayandığımı düsünüyorum bende ya vardır ya da yoktur. Belirsizlik cok kotu bisey.. Buradan uzaklasmak istiyorum.. İnternette benim gibi varmı diye araştırmaktan cok yoruldum. Buraya bakınca ister istemez araştırmada buluyorum kendimi.. Kafamı toplamam lazım..hepinize çok teşekkür ederim hep yanımdaydınız.. Umarım evlatlarınızı sağ salim kucağınıza alırsın.. Sevgilerimle
canım o halde listedeki durumunu güncelliyorum histeroskopi için bekliyor yapıyorum olumsuz sonuç görmek istemiyorum ordaMerhaba kizlar
Biliyosunuz bnm ilk deneme olumsuzdu.kaan beyle hizli bi giris yaptik.bi tahlil istedi sonucunu bugun ilettim bu hafta histo icin randewu al demis. Nasipse cuma histom var.
@blue-eyes cnm nolur uzulme guclu ol. Senin minigin savasci.sende savas guclu ol bol bol dua et hakkinda hayirlisi cnm
canım maalesef bu endişeler hiç geçmeyecek çok zor bulduğumuz için başına birşey gelmesinden çok korkuyoruz ve sürekli en kötüsünü düşünüyoruz ama Allah ın izni ile bebişin hep seninle olacak kucağına sağlıkla aldığın günleri göreceksinkızlar özellikle yeni hamiş olanlar sizdede benim içimdeki korku varmı şöyle bi tam sevinemiyorum ilk transferimde pozitif sonuçu görünce herşey biticek zannediyodum çevremdeki insanlara söylerken bile korkuyorum ya değerim katlanmazsa ya keseyi göremezsem ya o minik kalp atışını duyamazsam diye gerçekten çok korkuyorum
Canım çok teşekkür ederim dediğin gibi o kadar zor bulduk ki dediğin gibi senin cinsiyet bellimi bide dün belim ağrıdı baya sende de olmuşmuyducanım maalesef bu endişeler hiç geçmeyecek çok zor bulduğumuz için başına birşey gelmesinden çok korkuyoruz ve sürekli en kötüsünü düşünüyoruz ama Allah ın izni ile bebişin hep seninle olacak kucağına sağlıkla aldığın günleri göreceksin
Cumartesi bende ikinci kan tahlilim olucak o saatlerde orda olucam canım :)Cmt 10.30 da histom var. Gelecek olan var mı. ?
maalesef canım nazlı bebeğimin cinsiyeti belli değil göstertmiyo kendini benim belağrım hiç olmadı ama normal ağrıların olması hem hormonal değişim hemde kullandığımız ilaçlar hele ki progestan bunlara neden oluyor ağrılara çok takılma çalışmıyorsan dinlenemeye çalış bol bolCanım çok teşekkür ederim dediğin gibi o kadar zor bulduk ki dediğin gibi senin cinsiyet bellimi bide dün belim ağrıdı baya sende de olmuşmuydu
Korkulacak hiçbir şey yok inan bana. Zaten ne olduğunu anlamadan uyuyorsun hem de tatlı tatlı . Sonra bir bakıyorsun ki uyanıyorsun.Canım benim bir yıl oldu pco lu olduğum söylenmişti bana ama küçük bi yerde yaşıyorum ben pek doktorları ii değil Kaan beye yönlendim o yüzden daha önce buradaki doktor hsg çekmeye çalıştı ama rahim ağzı kapalıymış çekemedi bakalım Kaan bey çekebilecek mi ? Anesteziden çok korkuyorum:-(
sağol canım insan ister istemez korkuyo bugün daha iiiyim allaha şükür umarım en kısa zamanda gösterir cinsiyetinimaalesef canım nazlı bebeğimin cinsiyeti belli değil göstertmiyo kendini benim belağrım hiç olmadı ama normal ağrıların olması hem hormonal değişim hemde kullandığımız ilaçlar hele ki progestan bunlara neden oluyor ağrılara çok takılma çalışmıyorsan dinlenemeye çalış bol bol
FSH 3 ay baktırdım 14, 16 ve 14 çıktı amh 4,30. FSH menapoz gösteriyor diğeri ise gayet iyi. FSH stresten ve diğer hormonlardan etkilendiği için amh daha güvenilirmiş. Bu ay 21. gün progesteron da baktıracağım o da yumurtamın kalitesini gösterecekmiş.canım fsh ve amh değerin kaç yaşda kaç
Yaşım da 27FSH 3 ay baktırdım 14, 16 ve 14 çıktı amh 4,30. FSH menapoz gösteriyor diğeri ise gayet iyi. FSH stresten ve diğer hormonlardan etkilendiği için amh daha güvenilirmiş. Bu ay 21. gün progesteron da baktıracağım o da yumurtamın kalitesini gösterecekmiş.
bence değerlerin epeyce güzellllllllllllllllllllllllllYaşım da 27
Teşekkür ederim canım evet çok az kaldı sabırsızım :)Hadi hayirli transferler canim minik mucizelerinle kavuşmana az kaldı :))
Amin güzelim inşallah :)Harika bir haber canım maşallah ve arkasından güzel haberler inşallah:)