- Konu Sahibi mavinehir17
- #8.181
kızlar telden mesajlar birbirine girdi kusura bakmayın hepinizi etiketlemeye çalıştım ama daha da karıştırdım etiketleyemediğim herkese de teşekkür ederim iyi dilekleriniz için
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yarın güzel haberleri de senden bekliyoruz canım benim :)tamammmdirr tesekkur ederimm:)))) ben manisadayim burda yaptiriim diodum ama gidip merkezdemi yaptirsam yaa hem kaan hocayida gormus oluruz:)
Yarindan sonra:)))insallahhh canim..ozelden mesaj attim sana bu aradayarın güzel haberleri de senden bekliyoruz canım benim :)
Canım çok sevindim. Hayırlı olsun. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.Canım kaan bey ben 10. Gün bakturıyorum ona rağmen çok iyi dedi ikiz olabilir dedi ama daha belli değil tabi:) salya sümük ağladık eşimle kaan beyde walla iyi haber veriyorum yine ağlıyosunuz diyo
Arkadaşım hakkında hayırlısı olsun inşallah. Kendini ne zaman iyi hissedersen dön, bizler sana destek için buradayız.ArkadaşlAr hepiinize selam..
Öncelikle hamile kalmıs arkadaşları tebrik ederim.. Beni sormuşsunuz sizi bilgilendireyim. Bugün gittim Kaan Bey'e ve bgn 7 hftlık olmama rağmen embriyo 6 haftalıkmıs ultrasonda ..henüz kalp atımı da yok.. Embriyo 3 mm cıvarıymıs.. İlerleme varmıs ama istenilen düzeyde değilmis.. Benim hic umudum yok dedi...Cumartesi tekrar gel dedi.. Kaan beyin haberi yok ama karar verdim eğer kalp atımı olmazsa aldırıcam.. Cünkü ben artık dayanamıyorum her gidisim bi kalp çarpıntısı zaten ben iyi dayandığımı düsünüyorum bende ya vardır ya da yoktur. Belirsizlik cok kotu bisey.. Buradan uzaklasmak istiyorum.. İnternette benim gibi varmı diye araştırmaktan cok yoruldum. Buraya bakınca ister istemez araştırmada buluyorum kendimi.. Kafamı toplamam lazım..hepinize çok teşekkür ederim hep yanımdaydınız.. Umarım evlatlarınızı sağ salim kucağınıza alırsın.. Sevgilerimle
Canım hayırlı olsun transferin. Güzel haberlerini bekliyoruz. Ben de aynı saatlerde oradaydım. Denk gelmedik herhaldeBenim olumsuz sonucu degistirirmsnz. bugun tranfer ins. sonra guzel haberler
amin canım inşallah dediğin gibi olur.. inşallah boşuna üzülmüş olurum...çok çok sağol canım birazda olsun rahatlattın beniMerak etme inan bana herkeste aynı psikoloji oluyor. Bende 9.güne kadar gayet pozitiftim. 10.gün gittim idrar tahlili yaptım. Ne oldu negatif çıktı. Başladım ağlamaya "yine olmadı" diye. Eşim sinirden delirdi "ben sana yapma demedim mi neden boş yere kendini üzüyorsun, sen hamilesin göreceksin" diye. Hakikaten 13.gün gidip kan verdiğimde hamile olduğumu öğrendim. Yani boş yere zehir olan 4 gün. İnşallah güzel haberi alacağız senden de. İçimde hep olumlu şeyler var bu son transferlere ilişkin. Allah bekleyen herkesin yüzünü güldürsün canım. Tabi senin de:)
ayy inşallah ya çok umutluydum ama ağrılarım başlayınca tamam bitti olmadı işte diye kendimi yemeye başladım.inşallah dediğin gibi olurBen de özleme katılıyorum son 2 gün bende sivilcelenmeye başladım dakika başı tuvalete gidip bakıyorum çok şükür Rabbim bizi sevindirdi seni de sevindirecek bak göreceksin
Canım senin opu kaçtaydı sanki seni gördüm karnını tutarak biri çıkıyodu senmiydin biz asansörün ordaki koltukta oturuyoduk inş toplananların hepsi döllenir inşMerhaba arkadaşlar çok şükür opuyu atlattım bugün. Anestezi çarptı ancak kendime gelebildim. Hamdolsun şimdi daha iyiyim. Bakalım kaç tane kardan bebeğim olacak?
geçmiş olsun canım inşallah toplananların hepsi döllenirMerhaba arkadaşlar çok şükür opuyu atlattım bugün. Anestezi çarptı ancak kendime gelebildim. Hamdolsun şimdi daha iyiyim. Bakalım kaç tane kardan bebeğim olacak?
Aaa oglemi cnm... heyecandan kendimi bile goremiodumCanım hayırlı olsun transferin. Güzel haberlerini bekliyoruz. Ben de aynı saatlerde oradaydım. Denk gelmedik herhalde
Canım çok sevindim hayırlı olsun insallah seninde güzel sonucunu alacağız az kaldı :)Merhaba kizlar
Biliyosunuz bnm ilk deneme olumsuzdu.kaan beyle hizli bi giris yaptik.bi tahlil istedi sonucunu bugun ilettim bu hafta histo icin randewu al demis. Nasipse cuma histom var.
blue-eyes cnm nolur uzulme guclu ol. Senin minigin savasci.sende savas guclu ol bol bol dua et hakkinda hayirlisi cnm
Geçmiş olsun canım inşallah birsürü kardan bebeğin olur abilerine kardeş olur kaç yumin toplandı ?Merhaba arkadaşlar çok şükür opuyu atlattım bugün. Anestezi çarptı ancak kendime gelebildim. Hamdolsun şimdi daha iyiyim. Bakalım kaç tane kardan bebeğim olacak?
Canım opum sabah on buçuktaydı. Üzerimde sarı kazak, siyah tayt, siyah çizme vardıCanım senin opu kaçtaydı sanki seni gördüm karnını tutarak biri çıkıyodu senmiydin biz asansörün ordaki koltukta oturuyoduk inş toplananların hepsi döllenir inş
Asansörde beraber indiğimiz arkadaş olabilir misin? Şimdi aklıma geldîAaa oglemi cnm... heyecandan kendimi bile goremiodum
canım üzerine çok dikkat etmedim ama sadece karnını tutarak çıkan biri gözüme çarpmıştıCanım opum sabah on buçuktaydı. Üzerimde sarı kazak, siyah tayt, siyah çizme vardı
canım bunlar cok normal ben bu haftamda bıle acaba kalbı durdumu endısesı yasıyorum hep.. hep dua et ALLAH ın izniyle hiç birsey olmaz bebegıne. fazla kimseye de soyleme bence ılk uc ayı bır atlat bebıs buyusun sonra soylersınızkızlar özellikle yeni hamiş olanlar sizdede benim içimdeki korku varmı şöyle bi tam sevinemiyorum ilk transferimde pozitif sonuçu görünce herşey biticek zannediyodum çevremdeki insanlara söylerken bile korkuyorum ya değerim katlanmazsa ya keseyi göremezsem ya o minik kalp atışını duyamazsam diye gerçekten çok korkuyorum