Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Arkadaslar irenbeden ardilar 5 yumurtam dollenmisti 5 de kardan bebek olmus ama aklima takilan tecrubeli arkadaslardan bilgi istiyorum 4 tanesi 8-9hucreli ,1 tanesi 5 hucreli yani boyle olan varmiydi 5 hucreli kotumu oluyo..
Canım maşallah 5 karsan bebeğin var. Kaliteli olması iyi tabiki ama
Arkadaslar irenbeden ardilar 5 yumurtam dollenmisti 5 de kardan bebek olmus ama aklima takilan tecrubeli arkadaslardan bilgi istiyorum 4 tanesi 8-9hucreli ,1 tanesi 5 hucreli yani boyle olan varmiydi 5 hucreli kotumu oluyo..
Maşallah canım 5 kardan bebeğine. Kalitelerine fazla takılma Rabbim ol dedikten sonra her türlü olur. Allah yardımcın olsun :nazar:

merhaba kader arkadaşlarım, yeni gelen arkadaşlarımız sizler de hoş geldiniz, bir kaç gündür forum a giremedim biraz zehirlendim :KK43: maşallah gün geçtikçe daha büyük bir aile oluyoruz, sevinçlerimiz de üzüntülerimiz de ortak ve hepimiz taa içimizde hissediyoruz....
benim transferim CuMaRtEsİ......... saat 14:00 ....... yarın orada olacak bazı arkadaşlar da var..... desteklerinizi ve dualarınızı bekliyorum. orada olacak arkadaşlar sizleri görmeyi de çok isterim. ben yukarda olacağım.
hepimiz için hayırlısı olsun, yüzümüz gülsün, göbişler dolsun. AMİN.
efil79 efil79 canım Allah.ın izniyle bebeklerine kavuşuyorsun inşallah 12 gün sonra bize güzel haberler verirsin ve bebeğin seni hiç bırakmaz. Dualarım seninle.

Selam canim senin bugun test gununmuydu.pembelerden korkma canim.burada epey kanamasi olup hic sorun cikmayan annecikler var.icini ferah tut
Ay ins ya sabahtan beri agliorum... Adet gb de gelio ama ilac kullandigim icin olmama lazim. tup de ogle olmustu 8-9. gun adet olmustum ilaclari birakinca... hayirlisi artik allah buyuk

:KK70::KK70::KK70:Yok Valla Hiç Niyetim Yok Hatta 12.Günmü Yapsam Diyorum... Gögüs altımda,karın bölgesi gibi ağrılar giriyo, batıyor.. Bazen regl olcam diyorum sonra geçiyor... Bendeki Dengesizlik sebebiyle erken bakmıcam:-)

Ya sende enazindan bi hareket var ayrica bu ilaclari igne ve fitili kullandikca ztn relg olmucaksin rahat ol her wc ye gttiginde stres olma. Gun yaklasiyo bnde stres olmaya basladim bnde hic hicbir sey yok ne gogus ne kasik ne batma hic:eek:

Ya sende enazindan bi hareket var ayrica bu ilaclari igne ve fitili kullandikca ztn relg olmucaksin rahat ol her wc ye gttiginde stres olma. Gun yaklasiyo bnde stres olmaya basladim bnde hic hicbir sey yok ne gogus ne kasik ne batma hic:eek:

Seninkimi iyi benimkimi iyi hiç anlamadım :KK17:belki belirti vardırda sen hissetmiyosundyr. Bu arada senin regl zamanın ne zamandı? Benim mesela dündü... Belki alışkanlıktan öyle hissediyorum.seninde zamanın gelince belki sende hissedersin

X