- 6 Aralık 2015
- 19.106
- 26.520
- Konu Sahibi mavinehir17
- #22.681
ben ayni anda histeroskopi de olmuştum belki ondan bana verilen anestezi daha agirmistir bilemedim.Ben anestezili çektirdim rahim filmini uyandıktan 15 dk sonra kalktım ağrı sızı olmadi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben ayni anda histeroskopi de olmuştum belki ondan bana verilen anestezi daha agirmistir bilemedim.Ben anestezili çektirdim rahim filmini uyandıktan 15 dk sonra kalktım ağrı sızı olmadi
Hımm anladım canım olabilir çok geçmiş olsunben ayni anda histeroskopi de olmuştum belki ondan bana verilen anestezi daha agirmistir bilemedim.
benim rahim filminden hemen sonra tup bebek yapildi zarari olsa yapilmazdi heralde bence de korunma derimRahim filmini cektirdim kizlar.Yanliz anestezi mahvetti beni.Inanilmaz bi baş dönmesi yapti.Kanamam biraz fazla geldi 1 gunde kesildi.Doktor korunmayin gebelik sansi yüksek dedi.Bazi doktorlar korunun saglikli gebelik olmayabilir diyormus.siz ne diosunuz?
Fiyat için ne söylediler canımBen de bugün ümit hanimla görüştüm resmen hayran kaldim harika bir doktor irenbeyi de sevdim. üstelik fiyatlar öyle cok uçuk değilmiş
tedavi ücreti 5500 (1 opu 1 transfer) dediler smyrana ve medicalparkda 7000 demişlerdi. ilaclar da 2000-3000 arası. bi de bana histeroskopi önerdi doktor 1000 de oFiyat için ne söylediler canım
İrenbe de rapor geçmiyor sanırım.tedavi ücreti 5500 (1 opu 1 transfer) dediler smyrana ve medicalparkda 7000 demişlerdi. ilaclar da 2000-3000 arası. bi de bana histeroskopi önerdi doktor 1000 de o
evet malesef gecmiyorİrenbe de rapor geçmiyor sanırım.
benim ümit hanimla ilk görüsmem cok iyi gecti insallah tedavi de öyle gecerkızlar merhaba yarın irenbeye ön görüşme için gidecegim hem çok heyecanlıyım hem çok kararsız memnunmusunuz irenbeden
inşallah canım RABBİM yardımcın olsun tez zamanda güzel sonuçlar alırsın inş benim 2. deneme olacak ilki tepecikte oldu ama başarısız şimsi hastane araştıyorum ve çok kafam karıştı ücretleri nasıl ??*benim ümit hanimla ilk görüsmem cok iyi gecti insallah tedavi de öyle gecer
benim de bu 4. olacak. daha önce tinaztepe ve medicalparkda denedim. tinaztepede doktor ve ekip cok ilgili cok güler yüzlüydü hepsini cok seviyordum ama orada sonuc elde edemeyince daha profesyonel bi yer arayışına girdim sonra medicale gittim açıksi medicalde tinaztepedeki gibi sıcak aile ortami gibi bi ortam yoktu raha profesyonellerdi ama doktorum aşırı yoğun bundan ötürü hep bi iletisimsizlik kopukluk yaşadım ondan irenbeye gittim doktor sirf ön görüşmede 45 dkya yakin zaman ayirdi bize, cep telefonunu aradim hemen açtı ilgilendi vs bunlar benim için çok önemli.inşallah canım RABBİM yardımcın olsun tez zamanda güzel sonuçlar alırsın inş benim 2. deneme olacak ilki tepecikte oldu ama başarısız şimsi hastane araştıyorum ve çok kafam karıştı ücretleri nasıl ??*
anladım canım bende yarın hem irenbeeye hemde smyrna gidicem ön görüşme için bakalım artık hayırlısı doktorun ilgisi alakası yaklaşımı çok önemli gercekten insanı çok etkiliyor..hakkımızda hayırlısı olsun bizde en kıza zamanda bebişlerimize kavusuruz inşallah.. bende 2 kere laporoskopi bi kere histereskopi oldum denedik olmadı bi sefer daha zamanı var dedik ama insan gördükçe istiyor bi yandan korkuyor herşey çok güzel olucaak ve biz anne olucaz buna inanıyorum emeklerimizi boşa çıkarmasın MEVLAMbenim de bu 4. olacak. daha önce tinaztepe ve medicalparkda denedim. tinaztepede doktor ve ekip cok ilgili cok güler yüzlüydü hepsini cok seviyordum ama orada sonuc elde edemeyince daha profesyonel bi yer arayışına girdim sonra medicale gittim açıksi medicalde tinaztepedeki gibi sıcak aile ortami gibi bi ortam yoktu raha profesyonellerdi ama doktorum aşırı yoğun bundan ötürü hep bi iletisimsizlik kopukluk yaşadım ondan irenbeye gittim doktor sirf ön görüşmede 45 dkya yakin zaman ayirdi bize, cep telefonunu aradim hemen açtı ilgilendi vs bunlar benim için çok önemli.
irenbede 5500 tedavi + 2500-3000 arasi ilaçlar tutar tahmini eğer histeroskopi gerekirse 1000 de o. smyrana ile de görüştüm irenbe daha iyi geldi bana
insallah senin hakkinda da neresi hayırlı olacaksa Allah orayi içine sindirsin. senin problem neydi ki laparoskopi filan oldun?anladım canım bende yarın hem irenbeeye hemde smyrna gidicem ön görüşme için bakalım artık hayırlısı doktorun ilgisi alakası yaklaşımı çok önemli gercekten insanı çok etkiliyor..hakkımızda hayırlısı olsun bizde en kıza zamanda bebişlerimize kavusuruz inşallah.. bende 2 kere laporoskopi bi kere histereskopi oldum denedik olmadı bi sefer daha zamanı var dedik ama insan gördükçe istiyor bi yandan korkuyor herşey çok güzel olucaak ve biz anne olucaz buna inanıyorum emeklerimizi boşa çıkarmasın MEVLAM
cok gecmis olsun bayaga sey atlatmissin. bende de cikolata kistleri var cnm onlar sorun cikariyor bizde de benim de ilk iki deneme senin ki gibi kimyasal gebelik oldu üçüncüsü direk negatif. bu senin problemle alakali aslinda istanbul memorial da semra karaman var cok uzman ama tabi oraya gitme imkanin olur mu... bende benim hastaligimla alakali uzman olduğu icin ümit hanima gittim en sonbenim tüplerimden kaynaklı tıkalıydı hidrosalpinks vardı her ikisindede 2014 de oldum laporoskopi doktor ameliyata giremeden önce tüplerini baglıcam dedi çıktıktan sonra yasın küçün oldugu için açtık ikisinide dedi öyle 1 seneye yakın geçti sonra aşılama falan derken bidaha rahim filmi çekildi tekrar kapnmıs ve iltahaplanmıs bu sefer ki doktorum dedi tüplerini baglıcam tüp bebege başlamadan önce eger hamile kalırsan bu iltahap düşüge yol acar oldum ameliyat tüplerimi bagladı sıkıntı yaşamayalım diye sonra tüp bebek yapıldı degerlerim yükseldi ama normal bi şekilde yükselmedi sonra zaten bi anda düşemeye başladı dedi saglıksız embriyo tutunamaz kendini atmak ister öyle kapandı konu 1 seneyi geçti şimdi tekrar başlıcam 5 senedir o hastane senin burası benim git gel git gel yıprattı baya ara verdik bizde işe falan girdim kafam dagılsın diye şimdi tekrar bi denemek istiyoruz yaşımda fazla ilerlemeden.. senin nasıl oldu canım sende baya denemişşin hiç tutan oldumu
İstanbul’u düşündüm bi ara çok ama malum baya bi git gel yol zaten zorlu bir şüreç o yüzden pek Sıcak bakamadım Bülent traşı baya araştırmıştım ama nasip olmadı Semra karamanı hiç duymadım bi araştırayım onu da onlara gerek kalmadan güzel haberler alırız umarımcok gecmis olsun bayaga sey atlatmissin. bende de cikolata kistleri var cnm onlar sorun cikariyor bizde de benim de ilk iki deneme senin ki gibi kimyasal gebelik oldu üçüncüsü direk negatif. bu senin problemle alakali aslinda istanbul memorial da semra karaman var cok uzman ama tabi oraya gitme imkanin olur mu... bende benim hastaligimla alakali uzman olduğu icin ümit hanima gittim en son
Merhaba canım, ben memnunum. 3 aydır vitamin kullanıp ayda bir kontrole gidiyordum. Bu ay iğnelere başladık.kızlar merhaba yarın irenbeye ön görüşme için gidecegim hem çok heyecanlıyım hem çok kararsız memnunmusunuz irenbeden
Merhaba bize de kaan bey 3 ay vitamin ve 3 ayri igne verdi gecici menopozdayim birbucuk ayimi tamamladim . Size nasil bir tedavi onerdiler insllh hayirlisi ile olumlu sonuclanir tedavilerimizMerhaba canım, ben memnunum. 3 aydır vitamin kullanıp ayda bir kontrole gidiyordum. Bu ay iğnelere başladık.