- 14 Mart 2015
- 7.525
- 5.469
-
- Konu Sahibi mavinehir17
- #22.581
Doktorum kaan bozkurtla tanışmadan önce 6 yıl boyunca başka doktorlarla yanlış tedavilerle bebek sahibi olmaya çalıştık. Kapalı tüplerime aşılama yaptılar 3 kez. Baska bi doktor ameliyat etti tuplerimi actilar rahimdeki ur temizlendi sonra 3 kez daha basarisiz tup bebek deneyimimiz oldu. Artik doktorlar cocugumun olmayacagini ve tup bebekle bile hic sansim olmadigini soyledi. Umudumu tamamen kaybetmisken ablamin sayesinde doktorum kaan bozkurtla tanistik bir kere daha ve son kez kaan doktorumla denemek istedik. Antalyadan izmire tedaviye gittik geldik .Bana bir sürü beslenme önerisinde bulundu. Sonra ilaçlar ve doktorum ne dediyse disiplinle uyguladık. Ona çok inandık ve çok güvendik. Doktorumun sayesinde şu an hamileyim allah'a şükür. Toplam 7 kez denemiş olduk ama kaan doktorumla hamileligi başardık. O bizim mucizemiz oldu. Ben ve tüm ailem onu çok seviyoruz ona minnettarız onun sayesinde umudumuz oldu. Allah nasip ederse bebeklerimi kucağıma aldığım zaman doktorumu ziyarete gideceğiz . Kaan doktorumu herkese oneriyorum.. o çok iyi bi doktor evet ama en çokta çok daha iyi bi insan ..
Çok tskr ederim canimAllah kucagimiza almak nasib etsin ins canim..ne mutlu size kaan bey vesile olmus bize oldugu gibi.Allah ol dedi oldu cok sukur.daim etsin Rabbim
Doktorum kaan bozkurtla tanışmadan önce 6 yıl boyunca başka doktorlarla yanlış tedavilerle bebek sahibi olmaya çalıştık. Kapalı tüplerime aşılama yaptılar 3 kez. Baska bi doktor ameliyat etti tuplerimi actilar rahimdeki ur temizlendi sonra 3 kez daha basarisiz tup bebek deneyimimiz oldu. Artik doktorlar cocugumun olmayacagini ve tup bebekle bile hic sansim olmadigini soyledi. Umudumu tamamen kaybetmisken ablamin sayesinde doktorum kaan bozkurtla tanistik bir kere daha ve son kez kaan doktorumla denemek istedik. Antalyadan izmire tedaviye gittik geldik .Bana bir sürü beslenme önerisinde bulundu. Sonra ilaçlar ve doktorum ne dediyse disiplinle uyguladık. Ona çok inandık ve çok güvendik. Doktorumun sayesinde şu an hamileyim allah'a şükür. Toplam 7 kez denemiş olduk ama kaan doktorumla hamileligi başardık. O bizim mucizemiz oldu. Ben ve tüm ailem onu çok seviyoruz ona minnettarız onun sayesinde umudumuz oldu. Allah nasip ederse bebeklerimi kucağıma aldığım zaman doktorumu ziyarete gideceğiz . Kaan doktorumu herkese oneriyorum.. o çok iyi bi doktor evet ama en çokta çok daha iyi bi insan ..
Ya o saygıdeğer doktorunuz öncelikle internette saçma sapan paylaşım yapmayı bıraksın da biraz kendi alanında araştırmalar yapsın.millete yanlış tedaviler uygulayıp duruyor ne başarısından bahsediyorsun sen.ya bırakın ucuz reklamlarıDoktorum kaan bozkurtla tanışmadan önce 6 yıl boyunca başka doktorlarla yanlış tedavilerle bebek sahibi olmaya çalıştık. Kapalı tüplerime aşılama yaptılar 3 kez. Baska bi doktor ameliyat etti tuplerimi actilar rahimdeki ur temizlendi sonra 3 kez daha basarisiz tup bebek deneyimimiz oldu. Artik doktorlar cocugumun olmayacagini ve tup bebekle bile hic sansim olmadigini soyledi. Umudumu tamamen kaybetmisken ablamin sayesinde doktorum kaan bozkurtla tanistik bir kere daha ve son kez kaan doktorumla denemek istedik. Antalyadan izmire tedaviye gittik geldik .Bana bir sürü beslenme önerisinde bulundu. Sonra ilaçlar ve doktorum ne dediyse disiplinle uyguladık. Ona çok inandık ve çok güvendik. Doktorumun sayesinde şu an hamileyim allah'a şükür. Toplam 7 kez denemiş olduk ama kaan doktorumla hamileligi başardık. O bizim mucizemiz oldu. Ben ve tüm ailem onu çok seviyoruz ona minnettarız onun sayesinde umudumuz oldu. Allah nasip ederse bebeklerimi kucağıma aldığım zaman doktorumu ziyarete gideceğiz . Kaan doktorumu herkese oneriyorum.. o çok iyi bi doktor evet ama en çokta çok daha iyi bi insan ..
Kaan bey’den mi bahsediyorsunuz? Nasıl yanlış tedavi uyguladı? Açık yazarmısınız? Ortaya yazıp gitmeyin lütfen burda tedavi gören ve başlamayı düşünen birçok insan var. Kafa karışıklığı olmasın.Ya o saygıdeğer doktorunuz öncelikle internette saçma sapan paylaşım yapmayı bıraksın da biraz kendi alanında araştırmalar yapsın.millete yanlış tedaviler uygulayıp duruyor ne başarısından bahsediyorsun sen.ya bırakın ucuz reklamları
Çok doğru söylediniz, bu sayfayı 1 yıl takip ettim.tedaviler gordum.ama ilk defa bu nicki görüyorum. ....Cok tup bebek denemesi yapmissiniz ama nedense bu deneyimlerinizle ilgili hicbir paylasiminiz yok! Kaan beyle olan tedavi surecinde de yok ve hoop birden ortaya cikip sonucu yazip doktoru oven bir mj gonderiysunuz durduk yerde. Doktorun reklamini yaptiginiz o kadar belli ki, ciddi kk takipcileri bu mj lara kanmiyor artik, bilginize...
Lolita gebeliğin hayırlı olsun inşallah sağ salim kucağına almak nasip olır.Kaan beyin eski hastasıyım 1 yıl kadar önce negatif denemem oldu, buaralar tekrar tedaviye başlamayı düşünüyorum.Aklımda iki merkez var.Sormak istediğim birkaç birşey var yardımcı olursan sevinirim.Sorununuz sadece pko muydu?Eşinin değerleri nasıldı ve nasıl bir tedavi uygulandı? Birde fiyatlar hakkında bilgi verebilir misin?Allah kucagimiza almak nasib etsin ins canim..ne mutlu size kaan bey vesile olmus bize oldugu gibi.Allah ol dedi oldu cok sukur.daim etsin Rabbim
Lolita gebeliğin hayırlı olsun inşallah sağ salim kucağına almak nasip olır.Kaan beyin eski hastasıyım 1 yıl kadar önce negatif denemem oldu, buaralar tekrar tedaviye başlamayı düşünüyorum.Aklımda iki merkez var.Sormak istediğim birkaç birşey var yardımcı olursan sevinirim.Sorununuz sadece pko muydu?Eşinin değerleri nasıldı ve nasıl bir tedavi uygulandı? Birde fiyatlar hakkında bilgi verebilir misin?
Bizde de görünürde sorun yok Ocak ayında negatif denemelerimiz oldu, şimdi tekrar düşünüyoruz imsi ve embriyo kamera sistemi ile takip istiyorum gidip görüşmek gerekiyor bunları uygulayıp uygulamadıklarını soracağım.Saolasin amin Allah razi olsun.tabikide yardimci olurum.evet sadece pko wardi bende esimin degerleri normaldi.tup bebek uygulandi canim bana.oncesi vitamin takviyeleri duzenli kntroller tahliller vs.fiyatlar suan hepsi aklimda yok.ama histereskopi flanda oldum 10 bini gecmistir
Arkadaşlar gebelik oluştuktan sonra dostinex ilacını kullananınız oldu mu acaba
evet ben doktorumu övecegim cunku onun sayesinde ben hamile kaldim.. herkesi kendi niyeti ile allaha havale ediyorum iyi dusunenide kotu dusunenideKaan bey’den mi bahsediyorsunuz? Nasıl yanlış tedavi uyguladı? Açık yazarmısınız? Ortaya yazıp gitmeyin lütfen burda tedavi gören ve başlamayı düşünen birçok insan var. Kafa karışıklığı olmasın.
evet ben doktorumu övecegim cunku onun sayesinde ben hamile kaldim.. herkesi kendi niyeti ile allaha havale ediyorum iyi dusunenide kotu dusunenideYa o saygıdeğer doktorunuz öncelikle internette saçma sapan paylaşım yapmayı bıraksın da biraz kendi alanında araştırmalar yapsın.millete yanlış tedaviler uygulayıp duruyor ne başarısından bahsediyorsun sen.ya bırakın ucuz reklamları
Bende buradan yazılanlar 'an dolayı bugün gittim. Ama hayal kırıklığına uğradım. Hiç ilgili değil. Bir şey danışmak için gittim . Resmen gel bakalım bi hastamız ol sonra bakarız. Herşey paramı ya.