Tüp Bebek Merkezleri İzmir Dr Kaan Bozkurt

Herkese selamlar,

Ben de aylardır başka bir doktorla devam ederken olumsuz aşılama denemeleri sonrasında kaan bey'e gittim daha önce de bir görüşmemiz olmuştu ama sonrasında kendi doktorumla devam etmiştim, şimdi tüp bebek için kaan bey'le görüştüm. Kist yoksa bu ay başlarız diye bir umutla gittim. Evet kist yoktu ama kaan bey önce Histeroskopi yapılmasını önerdi, yine bana bıraktı ama biz tavsiye ediyoruz dedi. Deneyimli arkadaşlardan bir yorum almak istedim. Hsg bakılmıştı daha önce ve herhangi bir sorun yoktu şimdi bu kesinlikle yapılmalı mı yoksa boşuna zaman mı kaybediyorum kafam çok karıştı :KK43:
Canim bence bu isler onermeyle olmamali emin konusmali benim doktorum hitroskobi yapilacak dedi yaptirmistik.

Kaan bey yapalım dedi, ben sordum yapmamız şart mı diye. Nedenlerini anlattı, sorumluluk sana ait istemezsen yapmadan devam ederiz ama ben yapılmasını tavsiye ediyorum dedi. Ancak okuduğum kadarıyla her doktor tüp bebek öncesi bunu yapmıyor. Ondan sormak istedim

Herkese selamlar,

Ben de aylardır başka bir doktorla devam ederken olumsuz aşılama denemeleri sonrasında kaan bey'e gittim daha önce de bir görüşmemiz olmuştu ama sonrasında kendi doktorumla devam etmiştim, şimdi tüp bebek için kaan bey'le görüştüm. Kist yoksa bu ay başlarız diye bir umutla gittim. Evet kist yoktu ama kaan bey önce Histeroskopi yapılmasını önerdi, yine bana bıraktı ama biz tavsiye ediyoruz dedi. Deneyimli arkadaşlardan bir yorum almak istedim. Hsg bakılmıştı daha önce ve herhangi bir sorun yoktu şimdi bu kesinlikle yapılmalı mı yoksa boşuna zaman mı kaybediyorum kafam çok karıştı :KK43:

Bence histereskopi onemli birsey canim asla boşa zaman degil.cunku rahim cok onemli embiryo icin bu detayi sakin atlama.bende hsg oldum ama yaptirdim histereskopi genede..onemli bi detay hemde cok bana gore

Harika bir doktor işinde cok iyi. Bana tup bebek onermemesine ragmen zorlamamizla basladik. Transferim oldu ve pko hastasi oldugum icin daha dikkatli davrandi.Şuan test günümü bekliyorum 5 gün kaldi.

Harika bir doktor işinde cok iyi. Bana tup bebek onermemesine ragmen zorlamamizla basladik. Transferim oldu ve pko hastasi oldugum icin daha dikkatli davrandi.Şuan test günümü bekliyorum 5 gün kaldi.

Hadi hayirlisi canim ins Rabbim ol demistir olmustur.bende pkoyum bu arada..bizede tüp bebek icin erken dedi kaan bey ama biz istedik Rabbimde nasib etti cok skur

Yorumlarınız için teşekkürler.. pazartesi histerespokiyi olucam bakalım inşallah sonraki ayda da hayırlı haberle geri dönüş yapabilirim.. İnsan bir an önce olsun istiyor ama bekleyelim bakalım :KK17:

Yorumlarınız için teşekkürler.. pazartesi histerespokiyi olucam bakalım inşallah sonraki ayda da hayırlı haberle geri dönüş yapabilirim.. İnsan bir an önce olsun istiyor ama bekleyelim bakalım :KK17:

Zaman herseyin ilaci canim.evet insan sabirsjz oluyor bu surecte haklisin..dogru karari verdin emin olll.mujdeli haberide verirsjn ins bizlere

İyi akşamlar hanımlar ben de Kaan Beye başladım inşaallah hayırlısı ben daha önce 3 tüp bebek yaptırmıştır başka yerde şimdi Kaan Bey kromozom testi yaptı onun sonuçlarına göre Era testi yapıcak yaptıran varmı nasıl oluyor Allahım hepimizin kucağını doldursun

İyi akşamlar hanımlar ben de Kaan Beye başladım inşaallah hayırlısı ben daha önce 3 tüp bebek yaptırmıştır başka yerde şimdi Kaan Bey kromozom testi yaptı onun sonuçlarına göre Era testi yapıcak yaptıran varmı nasıl oluyor Allahım hepimizin kucağını doldursun

Tedavin hayirli olsun cnm..Allah nasib etsin ins

Hadi hayirlisi canim ins Rabbim ol demistir olmustur.bende pkoyum bu arada..bizede tüp bebek icin erken dedi kaan bey ama biz istedik Rabbimde nasib etti cok skur

Insallah canim umutlu konustu doktorumuz %70 şansin var diyor ama tabî herşey rabbimizden. Günler geçmek bilmiyor

Kaçinci gün embriyosuydu sizin? Benim 3.gün konuldu 2 tane 8 hücreli. Birds idrar testi yaptinizmi evde. Ben 4.gün yaptim negatif cikti :KK43:
Canım transferin hayırlı olsun inşallah pozitifli sonuçlar nasip olur sana ve tüm bekleyenlere:dua: sabırsızlannman çok normal ama biraz sabret zaman öyle böyle geçiyor. Ben 8. Gün idrar testi yapmıştım pozitif çıkmıştı ama 11. Gün negatif çıktı, aynı gün kanda pozitif çıktı. Demem o ki idrar testine güvenme sakın unutma en doğru sonuç kanda çıkar :nazar: inşallah kanda pozitifi görürsün Allah’a emanet olun :KK200:

Canım transferin hayırlı olsun inşallah pozitifli sonuçlar nasip olur sana ve tüm bekleyenlere:dua: sabırsızlannman çok normal ama biraz sabret zaman öyle böyle geçiyor. Ben 8. Gün idrar testi yapmıştım pozitif çıkmıştı ama 11. Gün negatif çıktı, aynı gün kanda pozitif çıktı. Demem o ki idrar testine güvenme sakın unutma en doğru sonuç kanda çıkar :nazar: inşallah kanda pozitifi görürsün Allah’a emanet olun :KK200:

Canim çok tesekkur ederim güzel cevabin icin bekleyecegim evet bugun de aksam ettik :) zaman azaliyor. Umarim bende hamis kervanina katilirim

Doktorum kaan bozkurtla tanışmadan önce 6 yıl boyunca başka doktorlarla yanlış tedavilerle bebek sahibi olmaya çalıştık. Kapalı tüplerime aşılama yaptılar 3 kez. Baska bi doktor ameliyat etti tuplerimi actilar rahimdeki ur temizlendi sonra 3 kez daha basarisiz tup bebek deneyimimiz oldu. Artik doktorlar cocugumun olmayacagini ve tup bebekle bile hic sansim olmadigini soyledi. Umudumu tamamen kaybetmisken ablamin sayesinde doktorum kaan bozkurtla tanistik bir kere daha ve son kez kaan doktorumla denemek istedik. Antalyadan izmire tedaviye gittik geldik .Bana bir sürü beslenme önerisinde bulundu. Sonra ilaçlar ve doktorum ne dediyse disiplinle uyguladık. Ona çok inandık ve çok güvendik. Doktorumun sayesinde şu an hamileyim allah'a şükür. Toplam 7 kez denemiş olduk ama kaan doktorumla hamileligi başardık. O bizim mucizemiz oldu. Ben ve tüm ailem onu çok seviyoruz ona minnettarız onun sayesinde umudumuz oldu. Allah nasip ederse bebeklerimi kucağıma aldığım zaman doktorumu ziyarete gideceğiz . Kaan doktorumu herkese oneriyorum.. o çok iyi bi doktor evet ama en çokta çok daha iyi bi insan ..

X