- 3 Ağustos 2013
- 688
- 1.132
- Konu Sahibi mavinehir17
- #21.941
selam herkese:)
kızlar sizleri burda gördüğüme çok ama çok sevindim:) cycas , @kalbiminozu, ozlem_hakaan , @Mormutfakli, P perceneige , @blue-eyes, purplelife34 hepinizi ayrı ayrı öpüyorum
ben Kaan Hoca'nın çok karmaşık olmayan ve ilk denemesinde hamile kalan bir hastası olarak burda çok ahkam kesmek istemedim. çok daha zor durumda olup bebeğine kavuşmuş arkadaşlarımın yorumları ilaç gibi geldi bana.
Sevgili arkadaşlar, yaşadıklarınızı kimse küçümsemiyor, kimse olur böyle şeyler demiyor; ancak eğer bu merkezle ve doktorla tedavinize devam etmiyorsanız, daha önce yaptığınız başınıza gelen yorumları tekrar tekrar yazarak şu anda tedaviye Kaan Hoca'yla başlamış olan, tedavisi süren, hatta transfer aşamasında olan birçok arkadaşımızın moralini bozuyorsunuz. ben Kaan Hoca'yı araştırıp bulduktan sonra ilk adresim bu topic oldu. kararım bu sayfalarda kesinleşti. transfer dönemim buradaki arkadaşlarımın güzel yorumlarıyla sakin ve stressiz geçti. ve çok şükür sonuç olumlu oldu. evet yaşadıklarınızı yazın elbette, ama uzatıp durmanın bir manası yok, bu sayfayı üye olmadan okuyan onlarca insan var, her gün güzel birşeyler duymak için takip ediyorlar burayı.... siz de biliyorsunuz ki bu tedavide moral çok önemli, tedavisi süren arkadaşların moralini bozmaya da kimsenin hakkı yok. tekrar söylüyorum yaşadığınız olumsuzlukları yazmayın demiyorum ama devamlı her sayfada tekrarlamak çok da hoş değil.
tuzu kuru biri gibi konuşmak istemem, bebeğim olduğu halde bu sayfayı takip etmemden anlamışsınızdır öyle olmadığımı, her arkadaşımızın olumlu sonuçlar almasını bebeğine kavuşmasını yürekten istiyorum, güzel haberler almak umuduyla takip ediyorum sayfayı ki bizim zamanımızdan çok az arkadaşımız yazmaya devam ediyor, tanımadıklarımızın bile güzel haberleri bizi mutlu ediyor.
Güzel haberlerin geldiği günler olsun yine umarım, öfkeli arkadaşlarımız da burada değilse de başka merkezlerde bebeklerine kavuşurlar inşallah...
purplelife34 pozitif enerjine hayranım canım benim Allahım sana da en kısa zamanda nasip etsin meleğini, hem de doğal yollardan inşallahh
Sen de öylesin canım benim. Seni pozitif enerjinle hatırlıyorum hep. Bir seçim yapmak lazım bu hayatta, başımıza ne gelirse gelsin. Sahip olduklarımıza sarılıp şükretmek mi, neden olmadı diye kendimize hayatı zehir etmek mi. İlk seçeneği yapmaya çalışıyorum ben. Hayırlısı diyorum. Sağlığıma, huzuruma, dünya iyisi bir eşe sahip olmama ve daha bir sürü şeye sahip olmama şükrediyorum hep.
Herkesin bir sınavı var bu hayatta. Neler okuyoruz duyuyoruz çocuğumun olmaması da neymiş bu da dert mi diyorum bazen bunları gördükçe.
Allah önce can sağlığı ve sevdiklerimizin sağlığını versin de her şeyin bir çözümü var bu hayatta. Çok öpüyorum seni ve de tatlı yavrunu :)