Arkadaşlar dün üst kat komşumun düşük yaptığını öğrendim. Az önce geçmiş olsun demek için çıktım. Evinde bir bayan daha vardı. Bebekten açıldı muhabbet. Bu konuda yaşadıklarını paylaştı. Evlendikten sonra çocuğu olmayınca Bizim adını sıkça duyduğumuz ünlü Semra Kahraman'a gitmiş, muayene olmuş. Tüplerinde sıvı birikimi olduğunu, bu şekilde ancak ve ancak dış gebelik geçirebileceğini, normal yolla asla hamile kalamayacağını, kalsa bile düşük yapacağını söylemiş. Tüplerini almamız gerek demiş. Kadın tam tüplerini aldırmaya hazırlanıyormuş ki, iki aylık gebe olduğunu öğrenmiş. Düştü mü diye sordum. Hayır, sapasağlam, sorunsuz bir şekilde doğurdum dedi. Ben tüplerinde sıvı birikimi olupta doğuran birisini daha hiç duymamıştım. Demek ki, Rabbim ol dedikten sonra olmayacak hiçbirşey yok bunu anladım. Bu topikte gerek daha tedavi aşamasında olan gerek transfer aşamasında olan gerekse negatifi yada pozitifi alan tüm arkadaşlarım için söylüyorum. İnşallah hepimiz Rabbimin ol dediği kullardan oluruz. Hepiniz dualarımdasınız.