Ben 2 aydir dinlendim. Bu ay adette gidicem. Duruma gore karar veririm. Ya transfer ya da yumi toplamaBu ay transfer icin hazirlaniyrm.kismetse olacak sen ne durumdasin
Ben 2 aydir dinlendim. Bu ay adette gidicem. Duruma gore karar veririm. Ya transfer ya da yumi toplama
Transferin seni bebegine kavustursun. Ne gun olacak
Önümüzdeki hafta adet olurum, hadi hayırlısı, belki aynı anlarda orada oluruz, konusuruzDaha belli degil bende 2 aydir dinleniyrm dkontrol hapi kullandim. Tahminim adetten 20 gun sonra fln. Diğeri oyle olmustu. O da eylulun 10u gibi oluyor
Üzülme canım,nolurmrb ben yeni katıldım bayramın ilk günü 10.günümde kanamamla birlikte tüp bebeğime veda ettim herşey çok güzel gidiyordu bayramda bana veda etti ilk denemem ege özel tüp bebek merkezinde yptırdık rafael levi doktorıum duyan varmı yada oraya giden bana yardımcı olabilirmisniz lütfen
çok üzüldüm çok ağladım ama elimden gelen bişey yok herşey allahın elinde sağlıklı bebeklerimiz olur inş.Üzülme canım,nolurgeçmiş olsun.
çok üzüldüm çok ağladım ama elimden gelen bişey yok herşey allahın elinde sağlıklı bebeklerimiz olur inş.
Rafael levi yi tanıyan yok muçok üzüldüm çok ağladım ama elimden gelen bişey yok herşey allahın elinde sağlıklı bebeklerimiz olur inş.
Ben de bebeğimi kaybetmiştim karnımdayken.çok üzüldüm çok ağladım senin gibi.ama dr un lafı beni kendime getirmişti.sağlıklı olsaydı tutunurdu.sağlıksız bir bebeğin mi olsun isterdin? Istemeyeceğim için kendime geldim.allahtan hayırlısını ve sağlıklısını diledim.oldu.sen de öyle yap ve içini ferah tut.eninde sonunda bebeğin olacak.bunu unutma!çok üzüldüm çok ağladım ama elimden gelen bişey yok herşey allahın elinde sağlıklı bebeklerimiz olur inş.
İnşallah sağlıklı bebeklerimiz olur teşekkür ederim güzel dileklerin için ☺ ne güzel moral verdin inş. Hayırlısı olsun hakkımızda inşallah allah isteyen herkese nasip etsin. ... ilk tüp bebek denemem di çok iyi gidiyor diye düşünüyordum ama transferin 10.günü kaybettim yada hiç tutunmadı belkide bilmiyorum sizin nasıl oldu sonraBen de bebeğimi kaybetmiştim karnımdayken.çok üzüldüm çok ağladım senin gibi.ama dr un lafı beni kendime getirmişti.sağlıklı olsaydı tutunurdu.sağlıksız bir bebeğin mi olsun isterdin? Istemeyeceğim için kendime geldim.allahtan hayırlısını ve sağlıklısını diledim.oldu.sen de öyle yap ve içini ferah tut.eninde sonunda bebeğin olacak.bunu unutma!
Kendiliginden oldu canım.bıraktım uğraşmayı.oldu.:)) srni rahatlattıysam ne mutlu bana:)))) keyifli ol hep.moralden düşmeİnşallah sağlıklı bebeklerimiz olur teşekkür ederim güzel dileklerin için ☺ ne güzel moral verdin inş. Hayırlısı olsun hakkımızda inşallah allah isteyen herkese nasip etsin. ... ilk tüp bebek denemem di çok iyi gidiyor diye düşünüyordum ama transferin 10.günü kaybettim yada hiç tutunmadı belkide bilmiyorum sizin nasıl oldu sonra
Ama benim tüplerim in ikiside kapalı çıktı rahim filminde doktor sadece tüp bebek olur dedi oyüzdenKendiliginden oldu canım.bıraktım uğraşmayı.oldu.:)) srni rahatlattıysam ne mutlu bana:)))) keyifli ol hep.moralden düşme
Oo ne güzell. Ayni anda birden fazla çocugn olabilir. Bir daha yapsam mı,yok ne zaman yapsam derdin olmazAma benim tüplerim in ikiside kapalı çıktı rahim filminde doktor sadece tüp bebek olur dedi oyüzden
Çok güzel motive ettin beni inş.Hayırlısı olur allah bizede güzel sağlıklı evlat nasip ederOo ne güzell. Ayni anda birden fazla çocugn olabilir. Bir daha yapsam mı,yok ne zaman yapsam derdin olmazher işte bir hayır vardır cancağazım
merhaba arkadaşım adına çok üzüldum bende 4 ü izmirde 1 i istanbulda 5 olumsuz denemem var. Bunlardan 3 tanesi Rafael levi de oldu. Biri ege üni de iken ikisi özel ege de . benim iki arkadaşım olumlu sonuç aldılar levi beyden bende onların tavsiye si ile gittim . memnundum ama insan olumsuz sonuç üst üste alınca farklı bir yere mi gitsem diyor. bize sizde yapılan herşey yapıldı deneyeceksiniz dedi en son . bende 6 . denemem için dr ve hastane arayışındayım. israel aruh u düşünmeye başladım bende buradaki arkadaşlara soracaktım memnun musnuz diye internette birka ç olumsuz yorum okuyunca kafam karıştı. Hakkimızda hayırlısı olur inşallahhhhhRafael levi yi tanıyan yok mu
merhaba arkadaşım adına çok üzüldum bende 4 ü izmirde 1 i istanbulda 5 olumsuz denemem var. Bunlardan 3 tanesi Rafael levi de oldu. Biri ege üni de iken ikisi özel ege de . benim iki arkadaşım olumlu sonuç aldılar levi beyden bende onların tavsiye si ile gittim . memnundum ama insan olumsuz sonuç üst üste alınca farklı bir yere mi gitsem diyor. bize sizde yapılan herşey yapıldı deneyeceksiniz dedi en son . bende 6 . denemem için dr ve hastane arayışındayım. israel aruh u düşünmeye başladım bende buradaki arkadaşlara soracaktım memnun musnuz diye internette birka ç olumsuz yorum okuyunca kafam karıştı. Hakkimızda hayırlısı olur inşallahhhhh
mrb bende Kasım ayı gbi İsrail beye başlamak istiyorum. Bende polikitikover var sen neler yasadın ve şuan hamilesin sanırım Allahım kucağına almayı nasip etsn inş. banada neler yaşadığını anlatırmısınEVet burasi biraz yavas ilerliyor. Halbuki muayenehane cok kalabalik. Bende polikistik over var oyuzden 2.kutu dkontrol hapi kullanip oyle gidicek o da temmuz basi olur. Bu arada dr bey yazin izne cikar mi ne zaman çıkar tedirginim araya 3 gun hayramda giriyor
O sirada tedavi nasil olur kafam bunlara takıldı
Valla bnm 3.denemede oldu. Yumurta sayim pkos tan dolayi fazlaydi. Ilac dozu iyi ayarlanmaliymis bizde. Sorunsuz hamile kalanlards var bizim gibi kalamatanlarda. Birde ben 15 kilo verdim. Su an 60 kiloyum.insulin direncim varmis farkinda degilmisimmrb bende Kasım ayı gbi İsrail beye başlamak istiyorum. Bende polikitikover var sen neler yasadın ve şuan hamilesin sanırım Allahım kucağına almayı nasip etsn inş. banada neler yaşadığını anlatırmısın
bende suan 60 kıloyum 5 kılo versem super olur tabi veremiyorm bende 16 kasıma randevu aldım İsrail beye bakalım bana ne dicek ne tedavi yapacak? 3.demede derken aşılamamı yaptırdın cnm? yoksa tüp bebekmi?Valla bnm 3.denemede oldu. Yumurta sayim pkos tan dolayi fazlaydi. Ilac dozu iyi ayarlanmaliymis bizde. Sorunsuz hamile kalanlards var bizim gibi kalamatanlarda. Birde ben 15 kilo verdim. Su an 60 kiloyum.insulin direncim varmis farkinda degilmisim
Fuya35 sana kac tane ve kacinvi gun embriyosu transfer edilmisti.Valla bnm 3.denemede oldu. Yumurta sayim pkos tan dolayi fazlaydi. Ilac dozu iyi ayarlanmaliymis bizde. Sorunsuz hamile kalanlards var bizim gibi kalamatanlarda. Birde ben 15 kilo verdim. Su an 60 kiloyum.insulin direncim varmis farkinda degilmisim