merhaba başlığınızı görünce bir iki şey söylemek istiyorum...moralinizi bozmak için değil sadece herkes uyansın artık diye yazıyorum. Bende sizler gibi iyi bir araştırmadan sonra Israil Beye karar verdim..her aşamamı hep onda devam ettirdim..(Rahim filmi , histeroskopi, aşılama ve tüp bebek süreci - bu kadar işleme ne kadar para döktüğümü tahmin edebilirsiniz)Benim aşılama sürecimde kent hastanesinden ayrılarak irenbeye geçti. .. Bu arada bende de eşimde de hiç bir problem yok daha fazla beklemeyelim artık diye bu süreçlere girdik..Kendisine ulaşmak zaten o kadar zorki kesinlikle aklınıza gelen bir soruyu arayıp soramıyorsunuz telefonla sekreterine ulaşmak için bile en az 3-5 kere aramak zorundasınız.. neyse benim embriyo sayım 16 idi ve kalitelerine ilişkin kimseyle iletişim kuramadım tam transfer günü irenbedeki emriyologla görüşmek istedim ve bana söylediği 2 tane çok iyi kalitede blastokist ve 2 tanede ıyı durumda yine blastokist emriyo olduğu idi ve tutma şansı %60 diye bir oran telaffuz etti ve sonuç negatif...16 tane embriyomu el birliğiyle hiç ettiler...İsrail Beye ulaşıp niye olumsuz oldu dıye bilgi almak için bile 3-4 gün uğraştım. .İrenbeden epikriz raporunu almam 2 haftamı aldı ve sonuçta ne öğrendim biliyormusunuz çok iyi dedikleri embriyolar blastokist seviyesine ulaşabilmiş en vasat emriyoymuş ve bunu benim anlamamam için latince ibarelerle yazmışlar tekrar bunu İsrail Beyle konuşmak için 2-3 gün mücadele verdikten sonra aldığım cevap ''Embriyoların kalitesi hakkında benim hiç bir bilgim yoktu'' oldu ...Tüpbebek işi laboratuvar aşaması çok iyi olan tecrübeli bir birimde yapılmalı... Sizin ve benim İsrail Aruh iyi olduğu düşüncemiz aslında onun Kent Hastanesinde çalıştığı ve oranın labaratuvar ortamının kalitesinden kaynaklıydı..Netice gereksiz uzattım o kadar para verip ona gideceğinize doğru düzgün her an iletişim kurabileceğiniz ve en azından tüpbebek konusunda çok iyi teknik ve insan donanımı olan bir birim tercih etmeniz..Nacizane yaşadıklarımdan edindiğim tecrübeye dayalı yaptığım bir yorum diyelim...
Bu başlık gerçekten çok yavaş ilerliyor... Aslında bilgi paylaşımı açısından iyi bir platform ama yazan kişi sayısı az... Bu arada ben son gelişmelerden haber vereyim. Benim geçen hafta perşembe yumurtalarım toplandı. Toplam 6 yumurta toplandı 1'i boş çıkmış, 1'i döllenmemiş kalan 4 tane döllendi ama 2 tanesi 3. güne gidebildi yani 2 tane embriyom oluştu, bunlardan biri 6 diğeri ise 7 hücreli ve donduruldu. Bende çikolata kisti olduğu için doktor transferden önce kisti baskılamak için 1 veya 2 ay geçici menopoza sokacak. Ardından rahime çizik işlemi, kalınlaştırma ve transfer olacak yol bu kadar uzunken embriyoların tutmama olasılığını da göz önünde bulundurup tekrardan en başa dönmemek için 1 kez daha yumurta toplanmasını ve embriyo biriktirilmesini istedim. Ama bu kez yumurtalarımın kaliteli olması için temkinli davranacağım ve gıda takviyeleri ile katkı yapacağım. Bu sebeple folik asit, bal-polen-arısütü-propolis karışımı, incir ve adaçayından faydalanacağım inşallah faydasını görürüm...
EVet burasi biraz yavas ilerliyor. Halbuki muayenehane cok kalabalik. Bende polikistik over var oyuzden 2.kutu dkontrol hapi kullanip oyle gidicek o da temmuz basi olur. Bu arada dr bey yazin izne cikar mi ne zaman çıkar tedirginim araya 3 gun hayramda giriyor O sirada tedavi nasil olur kafam bunlara takıldı
Bu baslik yeni goremiyorlar belki deBu başlık gerçekten çok yavaş ilerliyor... Aslında bilgi paylaşımı açısından iyi bir platform ama yazan kişi sayısı az...
Bu arada ben son gelişmelerden haber vereyim. Benim geçen hafta perşembe yumurtalarım toplandı. Toplam 6 yumurta toplandı 1'i boş çıkmış, 1'i döllenmemiş kalan 4 tane döllendi ama 2 tanesi 3. güne gidebildi yani 2 tane embriyom oluştu, bunlardan biri 6 diğeri ise 7 hücreli ve donduruldu. Bende çikolata kisti olduğu için doktor transferden önce kisti baskılamak için 1 veya 2 ay geçici menopoza sokacak. Ardından rahime çizik işlemi, kalınlaştırma ve transfer olacak yol bu kadar uzunken embriyoların tutmama olasılığını da göz önünde bulundurup tekrardan en başa dönmemek için 1 kez daha yumurta toplanmasını ve embriyo biriktirilmesini istedim. Ama bu kez yumurtalarımın kaliteli olması için temkinli davranacağım ve gıda takviyeleri ile katkı yapacağım. Bu sebeple folik asit, bal-polen-arısütü-propolis karışımı, incir ve adaçayından faydalanacağım inşallah faydasını görürüm...
Fulyacim kentte iken temmuz tatil olurdu. Burda nasil bilmiyorum. SoralimEVet burasi biraz yavas ilerliyor. Halbuki muayenehane cok kalabalik. Bende polikistik over var oyuzden 2.kutu dkontrol hapi kullanip oyle gidicek o da temmuz basi olur. Bu arada dr bey yazin izne cikar mi ne zaman çıkar tedirginim araya 3 gun hayramda giriyor
O sirada tedavi nasil olur kafam bunlara takıldı
Oyle miydi ben bilmiyrm. Ilaclari verirken de sormustum tatil vs planiniz var mı diye.ilackarimin temmuzda bitecegi belliydi. Yok demisti ama bu ay sonuna dogru tekrar ararimFulyacim kentte iken temmuz tatil olurdu. Burda nasil bilmiyorum. Soralim
Kesinlikle katiliyorum. Mesafeli olmasi profesyonel oldugunu gosteriyor bence, bazilari gibi tabiri caizse kanka olup laf kalabaligiyla para alma pesinde degil iciniz rahat olsun arkadaslar.İsrael beye güvenin alanında tartışmasız İzmir'in en iyisidir. 4 yıllık bekleyişin ardından kendisiyle tanışmamız sayesinde geçen ay bebeğimize kavuştuk. Başta mesafeli gibi görünse de kendisiyle görüştükçe gayet samimi olduğunu anlayacaksınız.
Fulya dr bey bayram haftasi i ve sonraki hafta yokmus. Ben de bu ay gitmiyorumMerhaba kizlar
Yakin zamanda dr beyle gorusen var mi
Ben temmuz basi adetiyle baslicam da dr bey izne fln cikar mi merak ediyrm. Mayista ordayken haziran sonu yok gibi konusuluyordu. Bu hafta icinde arayip sorucam ama belki bilen duyan vardir
Su an tedavide olan var mi? ? ?
Birde bayrama denk gelirse nasil yapilir tedavi merak ediyrm
Canim ben bu ayin başında adet oldum. Gittim. Igneler e başladık bu seferde cok yumurta oldu ama coksukur opu oldum sali gunu. Bgn embriyolarin 3. Gunu. Irenbeden arayacaklar dondurmayla ilgili.transfer obur ay olacak. Buraya yazmayi unutmuşumFulya dr bey bayram haftasi i ve sonraki hafta yokmus. Ben de bu ay gitmiyorum
Temmuz sonuna insallah
Hayirlisiyla guzel haberini bekliyorum. Ben de kendimi hazir hissedersem yarin veya birgun gidecegim. Ya donmuslari alacagim. Yada yumi varsa yola devam. Sicaklarda zor geliyor. Ic sesime guvenecegim simdilik böyle.Canim ben bu ayin başında adet oldum. Gittim. Igneler e başladık bu seferde cok yumurta oldu ama coksukur opu oldum sali gunu. Bgn embriyolarin 3. Gunu. Irenbeden arayacaklar dondurmayla ilgili.transfer obur ay olacak. Buraya yazmayi unutmuşum
M miloni dediklerine aynen katılıyorum ki daha önce bende yazdim. Ulaşma sorunu ve cevap alamama sorunu yaşamadımSelam arkadaşlar, ilk olarak ,herkesin bebek hayallerinin gerçek olmasını diliyorum. 2014 hazirandan beri israel beyin hastasıyım. Çok bilinçli ve güvenilir bi hekim. Hakkında sormak istediğiniz tüm sorularada cvp verebilirim. Aralik 2014 ayında transferim oldu. Ve 30 aralıkta bebiş haberimi aldim... şuanda allah nasip ederse 20 gün sonra oğluşumu kucağıma alacağim. Ondan önce birçok dr.a gittim. Ama ilk tüp bebişimi israel bey yaptı ve başarıya ulaştık. Her aradığımda ulaştım. Cep teli hep açık. O kadar yoğun olmasına rağmen gece 12 de bile aradığimda telini açtı. Pazar günü aradım açtı. Yani ulaşma sorunu yok. Gün içinde hasta yoğunluğundan dolayı hemşiresi geç dönebiliyor sorulara. Ama cep den acil durumda kendisi cvp veriyor. Gönül rahatlığıyla sölüyorum izmirin en iyi tüp bebek doktoru.