Tüp Bebek Merkezleri İZMİR Dr.İSRAEL ARUH TÜP BEBEK

canım yaşadıklarına gerçekten üzüldüm. Ama anlamakta zorlanıyorum. Çünkü ben dr kent hastanesindn ayrıldıktan itibaren, yeni merkezde hiç problem yaşamadım. Tam aksine Embriyolog ile çok daha iyi bir dialog ortamı yaşıyorum. Ve laboratuarları kentten çok daha iyi. Görüştüğümüz arkadaşlarım da aynı fikirlere sahip. Kent hastanesinden sonra kendi yerinde ve İrenbede israel beyle daha çok iletişim kurabiliyor uz.
Arayıp da ulaşamadıgim cevap alamadığım hiç sorum ve sorunum olmadı.
Umarım aynı kolaylıklar sana da olur. Tedavide başarılar dilerim

Bu başlık gerçekten çok yavaş ilerliyor... Aslında bilgi paylaşımı açısından iyi bir platform ama yazan kişi sayısı az...

Bu arada ben son gelişmelerden haber vereyim. Benim geçen hafta perşembe yumurtalarım toplandı. Toplam 6 yumurta toplandı 1'i boş çıkmış, 1'i döllenmemiş kalan 4 tane döllendi ama 2 tanesi 3. güne gidebildi yani 2 tane embriyom oluştu, bunlardan biri 6 diğeri ise 7 hücreli ve donduruldu. Bende çikolata kisti olduğu için doktor transferden önce kisti baskılamak için 1 veya 2 ay geçici menopoza sokacak. Ardından rahime çizik işlemi, kalınlaştırma ve transfer olacak yol bu kadar uzunken embriyoların tutmama olasılığını da göz önünde bulundurup tekrardan en başa dönmemek için 1 kez daha yumurta toplanmasını ve embriyo biriktirilmesini istedim. Ama bu kez yumurtalarımın kaliteli olması için temkinli davranacağım ve gıda takviyeleri ile katkı yapacağım. Bu sebeple folik asit, bal-polen-arısütü-propolis karışımı, incir ve adaçayından faydalanacağım inşallah faydasını görürüm...

EVet burasi biraz yavas ilerliyor. Halbuki muayenehane cok kalabalik. Bende polikistik over var oyuzden 2.kutu dkontrol hapi kullanip oyle gidicek o da temmuz basi olur. Bu arada dr bey yazin izne cikar mi ne zaman çıkar tedirginim araya 3 gun hayramda giriyor
O sirada tedavi nasil olur kafam bunlara takıldı

Bu baslik yeni goremiyorlar belki de

Gercekten muayenehane cok kalabalik.
Kalite icin saf arisutu cok faydali. Egrcayirdan internetten aliyorum.
Yumurtam az ama hep masallah 8 hucreli oluyor

Fulyacim kentte iken temmuz tatil olurdu. Burda nasil bilmiyorum. Soralim

İsrael beye güvenin alanında tartışmasız İzmir'in en iyisidir. 4 yıllık bekleyişin ardından kendisiyle tanışmamız sayesinde geçen ay bebeğimize kavuştuk. Başta mesafeli gibi görünse de kendisiyle görüştükçe gayet samimi olduğunu anlayacaksınız.

Merhaba arkadaslar, su an 2,5 aylik ikiz annesiyim, israel bey vesilesiyle 8 yildan sonra bebeklerime kavustum cok sukur, ilk denemede 8 tane kaliteli embriyo elde ettik, 2 si transfer edildi 4u donduruldu. Cok sukur ilk denemede bebeklerime kavustum, gozu kapali guveneceginiz bir insan israel bey, fazla takinti yapmadan teslim olun tedaviye. Ben o surecte nete bile girmedim, belirtilere falan bakmadim, zaten daha once 1 denemem olmustu malatyada 1 tane 3. Kalite embriyo transfer edilmisti tabii tutmamisti. O zaman oyle cok takiliyirdum ki herseye, d vitaminiymis pihtilasmaymis gebelim belirtileri vs vs kafam cok doluydu ve sonuc elde edememistim. Israel beye sonsuz guvenle gittim, transferden sonra tuvalete gidebilirsin dediler yook ben gitmeyeyim dedim ya bebekler tutmazsa bir onceki tedavide 40dk yattim dedim o zaman kent hastanesindeydi son hastalarindan biriydim, hemsire bir oncekinde yattin sonuc degisti mi deyince birkez daha rahat olmak gerektigini anladim insallah hepiniz yavrulariniza kavusursunuz, israel beye guvenin derim...

Kesinlikle katiliyorum. Mesafeli olmasi profesyonel oldugunu gosteriyor bence, bazilari gibi tabiri caizse kanka olup laf kalabaligiyla para alma pesinde degil iciniz rahat olsun arkadaslar.

Merhaba kizlar
Yakin zamanda dr beyle gorusen var mi
Ben temmuz basi adetiyle baslicam da dr bey izne fln cikar mi merak ediyrm. Mayista ordayken haziran sonu yok gibi konusuluyordu. Bu hafta icinde arayip sorucam ama belki bilen duyan vardir
Su an tedavide olan var mi? ? ?
Birde bayrama denk gelirse nasil yapilir tedavi merak ediyrm

Fulya dr bey bayram haftasi i ve sonraki hafta yokmus. Ben de bu ay gitmiyorum
Temmuz sonuna insallah

Fulya dr bey bayram haftasi i ve sonraki hafta yokmus. Ben de bu ay gitmiyorum
Temmuz sonuna insallah
Canim ben bu ayin başında adet oldum. Gittim. Igneler e başladık bu seferde cok yumurta oldu ama coksukur opu oldum sali gunu. Bgn embriyolarin 3. Gunu. Irenbeden arayacaklar dondurmayla ilgili.transfer obur ay olacak. Buraya yazmayi unutmuşum

Hayirlisiyla guzel haberini bekliyorum. Ben de kendimi hazir hissedersem yarin veya birgun gidecegim. Ya donmuslari alacagim. Yada yumi varsa yola devam. Sicaklarda zor geliyor. Ic sesime guvenecegim simdilik böyle.

Selam arkadaşlar, ilk olarak ,herkesin bebek hayallerinin gerçek olmasını diliyorum. 2014 hazirandan beri israel beyin hastasıyım. Çok bilinçli ve güvenilir bi hekim. Hakkında sormak istediğiniz tüm sorularada cvp verebilirim. Aralik 2014 ayında transferim oldu. Ve 30 aralıkta bebiş haberimi aldim... şuanda allah nasip ederse 20 gün sonra oğluşumu kucağıma alacağim. Ondan önce birçok dr.a gittim. Ama ilk tüp bebişimi israel bey yaptı ve başarıya ulaştık. Her aradığımda ulaştım. Cep teli hep açık. O kadar yoğun olmasına rağmen gece 12 de bile aradığimda telini açtı. Pazar günü aradım açtı. Yani ulaşma sorunu yok. Gün içinde hasta yoğunluğundan dolayı hemşiresi geç dönebiliyor sorulara. Ama cep den acil durumda kendisi cvp veriyor. Gönül rahatlığıyla sölüyorum izmirin en iyi tüp bebek doktoru.

M miloni dediklerine aynen katılıyorum ki daha önce bende yazdim. Ulaşma sorunu ve cevap alamama sorunu yaşamadım
Sanirim bebeğini kucağına almana az zaman kalmıştır, Allah yardimcin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…