Tüp Bebek Merkezleri İZMİR Dr.İSRAEL ARUH TÜP BEBEK

Merve arkadasim Op.Dr.Israel Aruh diye google yazarsan doktorun sitesine girebilirsin.

Adres telefon ve genel bilgiler orada var canim. Kolay gelsin

arkadaşlar aşılama fiyatı veya tüp bebek fiyatı nekadar İsrail beyde bilen varmı??

Cnm ben adnan kekliğe gidyodum klomen kullndm eşime bakldi sperm azlgi ckti adnan bey tüp bebek dio nasıl bakalm İsrail bey nedicek

Alması eşini bidaha doktora cikcam obur hafta gene baklcak spermine keçi boynuzu pekmezi yiuor belki fayda eder yükselir ozaman aşılama olabilir yksa duzelmzse1milyonn spermle tüp bebek dio doktor lar

Alması eşini bidaha doktora cikcam obur hafta gene baklcak spermine keçi boynuzu pekmezi yiuor belki fayda eder yükselir ozaman aşılama olabilir yksa duzelmzse1milyonn spermle tüp bebek dio doktor lar
hyrlısı olsun cnm bende kasımda gtcem bakalım ne dicek doktor sana bilgi veririm. bende tepeciğe gidiyordum çok ağır yürüyor tepecikte az çok bilirsn ama ptesi falan bidaha gtcem tepeciğe bakalım ne dicek İsrail beyde çok profesyonel olduğunu sölediler benim arkadaşımın ablası da pco vardı tedevasine başladıktan 2 ay sonra hamile kaldı ikizleri var şuan 9-10 yaşlarında

hyrlısı olsun cnm bende kasımda gtcem bakalım ne dicek doktor sana bilgi veririm. bende tepeciğe gidiyordum çok ağır yürüyor tepecikte az çok bilirsn ama ptesi falan bidaha gtcem tepeciğe bakalım ne dicek İsrail beyde çok profesyonel olduğunu sölediler benim arkadaşımın ablası da pco vardı tedevasine başladıktan 2 ay sonra hamile kaldı ikizleri var şuan 9-10 yaşlarında
Ama benm eşimdede sorun var canm

Benimde teyzemde tüp bebek yaptırdı İsrail beyde çok memnun kaldı oyuzden gtmek istyrm randevu alması yarn eşime gene sperm testi yaptrcam oyuzden hafta giderm artk İsrailbeye bnde pko resminde 1.600.000 sperm sayısı var allahtan ümit kesilmez keçi boynuzu pekmezi yiyor işte allah büyük belki birazda olsa pekmezle yükselmiştir ondan yarın tekraryyaptrcam sperm testi o sonuçta İsrail beye gtcem

Sen kaçsenelik evlisin ve pkoda ne sşikayetinvar kilon vvarmıcCanm ttepeciği blyrm bnde o tarafta otrtm çokyyakın bana ne tedavileri gordn pkoda

X