Tüp Bebek Merkezleri İZMİR Dr.İSRAEL ARUH TÜP BEBEK

Ben yumurta toplamaya 2500 transfere 5500 verdim arada yapılan bir sürü tahlil ve rahim filmi onada anestezi siz 800 TL verdim şimdiye kadar ödediğim miktar 17000 ikinci transfer 5000 ki dahası vardır eminim bana bir tek transferden sonra 1. tahlilden para almadılar hemen hemen her gitmeye 500 TL bırakıp öyle çıktık,bazıları için bu para hiç ama bazılarına göre baya bir açık demek.Rabbim yar ve yardımcımız olsun.
cook yüksek fiyatlar yaa. bide anlamadığım tup bebek bir paket işi. toplama için ayrı transfer için ayrı para alınmazki. benim merkezde yılbaşından önce özel olarak toplam 6.250 liraya yaptirdim arkadasim ilaçlar haric tabii.

cook yüksek fiyatlar yaa. bide anlamadığım tup bebek bir paket işi. toplama için ayrı transfer için ayrı para alınmazki. benim merkezde yılbaşından önce özel olarak toplam 6.250 liraya yaptirdim arkadasim ilaçlar haric tabii.
Şimdi düşünüyorum ya 5000 ve üstü para verip oraya yaptıracam transferi yada arkadaşın bir doktoru var erkek infertilitesinde çip bebek yapıyor 8000 e ve herşey dahil 8000 yada embriyolarımı alıp başka bir merkeze gidip orada yaptıracam ama karar veremedim.parası olanlar ohooooo atıp tutuyolarda,süpermiş öyleymiş böyleymiş soruyorum onlara hangi yaptırdığınız işlemin faturasını alabildiniz hep "dosyanıza koyarız,sonra ayarlarız"diyip başlarından yolluyolar...yine söylüyorum doktor kesinlikle alanında en iyisi ama bunun farkındalar ve sizi duygusal çöküntüye uğramış biri olarak değil kocaman bir yara olarak görüp biliyorlar ki o yaranın merhemi onlarda ve bunu çok iyi değerlendiriyorlar... SÖMÜRÜYORLAR...

Şimdi düşünüyorum ya 5000 ve üstü para verip oraya yaptıracam transferi yada arkadaşın bir doktoru var erkek infertilitesinde çip bebek yapıyor 8000 e ve herşey dahil 8000 yada embriyolarımı alıp başka bir merkeze gidip orada yaptıracam ama karar veremedim.parası olanlar ohooooo atıp tutuyolarda,süpermiş öyleymiş böyleymiş soruyorum onlara hangi yaptırdığınız işlemin faturasını alabildiniz hep "dosyanıza koyarız,sonra ayarlarız"diyip başlarından yolluyolar...yine söylüyorum doktor kesinlikle alanında en iyisi ama bunun farkındalar ve sizi duygusal çöküntüye uğramış biri olarak değil kocaman bir yara olarak görüp biliyorlar ki o yaranın merhemi onlarda ve bunu çok iyi değerlendiriyorlar... SÖMÜRÜYORLAR...
Canım sen memnun değil misin doktordan. Ben de tüp bebek için doktor araştırıyorum da. Öyle para düşkünü biri ise hiç istemem açıkçası.

Canım sen memnun değil misin doktordan. Ben de tüp bebek için doktor araştırıyorum da. Öyle para düşkünü biri ise hiç istemem açıkçası.
Doktora diyeceğim yok ama onun yaptığını başka merkezler daha cüzzi bir fiyata yapıyor,paso para istiyolar...

canim tabiki istersen başka bir merkeze taiyabilirsin fakat senin yumurtalar artık embiyo olduğu icin çip yöntemini onlarda deniyemezsin. ve başka merkezlerde ortalama 2 ila 3 bin arası transfer ücreti. bilgin olsun

canim tabiki istersen başka bir merkeze taiyabilirsin fakat senin yumurtalar artık embiyo olduğu icin çip yöntemini onlarda deniyemezsin. ve başka merkezlerde ortalama 2 ila 3 bin arası transfer ücreti. bilgin olsun
Evet tedaviye baştan başlayacağımı biliyorum,birinci transfer 5500 dü ikinci içinde 5000 isteniyorsa insan ne yapacağını şaşırıyor ki hiçbir sorunum yokken üstelik eşimde de 1 milyon sağlam sperm varken neden mini tüp bebek değilde uzun protokol uygulandı kafamda çok soru var araştırdıkça açık buluyorum yaş 37 ama 29 yumurta toplanmışken ve bunun 16 tanesi blastokist aşamasına gelmişken 2 transfer edip 3 dondurup geri kalanını da şeytan aldı götürdü yapmaları acayip gıcıklandırdı beni,şimdi diyorum ki acaba yumurtalar Kıbrıs'a mı gitti,faturaları neden hemen vermiyolar.. kızlar ya benim psikolojim yerlerde yersiz düşünüyorum yada onlardaki bu açık bariz ama insanlar bi kere düşünce katlanıp ses çıkartamıyorlar... faturalarınızı alın sonraya bırakmayın...

Evet tedaviye baştan başlayacağımı biliyorum,birinci transfer 5500 dü ikinci içinde 5000 isteniyorsa insan ne yapacağını şaşırıyor ki hiçbir sorunum yokken üstelik eşimde de 1 milyon sağlam sperm varken neden mini tüp bebek değilde uzun protokol uygulandı kafamda çok soru var araştırdıkça açık buluyorum yaş 37 ama 29 yumurta toplanmışken ve bunun 16 tanesi blastokist aşamasına gelmişken 2 transfer edip 3 dondurup geri kalanını da şeytan aldı götürdü yapmaları acayip gıcıklandırdı beni,şimdi diyorum ki acaba yumurtalar Kıbrıs'a mı gitti,faturaları neden hemen vermiyolar.. kızlar ya benim psikolojim yerlerde yersiz düşünüyorum yada onlardaki bu açık bariz ama insanlar bi kere düşünce katlanıp ses çıkartamıyorlar... faturalarınızı alın sonraya bırakmayın...
vallahi arkadasim fiyatları gerçekten çok yüksek. biz bu yolda sonuç alalım diye çabalarken malesef bazı merkezlerde bizi somurmeye çalıştığı bi gerçek. embiyolara gelirsek onlarda allaha emanet biz görmüyoruz ki napiyorlar hiç bilmiyoruz. gerçekten söyledikleri gibi mi kaliteli? onlar ve alman biliyor. allah yardımcımız olsun

Canım merhaba nasılsın. Bebiş nasıl. Değerlerin güzel gidiyor sanıyorum. Rabbim sağlık sıhhat versin inşallah. Ben hala doktora gidemedim. Ev taşıdım daha yerleşmedim bile. İsrael aruh la ilgili araştırma yaparken bir yerde çok kötü bir yorum okudum ve çok etkilendim. Özellikle muayenehanesi ve ilaç konusunda tek bir eczanede bulunan ve İsrail'den getirilen ilaçlar felan diyordu. Ne kadar doğru hiç bilmiyorum ama içimi bulandırdı. Sen bu yollardan geçmişin. Başka doktorlarla görüştüm mü. Kaan bozkurt ve kent hasretinden dilek hanım diye bir doktor ismi görüyor sitede hep. Birde co enzim q10 kullanmaya başladım bugün. Biestron diye bir ilaç var onu da kullansam mı bakıyorum da herkez kullanıyor bi zararı olmaz herhalde. Kafam karman çorman. Kusura bakma. Ama bilgiye çok ihtiyacım var.
Ben ilaçlarımını tamamını kendim temin ettim kesinlikle bizden alın diye bir baskı olmadı
israel den gelen ilaçlar falan değil tamamı Türk piyasasında bulunan ilaçlar ve daha önceki tüp denemelermde kullandığım ilaçlar. içini ferah tut bence hiç aldırma dışarıdan duyduklarına muayenehanesi gayet nezih bir yer ben hiç sıkıntı yaşamadım

Onda tedavi gören bir arkadaşımdan da buna benzer bir şeyler duymuştum hastasıyla kendisi muhatap olmuyormuş hep sekreter kadınla muhatap oluyormuşlar sırf adı var diye gidiyordu arkadaşım ki en pahalı doktorlardan biriymiş izmirde zengin insanlar tercih ediyormuş bence onca para alıp senle muhattap olmuyorsa düşünmek lazım, dediğin gibi bu işte hastayla duygusal bağ kurup güven vermek empati vb önemli

Peki sitesinde neden cep telefonu yok benim de onun hastası olan bir arkadaşım var ve doktorun telefonunu bilmiyordu hep sekreterle muhattap olduğunu söylüyordu gece 12 de aradım diyorsun bence abartılı bir cümle ya da hiç kimseye göstermediği ayrıcalığı sana göstermiş!, bir doktorun hatasıyla diyalog kurması (birebir olarak) onla kanka olması demek değildir hatasına değer verdiğini gösterir saygısızlık ayrıdır ilgi alaka kurmak ayrıdır

Sen İsrail beyin sekreterlerinden ya da akrabalarından birisin belli ki ya da onun reklamını yapmak için ücret alan birisin, birebir hastası oldum kendisini ve özel çalıştığı ortama kaç defa gittim şunu diyebilirim son derece egosu yüksek biri, devamlı sekteriyle muhattap oluyorsun, kafandaki her soruyu ona soramıyorsun çünkü sana dalga geçer tarzı ya da küçümser tarzı şeyler söylüyor, ağzından kelpetenle laf çıkıyor neredeyse konuşmayı bilgi paylaşmayı seven biri değil, hasta yoğunluğu çok fazla, milletin üçe yaptığı işi o beşe yapıyor, o kadar başarılı bir doktor deniliyor ama hastaya asla başarı öngörüsünde bulunamıyor durumuna bakıp,zengin parası çok ve ona başarısız olursa neden diye sormayacak hasta istiyor(açıkça bunu ifade etmese de üstü kapalı olarak ediyor), mini tüp bebek denilen şey de acıtmadan daha fazla para çıkarmaktan ve zaman kaybından başka bir şey değil bence çünkü 8 ay 1 yada 2 yumurta çıkınca zaten üç defa normal tüp bebek işlemi gibi oluyor çıkan yumurta ve maddi açıdan ama normal tüp bebek de iki üç ay mini de 8 ay harcıyorsu işin teknik kısmını araştırırsanız bunu görürsünüz ayrıca yumurtası az olan bir sürü iğneyle iki üç yumurtası olan bir kadının üç tane klomenle daha fazla yada ya da onca iğneyle çıkan sayıda yumurtası olmuyor zaten mini tüp bebek de yapılan şey beş gün yada bir hafta klomen kullandırmak..

X