Bir de kafama takılan şu amh 1 in altında değildi Israel bey neden mini tüp bebek yaptı onu da bilmiyorum. Biraz araştırdım da Prof Ahmet Zeki Işık dan çok bahsedilmiş gidenler varsa memnun musunuz acabaHerkese merhaba şimdiye kadar hep okuyordum ama ilk defa yazıyorum. Çok faydalı bir site gerçekten çok faydalı bilgiler deneyimler var. Benim (Allah bağışlasın hepsini) 10 yaşında bir oğlum var yaklaşık 3 yıl önce kardeş istemeye başladı bizim de maceramız böylece başladı.İzmir de Israel beyde bir mini tüp bebek denemesi Aydın da 2 defa tüp bebek denemesi sonucunda sonuç negatif.Amh 1.35 di 2 yıl önce 39 yaşındayım. Şimdi kafam çok karışık mücadele etmek ya da etmemek. O 12 gün boyunca bekleyiş o kadar emek ilaç iğne sonunda çok yıpranıyorum psikolojik olarak. Şimdi biraz aradan sonra devam edersem İzmir de devam edeceğim iyi bir doktor önerisi istiyorum.
Çok memnunum şu an sayesinde pozitif haberi aldımBir de kafama takılan şu amh 1 in altında değildi Israel bey neden mini tüp bebek yaptı onu da bilmiyorum. Biraz araştırdım da Prof Ahmet Zeki Işık dan çok bahsedilmiş gidenler varsa memnun musunuz acaba
Çok sevindim sağ salim kucağınıza alın inşallah kaç yaşındasınızÇok memnunum şu an sayesinde pozitif haberi aldım
28Çok sevindim sağ salim kucağınıza alın inşallah kaç yaşındasınız
Tedirgin olmayın bence daha önce denemeniz var mıNe güzelbenim yaşım 39 o yüzden de tedirginim
Tedirgin olmayın bence daha önce denemeniz
Var evet 1 defa mini 1 defa da normal tüp bebek tedavisi yani ilkinde klomen, diğerlerinde gönül-f kullandım. İlkinde kese oluştu ama kalp atışını duyamadık maalesefTedirgin olmayın bence daha önce denemeniz var mı
İnşallah bu kez olurPardon toplam 3 defa denedik.
Aminnnn çok teşekkür ederimİnşallah bu kez olur
Peki diğer gelen hastaları da görmüşsünüzdür 40 lı yaşlarda da gelen vardır dimi
Vardı tabiPeki diğer gelen hastaları da görmüşsünüzdür 40 lı yaşlarda da gelen vardır dimi
3 Temmuz a aldım randevumuVardı tabi
Ha bir de transferden sonra neler yaptınız yattınız mı 12 gün benim Aydın daki doktorum ağır grip olmuş gibi dinlenin demiştiÇok memnunum şu an sayesinde pozitif haberi aldım
Ben de Ahmet sayesinde 14 haftalık gebeyimÇok memnunum şu an sayesinde pozitif haberi aldım
Ahmet Bey*Ben de Ahmet sayesinde 14 haftalık gebeyim
Çok sevindim sağ salim doğsun inşallah yaşınız kaç acabaBen de Ahmet sayesinde 14 haftalık gebeyim
Pardon yaşınızı yazmışsınız daha önce denemeniz var mıÇok sevindim sağ salim doğsun inşallah yaşınız kaç acaba
Ahmet bey çok dinlenmeyi önermiyor o zaman dimiAhmet Bey*
33 yaşındayım
Transferden sonra hiç dinlenmedim araba kullandım şehirlerarası ertesi gğn sınava girdim çay kahve sınav öncesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?