ben de dün başladım bir poliklnikte. tavsiye üzerine gittim bakalım nasıl olacak, ama ilk izlenimimi söylüyorum epilasyonu apan bayan dünya tatlısı biri. tatlı dilli, anlayışlı, güler yüzlü, sabırlı...
yaa evet epilasyonu yapan ne kadar önemli di mi.. benim gittiğim muayenehanede de hem doktor hem estetisyen çok güler yüzlü..tertemiz insanın içi açılıyor, umarım en kısa zamanda şu tüylerden kurtuluruz hepimiz
ben özel su hospital da yaptırıyorum. ve hiçte memnun değilim arkadaşlar..
merhaba arkadaşlar ben izmir de güzel ve temiz bir yerde lazer epilasyon yaptırmak istiyorum, çok fazla batığım var ve bikini giydiğim de görülebilicek şekilde mosmor duruyor. Bildiğiniz temiz güzel ve kesin sonuç vericek bir yer varsa lütfen önerirmisiniz? Ayrıca lazer epilasyonun 10 sene içinde tekrar etme ihtimali varmış diye duydum, bir de iğneli mi daha kesin lazer mi bu konuda değişik söylentiler var deneyimli olanlardan önerilerini bekliyorum...
Ben özel bi hastanede yaptırıyorum ama hiç memnun değilim 2 milyar verdim bidee
merhaba arkadaşlar ben izmir de güzel ve temiz bir yerde lazer epilasyon yaptırmak istiyorum, çok fazla batığım var ve bikini giydiğim de görülebilicek şekilde mosmor duruyor. Bildiğiniz temiz güzel ve kesin sonuç vericek bir yer varsa lütfen önerirmisiniz? Ayrıca lazer epilasyonun 10 sene içinde tekrar etme ihtimali varmış diye duydum, bir de iğneli mi daha kesin lazer mi bu konuda değişik söylentiler var deneyimli olanlardan önerilerini bekliyorum...
Hangi hastane bu?
arkadaşlar sözüm meclisten dışarı ama bu başlığa ne zaman baksam ''reklam amaçlı'' olmadığını söyleyip sürekli reklam yapan insanların mesajlarına denk geliyorum. diğer şehirlerdeki paylaşımlardan çok daha fazla üstelik.. ve bu kişilerin forumda 10 mesajı varsa 7si başka başlıklara yazılmış epilasyon ile ilgili AYNI adres önerileri!!
forumun yerlilerine () soruyorum İzmir'de ütüleme lazer yaptıran, memnun kalanlar nerelere gidiyor acaba?
-reklam yapanlar boşuna ellerini klavyede gezdirmesin..
Arkadaslar ben yurtdisinda yasiyorum ve burada lazer fiyatlari tuzlu biraz bu yüzden Türkiye de lazer yaptirmak istiyorum. Duyduguma göre her ayda bir kez gidilmesi gerekiyormus ve benim her ay türkiye ye gidebilme gibi bir durumum yok malesef yazin ve kisin gidebilirim. Bu sekilde bildiginiz lazer yapabilecek yerler var mi ? Mail atmadigim yer kalmadi hic biri de dönmediya da yaptiran arkadaslarimiz benim icin sorabilirler mi ?
Medislim´in rica etsem adresini alabilirmiyim burdan ya da özelden bana ulasirsaniz sevinirim. Umarim dediginiz gibi Türkiye´ye geldikce yapar.Ben bir kaç sene öncesine kadar İzmir'de yaşıyordum ama son 1 senedir yurt dışındayım. İzmir'deyken seanslara başlamıştım ama daha devam etmem gerekiyor. Bu yüzden geldikçe gidiyorum. Ben Medislim'e gidiyorum ve çok memnunum. Kesinlikle ilk seanstan farkı gördüm. Gittiğim her seans için o gün fiyat ödediğim için tamamen bana bağlı bir sistem oluyor. Fakat tabiki seans aralıkları çok sık olmuyor. İlk bir kaç seanstan sonra tüyler zaten çıkmadığı için aralıklar uzuyor. Ben genelde 3-4 ayda bir gidiyordum ama artık biraz daha da aralıklı olacak gibi görünüyor. Tek problem seans aralarında olabildiğince tüylere her hangi bir işlem uygulamamaya çalışmak oluyor ama çok mecbur kalınca malesef jilet uyguluyorum. Jiletle bile 1 ayda tüyler zar zor çıkıyor. Seans aralıkları ne kadar uzun sürerse, tabiki de tüm tüyler biraz daha geç biter ama sorun olacağını sanmıyorum. Önemli olan seans aralıkları değil kaç seans yapıldığı. Benim tavsiyem toplu paket değil tek tek gidip ödeme yapabileceğiniz ve tüyler azaldıkça fiyatın da azaldığı bir yere gitmeniz olacaktır.
İzmir'deyken seanslara başladığım halde hala neden bitmediğini sorabilecek arkadaşlar için ise biraz detay vereyim. Ben daha önceden Sibella adında yine Alsancak'ta bir yere gidiyordum ve toplu paket almıştım. Kontrol seanslarına ve normal 12 seans gitmeme rağmen tüyler azaldı ama hala işleme ihtiyaç duyuyorum. Daha sonrasında nereye gittiysem en fazla 3-4 seans gibi görünüyor diye tepki aldım. Güler yüze ve ilgiye kanmıştım ama siz siz olun başkalarından özellikle tavsiye almadığınız yere gitmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?