Lazer Epilasyon izmir de lazer epilasyon yapan yerler

ben de dün başladım bir poliklnikte. tavsiye üzerine gittim bakalım nasıl olacak, ama ilk izlenimimi söylüyorum epilasyonu apan bayan dünya tatlısı biri. tatlı dilli, anlayışlı, güler yüzlü, sabırlı...

yaa evet epilasyonu yapan ne kadar önemli di mi.. benim gittiğim muayenehanede de hem doktor hem estetisyen çok güler yüzlü..tertemiz insanın içi açılıyor, umarım en kısa zamanda şu tüylerden kurtuluruz hepimiz

aynen canım kesinlikle çok önemli. insanın hem içini rahatlatmalı ve kendini rahat hissetmesini sağlamalı. benim canım biraz tatlıdır, canımın acıdığını hissettiği an hemen bir muhabbet konusu açıp aklımı dağıtmaya çalışıyor, işe de yarıyor.

dediğin gibi bir kurtulsak şu kıllardan tüylerden

canım ben bir yere gittim daha doğrusu arkadaşım gitti benden önce :) o çok memnun kaldı vede gözle görülür değişiklik olmuştu ilk seanstan sonra bende başladım gayet güzel temiz bir yer fiyatlarıda uygun ALSANCAK ELEGANT GÜZELLİK MERKEZİ TAM CAMİNİN KARŞISINDA KALIYOR yeri şimdi kampanyaları var keşke bende kampanya zamanı denk gelseydim

ben özel su hospital da yaptırıyorum. ve hiçte memnun değilim arkadaşlar..

alex teknolojisi ve doktor kontrolünde yapılması gerektiği benim aklıma yattı..

balçova'da oturuyorum, ata cad. girişinde sağdan 4. bina olsa gerek aynı katta amerikan dil okulları da açılmış hatta

medikal estetik uzmanı bir doktor hanım var.

yaklaşımları çok hoşuma gitti tavsiye ederim.

Medikal Estetik

canım kesinlikle sana kendi gittiğim yeri önerebilirim BOSTANLI + OZONE MERKEZİ DOKTOR BİLGE HASANUSTA NIN kliniği estetisyeni çok tecrübeli çok fazla hastası var bende bi arkadasımın tavsıyesıyle gıtmıstım ve sonucum mukemmel tuylerım tamamen yok oldu 8 seans sürdü çok temiz ve kalıtelı bı yer ben kampanya donemlerınden yararlanmıstım suan sanırım hala devam edıo kampanyaları ARTI OZONE VE MEDİKAL ESTETİK MERKEZİ diye facebooktada siteleri var ıstersen ordan ulaş merak ettıgını sor

bende bugün başlıoyorum epilasyona.karşıyaka da bi poliklinik.burgur kıngın üstü giden var mı yorumlarınız neler..umarım benim açomdan güzel olur

Merhaba arkadaşlar, ben de bugün izmir su hospitala gittim görüşme için. soprano xl kullanıyorlar. eskiden özel izmir hastanesinde bulunan güzellik merkezi buraya taşınmış. bi deneme yaptık, acısından çok korkuyordum, korktuğum kadar acımadı. tüm vücut 8 seans 1800 dediler. ben güvendim buraya, çünkü kız kendine de yapmış, kendine yaptığına göre bir kandırmaca yok diye düşünüyorum. soprano xl ile tüylerden tamamen kurtulan var mı bana cevap verebilecek olan?

bu arada zeos, nasıl geçti ilk epilasyonun? genital bölge çok acıyor mu? hangi cihaz?

İzmir balçova'da oturuyorum...
hasta anneme baktığım için evden çok uzaklaşamıyorumdum.
balçova ata cad. girişimde yeni yapılan binanın 4. katı (no:10)
dr feza vardar hanım muayene açmış...
yerde ararken gökte buldum:))
feza hanım daha önce alsancak'ta mavi kliniğin sahibiydi
öyle sevindim ki anlatamam ve sizinle paylaşmak istedim.
bilgisi derya deniz..
üstelik kampanya yapmış...
fiyatları burda söylelm etik olmaz reklama girer:))
alex alex alex diyorum acısız net sonuç...

sevgili arkadaşım ben açık kumral ve malesef çok kıllıyım:))
reklam yapmayı da hiç sevmem ama bu sefer kendimi durduramıyorum...
İzmir'deysen balçova'ya git derim...
Dr. Feza Vardar hanım gerçekten çok iyi... denedim gördüm
balçova girişinde Ata Cad. No:10/7 4. kat...
alex teknolojisiyle tanışın canlarım:))

arkadaşlar aranızda yeniyim. perşembe günü egepole görüşmeye gideceğim alt bacak ve genital için. daha önce burada lazer yaptırıp memnun kalan var mı ya da önerebileceğiniz fiyatı uygun iyi bir yer? tavsiyelerinize ihtiyacım var :)

Arkadaslar ben yurtdisinda yasiyorum ve burada lazer fiyatlari tuzlu biraz bu yüzden Türkiye de lazer yaptirmak istiyorum. Duyduguma göre her ayda bir kez gidilmesi gerekiyormus ve benim her ay türkiye ye gidebilme gibi bir durumum yok malesef yazin ve kisin gidebilirim. Bu sekilde bildiginiz lazer yapabilecek yerler var mi ? Mail atmadigim yer kalmadi hic biri de dönmedi ya da yaptiran arkadaslarimiz benim icin sorabilirler mi ?

arkadaşlar sözüm meclisten dışarı ama bu başlığa ne zaman baksam ''reklam amaçlı'' olmadığını söyleyip sürekli reklam yapan insanların mesajlarına denk geliyorum. diğer şehirlerdeki paylaşımlardan çok daha fazla üstelik.. ve bu kişilerin forumda 10 mesajı varsa 7si başka başlıklara yazılmış epilasyon ile ilgili AYNI adres önerileri!!

forumun yerlilerine ( ) soruyorum İzmir'de ütüleme lazer yaptıran, memnun kalanlar nerelere gidiyor acaba?
-reklam yapanlar boşuna ellerini klavyede gezdirmesin..

merhaba, forumun yerlisi değil gibi görünüyorum ama 1 yıl önce _Juliet_ ismi ile yüzlerce mesajım vardı forumda, erkek arkadaşım üyeliğimi bulunca kapattırdım, şimdi bu isimle geziyorum. ütüleme izmirde 2 yerde var zaten. ben ikisine de gittim. dermalin güzellik merkezinden memnun kaldım davranış ve hijyen olarak. daha birinci seans bitti, o yüzden sağlıklı yorum yapamıyorum. ama deneme atışı yaptıkları bölgede döküldü, 1 aydır çıkmıyor.

Ben bir kaç sene öncesine kadar İzmir'de yaşıyordum ama son 1 senedir yurt dışındayım. İzmir'deyken seanslara başlamıştım ama daha devam etmem gerekiyor. Bu yüzden geldikçe gidiyorum. Ben Medislim'e gidiyorum ve çok memnunum. Kesinlikle ilk seanstan farkı gördüm. Gittiğim her seans için o gün fiyat ödediğim için tamamen bana bağlı bir sistem oluyor. Fakat tabiki seans aralıkları çok sık olmuyor. İlk bir kaç seanstan sonra tüyler zaten çıkmadığı için aralıklar uzuyor. Ben genelde 3-4 ayda bir gidiyordum ama artık biraz daha da aralıklı olacak gibi görünüyor. Tek problem seans aralarında olabildiğince tüylere her hangi bir işlem uygulamamaya çalışmak oluyor ama çok mecbur kalınca malesef jilet uyguluyorum. Jiletle bile 1 ayda tüyler zar zor çıkıyor. Seans aralıkları ne kadar uzun sürerse, tabiki de tüm tüyler biraz daha geç biter ama sorun olacağını sanmıyorum. Önemli olan seans aralıkları değil kaç seans yapıldığı. Benim tavsiyem toplu paket değil tek tek gidip ödeme yapabileceğiniz ve tüyler azaldıkça fiyatın da azaldığı bir yere gitmeniz olacaktır.
İzmir'deyken seanslara başladığım halde hala neden bitmediğini sorabilecek arkadaşlar için ise biraz detay vereyim. Ben daha önceden Sibella adında yine Alsancak'ta bir yere gidiyordum ve toplu paket almıştım. Kontrol seanslarına ve normal 12 seans gitmeme rağmen tüyler azaldı ama hala işleme ihtiyaç duyuyorum. Daha sonrasında nereye gittiysem en fazla 3-4 seans gibi görünüyor diye tepki aldım. Güler yüze ve ilgiye kanmıştım ama siz siz olun başkalarından özellikle tavsiye almadığınız yere gitmeyin.

Medislim´in rica etsem adresini alabilirmiyim burdan ya da özelden bana ulasirsaniz sevinirim. Umarim dediginiz gibi Türkiye´ye geldikce yapar. Tesekkürler.

Medislim´in rica etsem adresini alabilirmiyim burdan ya da özelden bana ulasirsaniz sevinirim. Umarim dediginiz gibi Türkiye´ye geldikce yapar. Tesekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…