Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kuzularrrr Izmirde kina gecesi icin mekan ariyoruz.. Sirinyer, Buca tarafi tercihimiz.. daha once gittiginiz yerler varsa lutfen soylermisiniz.. 150-200 kisilik olucakkk. :1hug:
Kuzularrrr Izmirde kina gecesi icin mekan ariyoruz.. Sirinyer, Buca tarafi tercihimiz.. daha once gittiginiz yerler varsa lutfen soylermisiniz.. 150-200 kisilik olucakkk. :1hug:
ben de aynı dertle uğraşıyorum neredeyse kınadan vazgeçicem. sizin muhtemelen kınanız gerçekleşmiştir. ben de buca ve şirinyer tarafı istiyorum. acaba nerede yaptınız, bilgi verir misiniz?:2:
ben de aynı dertle uğraşıyorum neredeyse kınadan vazgeçicem. sizin muhtemelen kınanız gerçekleşmiştir. ben de buca ve şirinyer tarafı istiyorum. acaba nerede yaptınız, bilgi verir misiniz?:2:
daha olmadi tatlim 4 martta olucak. Daha tutmadim ama Sirinyerde Natonun orda MANOLYA DUGUN SARAYI ni duydum.. facebookta resimleri var gayette hos bi yere benziyor.. aradim konustum ve pastasiz oldugu icin mesrubat dagiti olursa 300 kisilik 500 tl fiyat verdiler kina gecesi icin.. hersey icinde video cekim foto vs. gidip gorucem bu hafta canim.
fiyatı çok uygunmuş, paylaştığın için teşekkür ederim benim en düşük aldığım fiyat h sonu için düğün salonu 2000 tl oldu buca tarafında başka kimse de altına inmedi. burayı ben de araştırayım. teşekkür ederim
buca belediyesinin sokağında,site pastanesinin altında FORBES düğün salonu var.cuma günü 550 tlye anlaştık.pasta hariç düğünde olacabilecek herşey mevcut....(foto-video-barkovizyon-davul-orkestra)
Ben de forbes caddesinin ara sokaklarında Takıl Cafe var.orayı tuttum.350tl sadece içecek verecekler.benim kıanm küçük olacak.50-70 kişi arası.29 ocakta.:>
kizlar ben EMEK 2 dugun salonunu tuttum kina icin. 500 tl ye tuttum hersey icinde bi tek pasta yok. Sirinyer Metrosunun karsisinda. Hersey cok guzel oldu, cok eglendikk