İZMİR' de göğüs büyütme için DOKTOR önerir misiniz kızlar

kıyamam yaa
ben aslında çok açmadım konuyu yani sürekli başının etini yemedim
sürekli buradaki ameliyat olanların sevinçlerini okuyordum ama kimseyi eklemiyordum okumakla yetiniyordum
bazen okadar seviniyordumki yüzümde gülücükler oluşuyordu
niye gülüyorsun hayırdır diyodu hiç deyip geçiyordum
meğer anlıyormuş kızlara sevindiğimi
ee birazzda çekiniyordum giyinirken falan düşün yani ben 12 senelik evliyim
sonunda bir gün şu mentor sitesinden silikonları incelerken gördü
çokmu istiyosun ?
düşünün bendeki sevinci şaşkınlığı
sonra ben bi araştırim dedi hehe ameliyat sonrasını falan araştırmış ameliyatları izlemiş
dayanabilcenmi ? hıhı
iyi tamam bakarızla başladı doktor araştırmayla mutlu son inş
demek istediğim mutsuzluğum onuda mutsuz etti
sende mutsuz olduğunu göster bunun kabul etsin diye değiil anlaması için yap
göğüs bizim için bir simge kadınlığın simgesi
hem onlarda başkalarında olunca bakmıyorlarmı karılarına baksınlar işte bakmakla yetinmezler hem
vazgeçme ama bunaltmada erkek bunlar sıkmaya gelmez hee bu arada ben zaten seviyorum bu hallerini gibi sözlerede kanma

canım banada şiddetle özcan ülgen ve ruhi çankaya ismini tavsiye ettiler hatta istanbul dan bile onlara gidiyorlarmış duyan yaptıran birde fiyatlarıın ilen varsa yazarsa çok memnun olucam bende araştırma aşamasındayım

Merhaba,
Ben 9 şubat'ta Tınaztepe hastanesinde Özgür Sunay'a gögüs büyütme operasyonu yaptırdım. Doktorumdan çok memnunum hiç bir sorun yaşamadım ameliyat sonrasında. Özgür bey harika bir doktor. 275cc high profile mentor implant kullanıldı. Hastane çok temiz. İzmir'de bu operasyonu yaptırmak isteyenlere gönül rahatlığıyla doktorumu tavsiye ederim.

Fiyatı ne acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…