tabiki sorabilirsin seve seve yardımcı olurum güzel haberlerini alırız insallah ilk bebek ilk heyecan cok baska oluyo allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin tatlım
Canım sana birşey daha sormak istedim sen medicale gidiyordun nst için ayrı bir ödeme yaptın mı alıyorlar mıydı birde alıyorlarsa ne kadardı bilgi verebilir misin yakında nst ye gireceğimde :) :26:
Canım sana birşey daha sormak istedim sen medicale gidiyordun nst için ayrı bir ödeme yaptın mı alıyorlar mıydı birde alıyorlarsa ne kadardı bilgi verebilir misin yakında nst ye gireceğimde :) :26:
canım kusura bakma yeni gördüm msjını nst için ücret almıyolar muayene ücreti ödüyon sadece .nst girmeye basladıgında sık sık cağırcak doktorun ve her muayene öncesi gircen eşinle birlikte gitmeni tavsiye ederim cok güze bisey cünki.
Soruna cevap gelmeyince bende yazayım dedi bugün gittim muayene ücreti aldılar sadece nst için para almadılar
Evet canım baya uzak ama uygunmuş gerçekten muayene ücreti medicale göre
Medicalde nekadar muayene ve her kontrolde o ücret ödeniyor mu öğrenmem mümkünmü bende arastırıyorumda
Giden herkesin yorumu farklı oluyor onemli olan senin memnuniyetin bence istekler dusunceler beklentiler farkli nede olsa ben bu geçen zamanda doğal doğum yöntemini duydum bu yöntemi uygulayan doktorla gorustukten sonra karar vericem zormuş hamilelik :)tam tersine canım hiç paracı değil sadece aylık kontrollerde ücret alıyo arada her hangi bişey olursa da gidersen almıyo ki ben geçen sene düşük yaptım kalan parçalar vardı kürtajıda çok uyguna yaptı biz daha fazla bekliyoduk... ama özel muayene sonuçta ortalama bi ücret alıyo... başkente ben gitmedim ama hep olumsuz şeyler duydum
doum yapanlar vea yapacak arkadaşlarbunu biliomusuuunnnuuz
anti toxoplazma IGM sonuç : 3.0(negatif)
anti rubella IGG sonuç: 124 (pozitif)
anti CMVIGM sonuç: 5.2 (negatif )
kızlar sonuç bunlar yaptıran var mı?? nasıllllllllll )
merhaba kızlar ben 38+1deyim bu carsamba dogum var ege unvde olacagim mert kazandı yapacak dogumumu. Çift rahimliym ve plasentam aşağıda. romatizma da geçirdim baya sıkıntılı geçti hamileligim ama yolun sonuna geldik bugunlere gelebilmem mucizeydi:) epidural sezaryen yapilacak. 1 gece yogun bakımda kalabilirsin dedi insallah hemen odaya alınırım3 kilo 86 gram ve 49.5 cm olmus yavrum. cok acayip hisler içindeyim bugun tarihi ogrendigimde basim döndü heyecandan:) son 4 gün!
ayyyyy çok heycanlıııııı sonunda büyük gün geldiii :)merhaba kızlar ben 38+1deyim bu carsamba dogum var ege unvde olacagim mert kazandı yapacak dogumumu. Çift rahimliym ve plasentam aşağıda. romatizma da geçirdim baya sıkıntılı geçti hamileligim ama yolun sonuna geldik bugunlere gelebilmem mucizeydi:) epidural sezaryen yapilacak. 1 gece yogun bakımda kalabilirsin dedi insallah hemen odaya alınırım3 kilo 86 gram ve 49.5 cm olmus yavrum. cok acayip hisler içindeyim bugun tarihi ogrendigimde basim döndü heyecandan:) son 4 gün!
aman canım ya ne bilim onunkızamıkçık olduğunu çok korktum hepsi güzel çıktı tabi çokoldu :):):):)c.tesi 2li testGiden herkesin yorumu farklı oluyor onemli olan senin memnuniyetin bence istekler dusunceler beklentiler farkli nede olsa ben bu geçen zamanda doğal doğum yöntemini duydum bu yöntemi uygulayan doktorla gorustukten sonra karar vericem zormuş hamilelik :)
Çoktan ogrenmissindir sanirim ama negatif cikan sonuçlar o seye bagisikligin yok pozitif ise bagisikligin var demek doktorun gerekli aciklamayi yapar.
sagolasin canim uyuyamiyorum yine bas agrisi basladi son bi kac gündür stres yaptım galiba. sezaryeni düşünüp duruyorumAllah sağlıkla , hayırlısıyla yavruna kavuşmayı nasip etsin inşallah canım. .
evet canim sonunda kavusuyorum eşim heyecani atıp endişe hissetmeye basladi geçim düşünceleri falan.. erkek olmak bunu gerektiriyor galiba.benim endisem ise emzirrbilmekte. insallah sorunsuz yarasız emzirebilirimayyyyy çok heycanlıııııı sonunda büyük gün geldiii :)alah kolay doum nasip etsin orda bi allahla sen kalıomuşun artık snunda miniğin kucağında olcak :):)
ayyy çok haklılar vala ya tek maaş kolaymı ben bile düşünüorum ama çok büyükbi bereketle de gelebilir:)evet canim sonunda kavusuyorum eşim heyecani atıp endişe hissetmeye basladi geçim düşünceleri falan.. erkek olmak bunu gerektiriyor galiba.benim endisem ise emzirrbilmekte. insallah sorunsuz yarasız emzirebilirim
yok canim egede yaptiricam.ama prof oldugundan bicak parasi alicak. ben aylardir çalışmiyorum romatizmadan dolayi is hayatim 4. ayimda bitmişti. simdi yeni bir dönem başlıyor masrafi bol bir donem ve uykusuz:) allah hepimize kolayliklar versin.ayyy çok haklılar vala ya tek maaş kolaymı ben bile düşünüorum ama çok büyükbi bereketle de gelebilir:)özelde mi yapıcan canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?